Şimdi Ara

Plantronics backbeat 505 kulaklık kırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • KULAKLIGI TAMİR ETTİM KIRILAN YERDEN 2 GÜN SONRA DAHA ALT TARAFI DA ÇATLADI HEP BERABER MARKAYA MAİL ATSAK BİR ÇÖZÜMÜ OLMALI BU SOYGUNDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL OLMADU TÜKETİCİ HAKLARINA BAŞ VURALIM BUNDAN ANLAYAN BİRİLERİ VAR MI
  • KULAKLIGI TAMİR ETTİM KIRILAN YERDEN 2 GÜN SONRA DAHA ALT TARAFI DA ÇATLADI HEP BERABER MARKAYA MAİL ATSAK BİR ÇÖZÜMÜ OLMALI BU SOYGUNDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL OLMADU TÜKETİCİ HAKLARINA BAŞ VURALIM BUNDAN ANLAYAN BİRİLERİ VAR MI
  • Bende de aynı sorun oldu ama daha tam kırılmadı herhangi başarılı bir çözümü olan varsa paylaşabilir mi ? Dediğim gibi benimki de kırıldı kırılacak bari toparlayayım daha da kötü olmadan. Ve ürünü cidden çok titiz kullandım anlam dahi veremedim böyle bir şeye. Servisten herhangi bir dönüş olduysa yazarsanız sevinirim . Kullanıcı hatası diye mi geçiyor bu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmaagg

    Bende de aynı sorun oldu ama daha tam kırılmadı herhangi başarılı bir çözümü olan varsa paylaşabilir mi ? Dediğim gibi benimki de kırıldı kırılacak bari toparlayayım daha da kötü olmadan. Ve ürünü cidden çok titiz kullandım anlam dahi veremedim böyle bir şeye. Servisten herhangi bir dönüş olduysa yazarsanız sevinirim . Kullanıcı hatası diye mi geçiyor bu ?
    Hocam bu kulaklık ne olursa olaun kafa bandının ortasından kırılıyor. Bundan kaçış yok. Arkadaşımda var onun da kırıldı. Yapıştırıp kullanmaya devam etmek tek yol. Servis bana o zaman 0 a yakın fiyat berdi bende kenara attım kulaklığı bi daha da plantronicse tövbe ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba tamponu tamir eden yerlerde tamir ettirilebilir diye düsünüyorum .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen soygun, ucuza aldığınız bi üründe değil. Herkesin şikayetçi olduğu kronik bi sorun ve apaçık firma içinde rezalet bi durum. Ancak sonucunda da hiç çaba göstermemişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 22 Kasım 2018; 0:9:57 >
  • 1. nesil PS4 7.1 Kulaklıkları. Ses kalitesi ne kadar iyiyse malzeme kalitesi o kadar kötü. Üst band bölümünün tamamı elektirik bandıyla kaplı..
  • Merhaba, ben de hepsiburada'nın indirim zamanı bu kulaklıktan aldım ve aynı sorun bende de var. Son durumlar nedir? çözüm bulan, düzgün bir cevap alan var mı?

    Plantronics backbeat 505 kulaklık kırıldı

    Plantronics backbeat 505 kulaklık kırıldı




  • Benim 45 günlük Backbeat Go 810'da aynı şekilde çatladı.
    https://www.youtube.com/watch?v=ehyPO6UkuCM
    Bu videodaki gibi tamir ettim, baya sağlam oldu ama görsel çok kötü durumda, önerisi olan var mı?
  • SH@RK kullanıcısına yanıt
    Kulaklığa bir işlem uygulamasaydınız keşke. Bende de Backbeat Go 600 vardı malum aynı yerden kırıldı. Ben ürünü Plantronics'in sitesinden register etmiştim, direkt onlara yazdım.Onlar da tamam sizin için bir istisna yapalım ve ürünü değiştirin dediler. Türkiye'deki servisin direkt fiyat çekeceğini bildiğim için baştan globale yazmıştım ben. Mail yazışmalarının da çıktısını alıp Arena'ya gönderdim ürünü ve para iadesi aldım. Kronik bir sıkıntı olduğu belli olduğu için ürün değişimi yapmak çok saçma olur çünkü.

    Bu tür durumlarda aklınızda bulunsun direkt firma ile iletişime geçin. Tabi firma prestijli bir firma ise. Türkiye'den servis hizmeti beklemeyin.
  • Plantronics kulakiçi spor modelini çok severek kullandığım için kulaküstü modellerini de araştırmıştım, bu kırılma problemi konudan da anlaşılacağı gibi kronik maalesef. Oysa kaliteli servis hizmeti ve malzeme kalitesi var gibi gözüken bir markaydı.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Plantronics gibi köklü bir firma nasıl böyle bir hata yapar akıl işi değil. Aslında firmanın servis hizmeti çok iyi de Türkiye'de distribütör iş yaptığı için yolma peşinde. Kırılan kulaklıklardan parasını tek alan kişi benim anladığım kadarıyla. O da başıma böyle birşey geleceğini bildiğim için direkt yurt dışına firmaya yazmamdan kaynaklı. Plantronics'in ses karakteristiğini sevdiğim için oyuncu kulaklığı alırken de yine Plantronics aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 28 Mayıs 2020; 19:59:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu seri kulaklıklar kronik sorunlu bir süre sonra ortasından çatlıyor 4 arkadaş aldık 3ümüz aynı şeyi yaşadık kendi kendine çatladı. Şikayetvar da bolca gorebilirsiniz benimde sikayetim orada :) Bu markanın distrübitoru Arena Bilgisayar Medicideköy'de verince sizden kulaklıktan fazla para isteyecek siz diyeceksiniz ki bu ürün kronik sorunlu kabul etmiyorum. Sonra plantronicsin UKde diye hatırlıyorum merkezine mail atıyorsunuz. Boyle boyle sorunlu bu seri iade yada değişim istiyorum diye gelen maili Arena Bilgisayar'a iletiyorsunuz. Orasıda ürünü alıkoyup iade formu veriyor size. Aldığınız yerden bu form ile parayı alıyorsunuz. Biz 3ümüz hbden almistik paralarımızı iade aldık. Pes etmeyin bu seriler kronik sorunlu !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrusade -- 1 Haziran 2020; 22:44:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iCrusade

    arkadaşlar bu seri kulaklıklar kronik sorunlu bir süre sonra ortasından çatlıyor 4 arkadaş aldık 3ümüz aynı şeyi yaşadık kendi kendine çatladı. Şikayetvar da bolca gorebilirsiniz benimde sikayetim orada :) Bu markanın distrübitoru Arena Bilgisayar Medicideköy'de verince sizden kulaklıktan fazla para isteyecek siz diyeceksiniz ki bu ürün kronik sorunlu kabul etmiyorum. Sonra plantronicsin UKde diye hatırlıyorum merkezine mail atıyorsunuz. Boyle boyle sorunlu bu seri iade yada değişim istiyorum diye gelen maili Arena Bilgisayar'a iletiyorsunuz. Orasıda ürünü alıkoyup iade formu veriyor size. Aldığınız yerden bu form ile parayı alıyorsunuz. Biz 3ümüz hbden almistik paralarımızı iade aldık. Pes etmeyin bu seriler kronik sorunlu !
    Şuan yıkıldım ben kulaklığımı çöpe attım sinirlenip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iCrusade İ kullanıcısına yanıt
    Nedense yurtdışına firmanın kendisine mail atmak bizim insanımızın aklına gelmiyor. Ben de aynı şekilde para iadesini aldım hocam. Ve Plantronics'in bu hizmetinden dolayı oyuncu kulaklığı alacakken yine gittim PLT aldım. Buradaki çakallara kalsak dediğiniz gibi ürünün kendisinden pahalıya getirecek. Aslında kendi sitelerinde ürünüm kırıldı diye otomatik yeni ürün talep etme var ama teslim adresi için Türkiye çıkmıyor. Ben onun için mail atmıştım. Adamlar yok Türkiye'ye göndermiyoruz demişlerdi. Ben de neyse o zaman Plantronics'in yardımcı olabileceğini düşünmüştüm, teşekkürler yine de dedim. Bu sefer kendileri dedi ne oldu, nasıl oldu? Tamam yerelde gidin değiştirin diye Aslında firmanın hizmet kalitesi çok iyi.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.