daha önce dediğim gibi bu cumartesi türkkonuta gideceğim (orada da uygun bir şeyler gördüm diye hatırlıyorum ve fiyatta çok yardımcı olan bir bayan vardı)..
benim elemanın boyu 80 cm yaklaştı.. o yüzden oturtarak test ederek karar vermeliyiz..
oradan dönüşte de çukurambar yapabiliriz...
bu dediğiniz ürünü (eğer boyu filan uygun gelirse).. gidip orada görebilir miyiz..?? orada kredi kart ile ödeme yapsam fiyatı ne olur?? %20 hediye çekinden ne anlamalıyım??
Yalnış ürünleremi bakıyoruz ürünün kdv dahil fiyatı 348,68 yazıyor indirimli fiyat 331.25 lira Şimdi %20 indirimi hangi fiyattan yapıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu
hocam bir de ..
şimdi telefonda görüştüm..
kraft omega 9-25 i 190 tl..
chicco proximo yu da 300 tl ..
fiyat verdiler..
özelliklerini karşılaştırdım.. açıkçası ısofix siz oldukları için birbirlerine pek bir üstünlükleri yok gibi duruyor..
esnaf zihniyeti değil de arkadaş zihniyeti ile bakar mısınız bilmem ama gerçekten mantıklı fikirlerle yardımcı olur musunuz??
teşekkürler...
yarın kesin almam gerek..
Merhaba,
Elbette arkadaş zihniyeti ile bakarım, samimiyetiniz için de teşekkür ederim.
Muhtemelen ellerinde Monte Carlo olmadığı için bu 2 ürünü önermişlerdir size. Monte Carlo ürün kalitesi olarak bu iki ürünle de mukayese edilmez. Ama fonksiyonel olarak yanı işi yaptıkları doğrudur. Bu konular biraz imkan meselesi, param var iyisini alırım diyen insanlar için monte carlo, param az iş gören birşeye ihtiyacım var diyenler için omega derim. Proxima da bu ikisinin arasında bir durumda.
Proxima bizde 269 TL bu arada.
Omeganın da taraftar modellerinin fiyatı 199 TL, normal renkeri 239 TL.
Yalnış ürünleremi bakıyoruz ürünün kdv dahil fiyatı 348,68 yazıyor indirimli fiyat 331.25 lira Şimdi %20 indirimi hangi fiyattan yapıyorsunuz?
Çok özür dilerim,
ben mesajın konusundaki jane racing team in fiyatlarını yazmışım. Sizin yazdığınız fiyatlar doğrudur chicco K-2-3 için. Kredi kartı ile 348 TL, havale ile 331 Tl.
Hediye çeki indirimini alışveriş yaptıktan sonra kazanıyorsunuz, yani bu ürünü bu fiyattan aldığınızda 60 TL civarı hediye çeki kazanıyorsunuz, sonraki alışverişinizde bu çeki indirim olarak kullanıyorsunuz. Bu ürünün mevcut fiyatları zaten piyasanın altında şu an.
İyi günler,
ISOFIX denen şey ne yaw?
arabama uygun mu değil mi nasıl anlarım
quote:
Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe
ISOFIX denen şey ne yaw?
İnternetten bulduğum isofix ile ilgili bir bilgi notu aşağıdadır. Aracınızda şayet isofix varsa arka koltukların oturma ve yaslanma bölümlerinin birleşim yerinde metal çıkıntılar ve üzerinde "isofix" yazan bez etiketler vardır. Bunlar yoksa aracınızda isofix yok demektir.
ISOFIX, tüm üreticileri kapsayan, standartlaştırılmış bir çocuk koltuğu tespit tertibatıdır. ISOFIX sisteminde araç üreticisi tarafından kullanılmasına izin verilen özel çocuk koltukları sabit tutma kancaları vasıtasıyla araca bağlanır. ISOFIX’in avantajları çocuk koltuğunun araca kolayca tespit edilmesi ve sağlam bir şekilde tutulmasıdır. ISOFIX standart tutucuları arkada yan koltuklara yerleştirilmiştir. Koltuğun araca sağlam bir şekilde bağlanması suretiyle ISOFIX sistemi çocukların yaralanma riskini azaltmaya yardımcı olur. Bazı modellerde opsiyonel olarak ilaveten yolcu koltuğunda hava yastığının aktif durumdan çıkarılması olanağı ile birlikte ISOFIX tutucular alınabilir.
İyi günler dilerim.
Teşekkürler mağazanıza uğrayacağım
quote:
Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe
ISOFIX denen şey ne yaw?
ISOFİX, otokoltuklarının araca en kolay ve güvenilir şekilde bağlanmasını sağlayan bir sistem. Kısaca, oto kotluğunun alt kısmında iki adet "kanca" var, ve uyumlu arabalarda arka koltuklarda tam bu iki kancanın tutturulabileceği şekilde iki demir çıkıntı. Bu çıkıntılar direkt şasiye bağlı olduğu için koltuğu doğrudan şasiye bağlamış oluyorsunuz Şu anda en güvenli olanın bu sistem olduğu söyleniyor, yani kemerle bağlananlara oranla daha güvenli Haliyle daha pahalı. ISOFİX bağlantı noktaları da son 5-6 yıldır üretilen çoğu araçlarda standart var artık. Arka koltuğun emniyet kemeri bağlantı noktası yakınlarından elinizle kontrol edebilirsiniz. Koltuk süngerini hafifçe ayırınca görülebilecek kadar yakın oluyor zaten.
benim araç isofix uyumlu fakat o fiyatlarda birşey alamayacağım sanırım..
ayrıca pahalı bir şey alınca bu sefer de aracın camını kırdırmayalım..
çocuk güvenliği ise bambaşka bir boyut..
offf..
kucakta taşımaktansa kraft omega ya gireyim öyleyse..
yalnız taraftar koltuğu değilmiş onların da 190a verdiği...
sizdeki de söylediğinize göre 239.. 40 tl hediye çeki olsa 200'e geliyor..
üstad hem benim oğlan şu an 9 kilo filan.. boy da uzun.. o yüzden ben 9-25 aralığı olan bir koltuğa yöneleyim..
yarın nereden alacağım artık.. nasip..
bu arada carrefourda falan daha ucuza alırım mantığı yanlışmış.. bugün test ettim...
quote:
Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu
benim araç isofix uyumlu fakat o fiyatlarda birşey alamayacağım sanırım..
ayrıca pahalı bir şey alınca bu sefer de aracın camını kırdırmayalım..
çocuk güvenliği ise bambaşka bir boyut..
offf..
kucakta taşımaktansa kraft omega ya gireyim öyleyse..
yalnız taraftar koltuğu değilmiş onların da 190a verdiği...
sizdeki de söylediğinize göre 239.. 40 tl hediye çeki olsa 200'e geliyor..
üstad hem benim oğlan şu an 9 kilo filan.. boy da uzun.. o yüzden ben 9-25 aralığı olan bir koltuğa yöneleyim..
yarın nereden alacağım artık.. nasip..
bu arada carrefourda falan daha ucuza alırım mantığı yanlışmış.. bugün test ettim...
O zaman ben size linkteki ürünü tavsiye ederim. Fiyatı da uygun.
üstad kraft omega normal renk 3 taksitle 200 e aldım..
sanırım siz vermezdiniz taksitli olunca bu fiyata..
40 tl de hediye çeki aldım..
yalnız hediye çeki kullanımına yönelik düzeltme yapayım da arkadaşlar da yanlış yönlenmesinler..
hediye çekleri sadece 30 nisan'a kadar geçerli..
ayrıca 100 tl lik alışverişde kazandığınız 20 tl lik hediye çekini kullanmanız için 100 tl lik alışveriş yapıyorsunuz.. ve sadece bir hediye çekini bu tutardan düşebiliyorsunuz..
yani daha önceden verdiğimiz örnek yanlış..(( (1000 tl lik alışverişde kazandığınız 200 tl lik hediye çeki ile 200 tl lik bir ürün alıp ÇIKAMAZSINIZ)
200 tl lik hediye çekini kullanmanız için en az 1000 tl lik alışveriş yapmanız gerekir.. ve size yeniden hediye çeki verirler ki bunları kullanmanız için yeniden gidip alışveriş yapmanız gerekir.. kısır döngü... ..
siz de bu durumda elinizdeki hediye çeklerini yarı fiyatına satmak için müşteri ararsınız orada burada... hiç sevmediğim yöntemler.. keşke 20 yerine 10 verseler de onu da hesaptan düşseler...
kraft lüks mama sandalyesi + kraft omega 9-25 oto koltuğu + chicco cam biberon 250 cc + bebek yıkama süngeri = 340 tl verdim 3 taksit.. hediye çeki falan da istemedim.. sitenizdeki fiyatlara göre iyi almışım..
belki siteden doğrudan alışveriş değil de dükkanınıza gelip doğrudan almak daha hesaplı olabilir...