Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.187
Cevap
125
Favori
641.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni mapi denedim de bende fps artışı yok açıkcası ama optimizasyon da müthiş değişme var çok hoşuma gitti, fps 80 yerine 100 değil ama eskiden 100fps gösterdiği halde çatışmada yada ani hareketlerde fps droplar kasılmalar hissediyordum sanki anlık 20fps e düşüyormuş vs. gibi o yüzden o akıcılığı hissetmediğim için yeni ekran kartı aldığım halde pek oynamıyordum. bugün test server da denedim oyun çok daha akıcı olmuş, fps sürekli inip çıkmıyor çok daha stabil. kenar yumuşatmayı falan çok düşük yapıyordum ortaya çektim görüntü düzeldi ama fps pek oynamadı kasmalar olmadı.
    oyundaki akıcılık benim için her şey, o yüzden zamanım olsa bile girip sıkılmadan saatlerce pubg oynayabildiğim hiç olmamıştı. mesela paraşütten inerken 1sn takılıp yere konmaya çalışması falan beni kanser eden oyundan soğutan bir şeydi, test serverda denediğimde takılmadan çok temiz bir iniş yaptı aşırı fark etti gözümde. oyun bu kadar oyuncu ve parayı hak etmiyor diyordum ama bazı şirketler gibi parayı toplayıp kaçmadılar, güzel yapmışlar umarım böyle gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Aralık 2017; 18:37:49 >

• 2.6m aktif oyuncu gözüküyor, çok fena lag var. Gece yarısından sonra daha rahat deneme şansı buluruz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

2.6m aktif oyuncu gözüküyor, çok fena lag var. Gece yarısından sonra daha rahat deneme şansı buluruz artık.

Test serverda 200.000 falandı en son baktığımda ana oyunda olmasın o dediğiniz rakam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes test serverına gıtmıs oyuna 25 kısı basladık
    PUBG [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orjinal-puma -- 8 Aralık 2017; 20:1:47 >
  • orjinal-puma O kullanıcısına yanıt
    PUBG [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 8 Aralık 2017; 20:6:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

PUBG [ANA KONU]

Anlık 2,9 milyonu gördüm bugun dehşet bi lag ping vs vardı.
  • oyun güzel olmuş valla ben beğendim
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    Bende bunu anlamıyorum paraları mı yok sanki dünya kadar satış yaptılar google'a facebook'a günde milyarlarca insan giriyor ama tık demiyor adamların server'larıda güçlü bağlantılarıda bunlarda yapabilirler zor birşey değil

PUBG [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 9 Aralık 2017; 0:5:44 >
  • Çöl haritası iyi hoş da ben loot yerlerini pek sevmedim. böyle düzenli evler daha çok hoşuma gidiyor.
  • bencede ilerde bi düzenleme gelecektir o binalara. özellikle kapıları falan bi değişik geldi banada.
  • quote:

gazın vurma şiddeti mi artmış daha 3. gazdı sanırım arkamdan biri taradı vuramadı döndüm vurdum bunu loot um kötü değildi sadece boost a ihtiyacım var diye bi döneyimde alayım dedim dönmez olaydım gaz durur durmaz canım çok fena gitmeye başladı öldüm tabi çıkamadan :S

bana da azalmış gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Çöl haritası iyi hoş da ben loot yerlerini pek sevmedim. böyle düzenli evler daha çok hoşuma gidiyor.

O birazda öbür haritayı artık avcumuzun içi gibi bildiğimizden oluyo. Ben şuan hep aynı yere atlıyorum güzel loot yeren bir yer buldum. Sanırım orası mevcut haritadaki okul gibi olabilir. Hep iyi silah çıkıyor. Haritanın tam ortasında pecado var oraya atlıyorum boks ringi var tam oraya. Denemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

bencede ilerde bi düzenleme gelecektir o binalara. özellikle kapıları falan bi değişik geldi banada.

Birde deniz oyunun çok dışında kalmış neredeyse hiç kullanılmayacak. Diğer harita bu çöl haritasına göre bana daha komplike geldi açıkçası daha çok taktik vs. gerektiriyordu bu harita biraz bam güm olmuş bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

2.6m aktif oyuncu gözüküyor, çok fena lag var. Gece yarısından sonra daha rahat deneme şansı buluruz artık.

Test serverda 200.000 falandı en son baktığımda ana oyunda olmasın o dediğiniz rakam

İki serverda aynı host alt yapısını kullanıyor olmalı ki iki oyunda ping/lag konusunda dalgalıydı.
  • Shroud'un yayınını izliyorum şu an, az önce iki arkadaşıyla girdikleri oyunda yeni çöl haritasında pompalılarla oyun kazandılar, hayret bir şey ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

normalde low'da 60 fps alamayan arkadaşım test güncellemesinde high ayarlarda dropsuz +70 fps almaya başlamış

sallamış o da :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler son update ile test sunucusuna girerken login ekranı geliyor biliyorsunuzdur. Yeni hesap oluşturmaya çalışırken sürekli ''an error occurred'' hatası veriyor. Daha önce kayıt olmamızı istememişti bir hesabım da yok sanırım nasıl giriş yapabilirim bi' fikriniz var mı ?
  • yeni harita fena olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterHokkabaz

Beyler son update ile test sunucusuna girerken login ekranı geliyor biliyorsunuzdur. Yeni hesap oluşturmaya çalışırken sürekli ''an error occurred'' hatası veriyor. Daha önce kayıt olmamızı istememişti bir hesabım da yok sanırım nasıl giriş yapabilirim bi' fikriniz var mı ?

bi hesap oluşturmana gerek yok kullanıcı adı yazıp gireceksin sonra karakterin tipini falan ayarlıcaksın. aklıma senin yazmaya çalıştığın ismi başkası almış olabilir mi diye bir şey geldi
  • ula dün kimse atlamıyodu pecado daki boks ringine, buraya yazdım bugün 1 kere bile boş denk gelmedi, hemen tadı kaçtı ya
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.