Şimdi Ara

player tavsiyesi yardımmm:S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: muratguren

vlc playerde filmi ileri sardırıca pixelleşmeler oluyor. sebebi sizce ne olabilir ?

Ya tampon bellek yetersiz (buffering)[ayarlarından bu belleği arttırabilirsen iyi olur] ya video kalite kötü ya da her ikisi de.Bu benim fikrim.
  • KM player. ama dikkat edin ayarları içinde kaybolmayın
  • gom player
  • ben de LCD tv'de falan izlemek için divx oynatıcı falan tavsiyeleri alacağız sanmıştım meğersem program tavsiyesiymiş... neyse, önceden bs player'dan şaşmazdım ama win 7 de sağlıklı çalışmayınca gom'a döndük
  • BS Player kullanıyordum,GOM'a geçtim rahatım..Nerdeyse tüm formatları çalıştırıyor
  • Arkadaşlar bn BS den memnunum fakat bazen altyazılar yarım çıkıyor mesela baştaki birkaç harfi ve sondaki harflerden bazıları gözükmüyor nedeni nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

Arkadaşlar bn BS den memnunum fakat bazen altyazılar yarım çıkıyor mesela baştaki birkaç harfi ve sondaki harflerden bazıları gözükmüyor nedeni nedir acaba?

Neden kaynaklandığını bende bilmiyorum ama çözümü çok basit. Filmi başlattıktan sonra altyazı dosyasını mouse ile filmin üzerine taşımak yeterli oluyor.
  • Teşekkürler deniyeceğim
  • En iyisi bs player bence ama gom player da kullanıyorum.
  • Benim hatırı sayılır bir film arşivim var.
    Diyorum ki en iyi player diye bişii yok.
    Filmin formatına göre player da değişiyor.

Ben Bs player,Vlc player,KM player ve Gom player ı kullanıyorum..hepsini kullanıyorum..biri açmazsa diğeri açıyor filmi..
  • Bende Gom biraz kastı bs pro döndüm.Şu ana kadar sorun çıkarmadı.
  • Konuyu açan eleman kayıplarda. Her neyse, KM iyidir bu konuda. Ha BR/HD takıntısı da varsa, çakın yanına CoreAVC, uçuş keyfine bakın.
  • Media Player Classic, yedektede bsplayer duruyor caps alma ihtiyacım olursa. Belki mpc'de de vardır caps alma, varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 16 Mart 2009; 1:10:59 >
  • en iyisi media player classic ahh bir de keşke altyazı zaman ayarlamasını yapmasını bilsem daha güzel olcak
    ama media player classic hem çok hızlı hem sorunsuz hem çok basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: CHE

en iyisi media player classic ahh bir de keşke altyazı zaman ayarlamasını yapmasını bilsem daha güzel olcak
    ama media player classic hem çok hızlı hem sorunsuz hem çok basit

Evet, ama beni cezbeden en iyi yanı k-lite kodekle beraber gelen altyazı özelliği. Font, renk ve gölgelendirme çok başarılı, diğer playerlarda bununki gibi bir ayarı hiç yapamadım.
  • SMPlayer deneyin... denettirin... KMplayer çalışmadığı için bu playeri kurdum. Kmplayer'den aşağı kalır yanı yok... artısı menuleri daha kullanışlı...
    http://smplayer.berlios.de/
    burdan inceleyip...indirebilirsiniz...
  • vallahi arkadaşım bana göre altyazıda en iyi program bs pleyerdir bir çok ayarı var yazıyı büyüt küçült yazı tipini değiş mübarek tam takır yani sende niye böle problem oldu doğrusu anlayamadım istersen programı türkçeleştir sonra ayarlarlan uğraş ayrıca görüntü bakımındanda bs pleyer en iyisi bu aradada bir çoğunu test ettim tabi ses konusunda malesef en iyisi real pleyerin en son versiyonu ama ondada alt yazı problemleri var
  • valla BS playeri tek geçerim alt yazıda bir numara sende ne gibi bi problem oldu anlamadım ama kesinlikle bs den vazgeçmem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.