Şimdi Ara

Plajların Kralları Hemen Baksın :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu haziranın 25i gibi biraderle tatile gidicez.Ama ikimizinde aklında tam olarak nereye gidcegemize dair bi fikir yok. Sizden nirvanaya ulaştıgınız tatil yerlerini belde'lerini istiyorum. Bizim için en önemli şey gittigimiz yerin çok canlı ve hareketli olması. ve kız populasyonunun biraz fazla olması(takdir edersiniz ki sarışın otobüs teyzelerinden çok çektik)Aynı zamanda barlar sokagına benzer yerlerin olması önceligimiz. Yapımız geregi otel odasına hiç girmeyebiliriz hatta yani sürekli eglenicegimiz 1 dakikamızın boş geçmiyecegi nereler var nereler olabilir? Teşekkürler.

• alanya, marmaris tabiki..
  • Tam olarak nereleri ikisininde ? Bide daha once bulundunuzmu orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukariii

• Kemer iyidir. %90 İskandinav.
  • Cok kararsiziz gidipte tatilin sarmama ihtimLini dusunuyoruz o yuzden.

• Birader kafa dengiyse sıkıntı olmaz eğlenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 12 Mart 2013; 23:26:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafa dengi onda sorun yokta. Iste hep beraberiz o yuzden soyledim

• Ne de olsa manuel gidecek, manuel geleceksiniz
  • Yok tanisaniz oyle demezdiniz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Kemer iyidir. %90 İskandinav.

eskidendi o kemer keko kaynıyor artık özel plajlarda var artık birde otele değil antalyada tatil köyüne gidin gidicekseniz göynük veya beldibi iyidir olmadı alanyaya gidin ama yerlileri başka şehirlerden gelenleri pek sevmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Kemer iyidir. %90 İskandinav.

eskidendi o kemer keko kaynıyor artık özel plajlarda var artık birde otele değil antalyada tatil köyüne gidin gidicekseniz göynük veya beldibi iyidir olmadı alanyaya gidin ama yerlileri başka şehirlerden gelenleri pek sevmez

Benim gittigim plaj oyleydi bilemem. Gecen sene gittim.

• Antalya kemeri tek geçerim Haziran aylarında Rus oranı %60 larda oluyor :)

• 5 yıldızlı otellere iki erkek giriş yapamazsınız. Çoğu oteller türk bile almıyor. Tek tük barzo ve gerroların olduğu oteller var ama orada da size ekmek düşmez.
  • Paranız varsa tabiki de Kemer.
  • marmaris tabiki de genç turist nüfusu marmaris e gider. milf mature istiyorsan antalya....
  • Marmaris gerçekten cazip bi seçenek.
  • Türkiyede ve akdeniz ülkelerinde bişey yapamazsınız çok fazla abaza erkek var gidin kuzeye denizi boşverin
  • bizde 24 haziranda 3 erkek kemere gitcez 2 tane 5 yıldızlı otel bulduk zorla.üstteki arkadaşın dediği gibi çoğu otel sadece bay kabul etmiyor.Bizim seçtiğimiz otellerden biri kemer merkezde biri çamyuvada idi. kemer merkezdeki alan olarak ve otel olarakda küçük aktivite az çamyuvadakine göre.ama kemerdekine gidersek geceleri aura ve inferno gece klüpleri var onlara gideriz diye düşünüyoruz zaten 4 gece kalcaz.çamyuvada kalırsak 1 veya 2 gece gidebiliriz oraya zaten çamyuvada otelin diskosu aktiviteleri bolca var. bende takip edeyim.sizi ama kemere giderseniz inferno ve aurayı görmek lazım şu ana kadar hayatımda gece klübü olarak sadece 5 yıldızlı otellerinkinde bulundum.Titaic hotel limak rixos concorde vs vs. cidden o ortamı yaşamak istiyorum artık
  • Kemeri acikcasi burdaki arkadaslar yuzunden sogudum marmarise gidicez buyuk ihtimal.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.