Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence kalkmalı oyundan o silah aşırı fayda sağlıyo yada susturucuyu söksünler bence.
  • Aynen benimde 2 arkadaşım aynı sorunları yaşıyor. Sadece OC yapınca biraz düzelme oldu. Neyseki amd ekran kartları ile şimdilik sorun yok.
  • yapımcıları tebrik ediyorum. güncellemeden önce oyunda fps sorunu yaşamıyordum şimdi yaşıyorum. ini dosyalarını sildim olmadı geri yükledim yine düzelmedi. benim açımdan oyuna 5.5 gb yama getirip fps sorunu çıkarmayı nasıl başardılar anlamıyorum. gölgeyi en düşüğe alıyorum hayvan gibi gölge var yine. binanın yanına pusayım dedim bina gölgesi öyle bir üstüme düştüki kapkaranlık oldu sanki gece. ulan online hayatta kalma oyununda kimin umurunda gölge? loot yapıp habire sağı solu kontrol edip ses kasarken mmm evet bu manzara harika görünüyor gölgeler çok eşsiz falan mı diyeceğiz.
  • Beyler demin bir oyun girdim ve tüm oyun boyunca 1 adam gördüm onada sıkmadım ve kimseyi öldürmeden 1. oldum acayip fena oyundu 3 kisi kaldık birbirlerine sıktılar alanda kalıp öldü digeride :D
  • MrWyatt kullanıcısına yanıt
    Tebrikler :D
    Buda başarı bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

Tebrikler :D
    Buda başarı bence :D

sorma ya ahaha birini öldürmeden birinci olan daha önce hic görmedim baya tuhaftı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara57

6300 le her sey very low 1920x1080 de mın 40 la oynuyom valla bu patch ıyı oldu drop var ama

Benim açımdan da başarılı bir patch oldu. drop var ama eskisi kadar sık değil.
  • aynen fakat sole bı sıkıntı var map de bazı yerlerde bı enayılık var oralardan gecerken oyun kıtlenıyo mesela 1 tanesı mapde ortada bı yer var unıversıtenın az ılersınde hangardan cıkdın gıbı kıtlenıyo oyun belkı denk gelmısdır
  • quote:

aynen fakat sole bı sıkıntı var map de bazı yerlerde bı enayılık var oralardan gecerken oyun kıtlenıyo mesela 1 tanesı mapde ortada bı yer var unıversıtenın az ılersınde hangardan cıkdın gıbı kıtlenıyo oyun belkı denk gelmısdır

O kısmı farketmedim. eskiden oyunun büyük bölümünde droplar yaşarken, artık sadece belli yerlerde yaşıyorum. onlarda düzelir umarım zamanla. benim açımdan oyun şuan güzel. birde rank sistemi lig sistemi vs vs getirirlerse 10 numara olur.
  • aynen sankı mapde ballı bı hat var cızgı gıbı boydan boya dusun o cızgı den her gecdımde drop yıyosun onuda cozerler yakında ılerlemelerı guzel artık daha akıcı oyun onceden her oyunda 2 3 kıll alıyoken 2 gundur 10 kıllden asagı dusmuyorum
  • Şu lootdan şikayetçi olan birtek benmiyim? Squad girdigimizde 4 kişiye yetecek loot çıkmıyor,oyuna çatışmak keyif almak için giriyoruz ancak uziden öteye gitmiyor.Koca şehri lootdayıp son 2 adama silah çıkaramıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Şu lootdan şikayetçi olan birtek benmiyim? Squad girdigimizde 4 kişiye yetecek loot çıkmıyor,oyuna çatışmak keyif almak için giriyoruz ancak uziden öteye gitmiyor.Koca şehri lootdayıp son 2 adama silah çıkaramıyoruz.

Yanlış yerlere gidiyorsunuzdur büyük ihtimal. Biz 4 kişi bir şehre girdiğimiz zaman silahların ucu dahil tüm parçaları full şekilde çıkıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Şu lootdan şikayetçi olan birtek benmiyim? Squad girdigimizde 4 kişiye yetecek loot çıkmıyor,oyuna çatışmak keyif almak için giriyoruz ancak uziden öteye gitmiyor.Koca şehri lootdayıp son 2 adama silah çıkaramıyoruz.

Uçağın gittiği yönün tersine doğru loot yapın yada merkezlere inin. biz genelde level 2 ye kadar fulleniyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 27 Mayıs 2017; 16:40:6 >
  • quote:

aynen sankı mapde ballı bı hat var cızgı gıbı boydan boya dusun o cızgı den her gecdımde drop yıyosun onuda cozerler yakında ılerlemelerı guzel artık daha akıcı oyun onceden her oyunda 2 3 kıll alıyoken 2 gundur 10 kıllden asagı dusmuyorum

10 killden aşağı düşmüyormusun maşallah hocam. steam id neydi
  • Lagım yok falan filan diyenler çok garibime gidiyor :D Bence farkında değiller neyse
    NA serverda oynayan streamer arkadaşın dün yaşadıkları ve tepkisi :D
    https://youtu.be/sNIWj2V9MkQ?t=625
  • BIG_BONE
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Arkadas bu adam da nasıl bır tıptır ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

Lagım yok falan filan diyenler çok garibime gidiyor :D Bence farkında değiller neyse
    NA serverda oynayan streamer arkadaşın dün yaşadıkları ve tepkisi :D
    https://youtu.be/sNIWj2V9MkQ?t=625

ben genelde hep geceleri oynuyordum. lag hiç olmuyordu. bugün öğlen 4 gibi girdim. mermi bile değişmiyordu. çok geri attı. çok sıkıntılıydı. mermi gitmiyordu. demek ki gece lag olmuyor.
  • Bende de o saatlerde inanılmaz lag oldu sürekli bağlantı kesintisi yazdı ekranda hiç oynayamadım acaba serverlarda mı sorun vardı bilmiyorum

Edit: Hala aynı sorun var benim internette mi bir problem var ya sürekli donuyor network gecikmesi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 27 Mayıs 2017; 22:32:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Bende de o saatlerde inanılmaz lag oldu sürekli bağlantı kesintisi yazdı ekranda hiç oynayamadım acaba serverlarda mı sorun vardı bilmiyorum

Edit: Hala aynı sorun var benim internette mi bir problem var ya sürekli donuyor network gecikmesi diyor

bendede acayip bir bug sorunu olmaya başladı. sanki karakterim zoom yemiş gibi. normalde karakterimin pantalonu bile görünürken son 2-3 oyundur sadece kafası gözüküyor namlu solda duruyor garip garip olaylar olmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.