Bildirim
Playasia Türkiyeye gönderiyormu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Ürünü seçtiğinde ilerlerken işlemlerinde değişik firmaların değişik teslim sürelerinde ve dolayısı ile değişik fiyatlarında kargolama ücretlerini görürsün. Oradan seçimini Turkey'e göre shipment ücretlerini görüntüledikten sonra yapabilirsin.. Ben henüz 60 dolarlık bir oyun aldım ve 30 dolar da kargo istedim 1-4 gün arası elimde olması için ama 5-10 gün beklemek istersende 5-8 dolar arası ücretleri olan seçenekler de var.. Tabi kargo ile beraber 100 doları geçmemesine dikkat et..
Bu arada oyun 2 gün sonra elimdeydi.. Ama diğer 5 dolarlık ücretle arkadaşa bir ürün aldık 10 gün sonra geldi.. Ve sadece 1-4 gün arası olan kargoların takip numarası mevcut, diğerlerinin yok o tür bir hizmeti zaten takip numarasını hiç kullanamayabiliyorsun da.. Ayrıca her alışverişinde 50 dolar üzeri ise 5 dolarlık indirim çeki geliyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 28 Ocak 2008; 1:26:54 >
-
Çok teşekkürler peki bize hangi şirket getiriyor eve Türkiyeye kadar getirip başka kargocu şirketemi veriyorlar? -
http://forum.donanimhaber.com/m_19940720/tm.htm
arama butonunu kullansan daha kolay bir şekilde istediğin şeye ulaşacaksın..... -
Genel olarak gümrükten sonra dağıtıcı ptt'dir ama ups ile alırsan veya fedex kendi elemanları ile iletiyorlar diye biliyorum, ben fedexle aldım 2 günde elimdeydi ama kargoyu ben teslim almadığımdan kim getirdi bilemiyorum.. konudan devam edebilirsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X