Gecen gun kirmizi isikta durdum. Onumdeki aracin plakasi 34 FB xxxx sonra dikkatli baktim adam EB olan plakasinin E harfinin altini boyayla beyaz yapmis ve FB yapmis. Nasil anladim EB nin kabartma baskisi belli oluyordu. Sanmiyorum ki plaka kabartma EB basilip sonra boyayla duzeltilip bu sahsa plaka olarak tahsis edilsin. Kesin kendi yapti.
quote:
Orijinalden alıntı: Saracen
Gecen gun kirmizi isikta durdum. Onumdeki aracin plakasi 34 FB xxxx sonra dikkatli baktim adam EB olan plakasinin E harfinin altini boyayla beyaz yapmis ve FB yapmis. Nasil anladim EB nin kabartma baskisi belli oluyordu. Sanmiyorum ki plaka kabartma EB basilip sonra boyayla duzeltilip bu sahsa plaka olarak tahsis edilsin. Kesin kendi yapti.
plakasını verin de sorgulayalım bakalım EB mi FB mi? eğer öyle bişey yapmışsa da polise online ihbar'dan yazarız
Sanırım vatandaş Fenerbahçeli. Ama abartmış yani. Kesinlikle suç işliyor. Bir yerlerde aşırı hızdan radara yakalansa plakası gerçekten FB olan vatandaşa gider ceza. İhbar edilmesi gerekiyor.
Ölümlü bir kazaya karışmasıda söz konusu.Bence foruma başlık açmaktan ziyade plaka ve araç bilgisi ve olayı online ihbar bölümünden emniyete bildirin.her türlü işlem için kullandığım online ihbar bölümünden her seferde her konu ile ilgili bilgilendirme mesajı aldım,hatta ilk seferinde gece 2de davul çaldıran düğün sahibi için kullandım 5 dk'ya geliyor ekip
zugasi_berepe haklı foruma baslık acmaktan sa plaka ve arac bılısıyle ıslem baslasın bı an once herkes takım tutuyor nedır bu plaka sevdası anlamadım gıttı hatta devavantajları daha cok karanlık sakın bır ortama gıttınde arabanın yanında olamayacagın noktalarda senın plaka da takıma uyuz olan gerı zekalılar cahıller sureklı cızıyor tabı elıne ne gecıyor orasıda tartısılır
başlığı açan arkadaş da pek sallamamış olayı galiba