Bildirim
Plastiğe baskı için hangi printer?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
lazere koyduğunda yazıcıyı bozarsın. -
tepegozlere konan plastiklere(transperancy) hem inkjet le hem de lazer le baski aldim. bi sorun cikmadi. -
sert ise lazerdekide silinir bana göre işlemez plastiğe
yumuşakta eriyebilir
asetata oluyor ama baskı -
kagidin uc kati kalinlikta diyorsun da her kagidin kalinligi ayni degilki. kac mm senin plastik?? -
Serigrafi tarzı baskı yapabilen yazıcılar standart yazıcılardan farklı oluyor bildiğim kadarıyla. Asetat kağıda hemen hemen her yazıcıdan baskı alınabilir ancak mesajınızdan anladığım; sizin yazdırmak istediğiniz malzeme daha sert. Bu nedenle yazıcı kafasının malzeme üzerinde gezerek baskı yaptığı (plotter sistemleri gibi) özel sistemler&uyarlama sistemlerin olduğunu görmüştüm. Bu sistemler oldukça pahalı olduğunu tahmin ediyorum. İnternette biraz araştırma yapmanız yararlı olabilir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X