Şimdi Ara

PKOB - MANTIK - MODÜLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuların hangileri ygs de çıkcak???

pkob lise 12.sınıf a alınmış, diye duydum emin değilim ama.

evde 4-5 tane matematik soruları bitti. örnek vereyim palme de pkob var, 345 de yok, diğer kitapların birkaçında da yok. kesin bilgisi olan var mı bu konuda?
    modüler aritmetik mantık da öyle, bazı kitaplarda var bazılarında yok. deneme çözüyorum mantıktan iki soru koymuşlar bir tanesine, şimdiye kadar çözdüğüm denemelerde ilk defa gördüm mantık sorusu. kesin bi müfredatyok kafay yiyicem

• PKBO hala YGS'de var diye biliyorum , Esen LYS Mat S.B'de LYS'ye almışlar herkes kafasından bir şey koymuş deliricem :D
  • hocam çok sert sorular sormuyolar galiba o konulardan ygs de. en fazla 4 haftamı alır o konuları sağlam anlamak diyorum. sence ocakta çıkacak behzat hocanın kitabını bekleyeyim mi? nejdetten de dinleyebilirim de behzat hoca gibi olmuyor valla.
  • muzy1463 kullanıcısına yanıt
    Permütasyonu behzattan dinle , kalanları için behzatı beklersen çok uzun sürer bence . Nejdetten dinle kalanları da , olasılığı var bende ki değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkob nasıl çalışılır arkadaşlar planınız ne?

• Bol soru çöz yapamadigini öğren o konular biraz soyut onun için zorlaniliyo

• önereceğiniz kaynak var mıdır soru için? veya konu anlatımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mantik ve modüler aritmetik 11.sinif mufredatina geçtiğinden lysde çıkar ygs sadece 9-10 degildir ilkogretimden 10.sinifa kadar gorulen konularin hem lys hem ygsde çıkması muhtemeldir pkob ilkogretim konusu oldugundan ikisinde de var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkob 10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.