Bildirim
Plantronic 780 i emekli edemiyorum :(

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Astro a40 a bakın benim imkanım olsa direk alacağım kulaklık bu fakat ben de internette araştırdığım kadarıyla biliyorum. plantronic alacaktım fakat alacağım model 1.3 metreydı o yüzden vazgeçmiştim kulaklık fiyatları da çok pahalı şu an bişey alınmıyo.sennheiser game one zero da var amazon dan 800 tl ye fln geliyo bütçeniz nasıl bilmiyorum ama zaten hyperx fln sizi tatmin etmemişse sağlam bi kulaklık lazım size. -
Hocam selam. Linkteki ürünü düşünüyorum. Yurtdışı ile aşağı yukarı aynı fiyat. Amazon yorumları olumlu. Ses kailtesi konfor ve pil ömrü konularında beğenilmiş. Hatta bahsettiğiniz astron'a göre daha iyi diyenler var. Sadece xbox kullananlarda sıkıntı çıkmış gibi duruyor. Kullanım alışkanlığı beni yine bu markaya yöneltti. Piyasada fiyatlar çok uçuk seviyede. Bu duruma göre F/P olarak iyi duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: SheKilLll
Astro a40 a bakın benim imkanım olsa direk alacağım kulaklık bu fakat ben de internette araştırdığım kadarıyla biliyorum. plantronic alacaktım fakat alacağım model 1.3 metreydı o yüzden vazgeçmiştim kulaklık fiyatları da çok pahalı şu an bişey alınmıyo.sennheiser game one zero da var amazon dan 800 tl ye fln geliyo bütçeniz nasıl bilmiyorum ama zaten hyperx fln sizi tatmin etmemişse sağlam bi kulaklık lazım size.
https://www.hepsiburada.com/plantronics-rig-800hd-kablosuz-dolby-atmos-pc-oyuncu-kulakligi-p-HBV00000CGMNV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 16 Ocak 2019; 21:41:24 >
-
seninde sap kısmından plastik parçamı kırıldı? nasıl ramir ettin acaba 3 senedir yatıyor kulaklık:( -
Kafa süngerinin uç kısımlarını sağdan soldan kesip, o kısma plastik bir parçayı dört somunlu vida ile vidaladım. Oldukça sağlam oldu. Yaklaşık bir yıldır böyle kullanıyorum. (Fotoya yakından bak anlarsın)quote:
Orijinalden alıntı: enyalios
seninde sap kısmından plastik parçamı kırıldı? nasıl ramir ettin acaba 3 senedir yatıyor kulaklık:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 19 Ocak 2019; 20:56:36 > -
Ben aslında polyester ile kaplamayı düşündüm ama denk gelmedi bir türlü üşengeçliğime geldi ya garantideyken hırbolar garanti kapsamına girmiyor diye salağa yattılar halbuki plastik kaynak yerinden imalat hatası olduğu apaçık bu üründe.quote:
Orijinalden alıntı: homebird
Kafa süngerinin uç kısımlarını sağdan soldan kesip, o kısma plastik bir parçayı dört somunlu vida ile vidaladım. Oldukça sağlam oldu. Yaklaşık bir yıldır böyle kullanıyorum. (Fotoya yakından bak anlarsın)
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enyalios -- 19 Ocak 2019; 23:34:0 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X