Şimdi Ara

Piyasada DEPOSİLİN YOK REZİLLİK ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
3
Favori
7.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Hocam nasıl olmaz herhangi bir alternatifi. Sonuç olarak gerçekten sinir bozucu bir hastalık. Hastaneye gidip bir doktora danıştınız mı? İlaç olmasa bile illa ki yapabileceğiniz bir şeyler vardır. Geçmiş olsun.

tabiki danıştım malesef alternatifi yok

Hiçbir yere yönlendirmediler mi hocam? Sanki nadir bir hastalık da ilacı bulunamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

bunun için sağlık bölümünü kullanmak varken çok mesaj gelsin diye buraya yazıyorsa çok ama boş mesaj gelir ne bekliyordunuz ki?

senden başka boş mesaj atan yok. inşallah aynı duruma düşersin dedirtince daha mı iyi hissedeceksin.
  •  Piyasada DEPOSİLİN YOK REZİLLİK !

Piyasada DEPOSİLİN YOK REZİLLİK !

şakayı bırakırsak geçmiş olsun hocam

• Ülkeye bak 4 aydır piyasada yok kimsenin de sesi çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak Yolcu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu iğneden 10 yaşından 18 yaşına kadar 8 yıl vuruldum. Penadur biraz daha az yaktığı için penadur vurulmuştum hep yıllar önce. Çok geçmiş olsun kötü bir hastalık Allah kimsenin başına vermesin.

Bu arada kesinlikle Sağlık Bakanlığına ve Bimere yazı yazın özellikle isminizi ve soy ismiizi bırakın ki size geri dönüş yapsınlar. Özellikle Bimer geri dönüş yapmak zorunda. En azından belki denk bir iğne çıkarılmaya çalışılıyordur.

Ben Şırnak Cizre ilçesindeyim. Eczanelerde ilaç kalmış olabilir. İsterseniz buralardan bakabilirim. Nerede oturuyorsunuz acaba? Ve tam dozunu yazarsanız iyi olur. Bu arada uzun süredir ilaç almadığım için reçete gerekiyor mu bu ilaç için yoksa direk alabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reneli -- 3 Aralık 2013; 20:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: midgardxxx

Hocam ben de bu iğneden 10 yaşından 18 yaşına kadar 8 yıl vuruldum. Penadur biraz daha az yaktığı için penadur vurulmuştum hep yıllar önce. Çok geçmiş olsun kötü bir hastalık Allah kimsenin başına vermesin.

Bu arada kesinlikle Sağlık Bakanlığına ve Bimere yazı yazın özellikle isminizi ve soy ismiizi bırakın ki size geri dönüş yapsınlar. Özellikle Bimer geri dönüş yapmak zorunda. En azından belki denk bir iğne çıkarılmaya çalışılıyordur.

Ben Şırnak Cizre ilçesindeyim. Nem oranı çok düşük olduğu için buralarda rutubet pek yok o yüzden eczanelerde ilaç kalmış olabilir. İsterseniz buralardan bakabilirim. Nerede oturuyorsunuz acaba? Ve tam dozunu yazarsanız iyi olur. Bu arada uzun süredir ilaç almadığım için reçete gerekiyor mu bu ilaç için yoksa direk alabilir miyiz?

Pm atıyorum kardeşim

• hocam ilac dozunu bana bi pm atarsan sorarim ilcedeki eczanelere

• bizim burada da yokmuş.arkadaş başka illerden tanıdık vasıtasıyla getirtti.ilginç bir olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

bizim burada da yokmuş.arkadaş başka illerden tanıdık vasıtasıyla getirtti.ilginç bir olay

Belirli bir adresi var mı bir bilginiz var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

bizim burada da yokmuş.arkadaş başka illerden tanıdık vasıtasıyla getirtti.ilginç bir olay

Belirli bir adresi var mı bir bilginiz var mı?

öğrenirsem haber veririm
  • @midgardxxx Deposilini başka bir il'de buldu ve yarın bana kargolayacak burdan ona teşekkür ederim ALLAH razı olsun..

@Willy Willie Konunun amacı buydu ve yerine geldi. Forumda duyarlı insanlar var
  • quote:

@midgardxxx Deposilini başka bir il'de buldu ve yarın bana kargolayacak burdan ona teşekkür ederim ALLAH razı olsun..

@Willy Willie Konunun amacı buydu ve yerine geldi. Forumda duyarlı insanlar var

valla beklemiyordum bulacağını,ama istisnalar kaideyi bozmaz hala duyarlı insanlar olduğunu düşünmüyorum özellikle konu dışında.
  • Yeni sağlık bakanı Müezzinoğlu göreve geldiğinden beri sorunlar bitmedi ki.Ne iş görüyorlarsa.
  • Kargo geldi tekrar teşekkür ederim
     Piyasada DEPOSİLİN YOK REZİLLİK !

• Arkadaşlar bana da deposilin lazım. yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_driver

Arkadaşlar bana da deposilin lazım. yardımcı olur musunuz?

Merhaba kaç mg'lik arıyorsunuz

• quote:

quote:

Merhabalar esenlikler Kaçak Yolcu.

deposilin 1.2 lazım bana da :(
  • quote:

quote:

quote:

@midgardxxx bana 3 tane deposilin yolladı 15 günde bir vuruluyorum elimde suan 2 tane 2.4'luk var. Yarısını vurdurabilirsin.

15 gunde bir Vurulmazsam bacaklarında ağrı başlıyor eğer acil ise 1 tane 2.4'luk yollayabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@midgardxxx bana 3 tane deposilin yolladı 15 günde bir vuruluyorum elimde suan 2 tane 2.4'luk var. Yarısını vurdurabilirsin.

15 gunde bir Vurulmazsam bacaklarında ağrı başlıyor eğer acil ise 1 tane 2.4'luk yollayabilirim.

Çok Teşekkür ederim Kaçak Yolcu çok iyisiniz; lakin bunu kabul edemem. Zira sizin de buna ihtiyacınız var. elinizdekilere ihtiyacınız olmasaydı göndermenizi talep edecektim; ama o romatizmal ağrıları bilirim insanı geceleri mahfediyo' :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok Teşekkür ederim Kaçak Yolcu çok iyisiniz; lakin bunu kabul edemem. Zira sizin de buna ihtiyacınız var. elinizdekilere ihtiyacınız olmasaydı göndermenizi talep edecektim; ama o romatizmal ağrıları bilirim insanı geceleri mahfediyo' :(

Pm'den konusalim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.