Şimdi Ara

Planet of The Apes: Last Frontier [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Planet of the Apes: Last Frontier - Reveal Trailer



    -

    Andy Serkis'in sahiplerinden olduğu The Imaginarium firması, motion capture alanındaki uzmanlığını oyunlara da aktarmaya karar vermiş. Firma, Planet of the Apes evreninde geçecek olan sinematik oynanışsa sahip Planet of the Apes: Last Frontier oyununu duyurdu.
    2014 yılında vizyona giren Dawn of the Planet of the Apes ile 2017 yılında vizyona giren War for the Planet of the Apes filminin arasındaki olayları anlatacak olan, özgün hikayeye sahip olan oyun bu yılın sonlarına doğru PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak.

    Telltale'in oyunları tarzında bir oynanışa sahip olacak bu sinematik tarz oyunda, biz sadece kararları belirleyeceğiz. Böylece sinema filmi izler gibi izlediğimiz oyunda sadece seçimleri belirleyerek hikayeye yön vereceğiz. Oyunda hem insanları hem de maymunları yönetmek mümkün. Yapımcılar, seçimlerin kesinlikle siyah ile beyaz olmayacağını belirtiyor.

    Yapımcı Imaginati, oyunun tamamen sinema tarzına sahip olmasını istiyor. Bu sebeple de oyunun süresi 2-3 saat civarında belirlenmiş. Fakat tekrar oynanabilir yapısının bulunduğunu, bu sebeple de oyuncuların tekrar oynayarak bu süreyi artıracağını düşünüyorlar. Bir yandan oyun anlamında tatmin edici olmasa da iki film arasındaki hikayeyi bu şekilde interaktif film ile anlatmayı tercih etmeleri bizce güzel bir seçim olmuş. Belki bu sayede stüdyolar filmlerin dandik oyunlarını yapmak yerine bu tarz anlatılmamış hikayesini anlatan sinematik oyunlar yapabilirler.
    Planet of the Apes: Last Frontier, bu sene sonuna doğru piyasaya çıkacak.


    http://tr.ign.com/planet-of-the-apes-pc/104972/news/planet-of-the-apes-last-frontier-duyuruldu

    -

    Çıkış Tarihi: Q4 2017
    Tür: Adventure
    Dağıtıcı: Foxnext Games
    Geliştirici: Imaginati Studios







  • 6 Minutes of Planet of The Apes: Last Frontier Gameplay

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.