Şimdi Ara

pkk'nın eline geçen istihbarat belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ekşi sözlükte böyle bir konu gördüm belki ilginizi çekebilirhttps://eksisozluk.com/pkknin-eline-gecen-istihbarat-belgesi--5253511?a=popular

    "pkk'nın yarı-resmi haber ajansı anf tarafından servis edilen istihbarat belgesi.

    öncelikle bu belge gerçek mi emin değilim, pkk tarafından dezenformasyon amaçlı ve halkı paniğe sürüklemek için uydurmuş olduğu bir belge olabilir, ihtiyatlı olmakta yarar var.

    terörün amacı bizleri paniğe sürüklemek, bunun farkındayım, ateşe benzin dökmek gibi bir niyetim yok, ama ortada çok enteresan bir durum var.

    çünkü eğer bu belge gerçekse o zaman ortada ciddi bir skandal var demektir. bu belge gerçekse pkk'nın emniyette köstebeği var sonucu çıkar. yani önlebilecek saldırılar bu zafiyet sayesinde önlenemiyor olabilir.

    tabii şöyle bir çelişki de var, pkk kendi köstebeğini deşifre etme pahasına niye bu belgeyi servis eder?

    siteye direk bir link vermek istemiyorum, ama google'da "türk devletinin 'korku' belgesi!" diye arattırınca ulaşılabiliyor habere, siteye vpn ile giriş yapılabiliyor.

    edit : odatv'de de haber olmuş : "odatv, emniyet kaynaklarına ulaşarak söz konusu belgenin gerçek olduğunu teyit etti." yazıyor haberde :http://odatv.com/…isten-nasil-sizdi-1612161200.html

    belge teyit edilmişse biz de soralım o zaman "bu belgeyi, polisten dışarı kim sızdırıyor?"
    "







  • akp ve tayyibin suçu kim bunları devlete yerleştirdi
  •  pkk'nın eline geçen istihbarat belgesi


    Şaşırmadım. "Canlı bombaları isim isim biliyoruz ancak eylem yapmadan işlem yapamayız" diye bir cümle kurma cüretini gösteren ben değildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 18 Aralık 2016; 14:43:49 >
  • Sasirilmamasi lazim.

    Sivil kiyafetle carsi iznine cikan askerlerin infazini da gorduk, devriyenin gececegi yola 3-5 gun onceden mayin doseyenleri de gorduk.

    TSK'nin icinde er olarak gorev alip, agir silahlarin onunde "Bu devleti icten vuracaz emir bekliyoruz, biji serok apo" diyen asker musbettelerinin fotograflarini bizzat gordum, facebook ve benzeri yerlerde.

    Okuldaki ogretmen DHKPC uyesi, Universite rektoru pkk sempatizani, hastanedeki hemsire, doktor darbe gunu gelen yaralilara bakmiyor, acil servisi kapatiyor.

    Ulkenin tum kamu ve kuruluslari birden fazla teror orgutu tarafindan ele gecirilmis vaziyette.

    FETO meto diyip devletten 100bin kisiyi atiyorsun ama istihbarat hala PKK'ya gidiyor. Demekki meydani PKK'ya birakmakmis amac. Baskanlik sonrasi, RTE'nin gelin barisalim diyip, cozum surecini yeniden baslatmayi planladigi haberleri de ortadayken, bu gelen kagit cok da sasirtmadi.

    Uzulerek soylemek durumundayim ki, kagit uzerinde olup, fiili olarak islemeyen bir devlet var Turkiye'de. Bu hale dusmus, ici disi teror sempatizanlari tarafindan ele gecirilmis, hesap verme kapasitesini kaybeden devletleri ancak sivil ic savas kurtarir.

    Boyle bir durumda herkes kendi tarafini secer, savasin galibi diger tum olusumlari imha ederek, tabiri caizsse devlete (daha dogrusu elinde kalana) reset atip yola devam eder, ic savas temizliktir ozetle.

    Turkiye'ye de boyle bir sey lazim.

    Savas cigirtkanligi degildir bu, siyaseten konusuyorum.




  • Araç siyah bmw, sincan ve çevresindeki bir hastanenin otoparkında bekletiliyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.