Şimdi Ara

Plague Inc. Yardım (MANTAR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu oynuyorum ama bu bölümü geçemedim yardım edermisiniz Çözümü olan varmı
     Plague Inc. Yardım (MANTAR) Plague Inc. Yardım (MANTAR) Plague Inc. Yardım (MANTAR)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandigin taktik nedir? Sessizce yayilip indiriyor musun yoksa direk ölümle mi basliyosun

• Yayılırken ortaya çıkan mutasyonları geri çevir, ve ölümcüllük için herkese bulaşmasını bekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

Kullandigin taktik nedir? Sessizce yayilip indiriyor musun yoksa direk ölümle mi basliyosun

Ya bir kaç gün önce ölümle başlıyordu ama şimdi sistemi değiştirdim Öncelikle yapmasını sağlıyorum hitler'in dediği gibi sonra yok ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Yigit

quote:

Kullandigin taktik nedir? Sessizce yayilip indiriyor musun yoksa direk ölümle mi basliyosun

Ya bir kaç gün önce ölümle başlıyordu ama şimdi sistemi değiştirdim Öncelikle yapmasını sağlıyorum hitler'in dediği gibi sonra yok ediyorum

Zaten son 2virus haric hepsini oyle yenebiliyorsun sanirsam. Insomnia gibi seyler insanin farkindaligini dusuruyor daha zor farkediliyorsun insomniavarken bide o acikken denersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Yigit

quote:

Zaten son 2virus haric hepsini oyle yenebiliyorsun sanirsam. Insomnia gibi seyler insanin farkindaligini dusuruyor daha zor farkediliyorsun insomniavarken bide o acikken denersin

Aynen hocam Sağol bilgi verdiğin için teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.