Şimdi Ara

Piyasada 600-700 TL ye Satılan Sıfır i5-i7 Kasalar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.atombilisim.com.tr/intel-i5-4gb-ddr3-ram-320gb-hdd-turbox-ofis-mini-pc-urun2513.html

Linkteki gibi birçok sitede ve n11, gg, sahibinden gibi yerlerde gördüğüm i5 i7 gibi kasalar sadece işlemci fiyatı bile olmayan fiyatlara satılıyor onboard işlemci diyorlar bu kasaların durumu nedir bilen varmı. Forum da nasıl arattıysam bulamadım bu konuda bişey. Alınırmı? Satılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dR.hN -- 5 Mayıs 2017; 8:34:11 >

• Kardeşim söleki o bassettikleri i5 işlemci eski nesil intelin ilk çıkan versiyonları 100 tl ye alırsın :D kasaya gelirsek 250w güç kaynagı yazıyo e sen oyun oynucaksan bunla içindeki entegre grafik kartı yetmicektir ekran kartı takmak istedigindede psu da degişecek vs vs
    aslında tamam fiyatı gayet uygun ama mesela i5 6500 bi bilgisayarın var buda i5 520 bu ikisi de i5 olabilir ama aralarında daglar kadar fark var biri 6. nesil biri ilk nesil
    karıştı sanırım kısaca özetlicek olursam
    i5 işlemçi diye pc alınmaz i5 te nesiller vardır numaralar vardır vs vs bunlara göre güçleri belirlenir bu pc baya baya eski bi işlemciye sahip üstelik ekran kartı vs yok takmak istersende ek olarak güc kaynagı (psu) alman gerekecek
    ha ofis için alınabilir ve fiyatınada bişy demiyorum ama siz bunu kalkıpta i5 6500 (örnek ) seviyesinde bi pc sanıp ucuzmuş hemen almalıyım diye alırsanız ucuz etin yahnisi konusuna döner...

• Ne alınır ne satılır. İlk nesil işlemciler onlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcisinin farkındayım bilgisayarcıyım. Zaten notebook işlemcisi kullanıyorlar sıfır olma şansıda yok anakartları da o işlemciye göre kendileri üretiyorlarmış benim sorum oyun oynamak için değil işyerlerinde kullanmak için performans nasıl olur eski nesil de olsa i5 sonuçta değil mi. Elimizde çabuk patlarmı anakartları . Garantisi felan . Alan kullanan varmı diye yazdım.
  • dR.hN D kullanıcısına yanıt
    i5 sonuçta diye düşünmeyin.Çok şey değişti o günlerden bu günlere.Çekirdek sayıları, hyper threading desteği bile fark ediyor.Mesela o bilgisayardaki i5 çift çekirdek, yeni nesiller 4
    http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-6600K-vs-Intel-Core-i5-520M
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.