Bildirim
pivot animasyonları buraya (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Yaw Anlamadım nası yapcaz biri eklesin klaberson_bjk_murat@hotmail.com _____________________________ ehh -
Bakın Arkadaşlar Şimdi Pivotta Animasyon yapıonuz ya Filedaki Save Animationa basın.Orada Şimdi Kayıt Türünü Alttan Seçin Ve Kaydedin.http://imageshack.us'a girin.Orada Bmp Veya Jpg Olarak Kaydettiğiniz Dosyayı Emailinizide yazıp gözata tıklayın kaydettiğiniz dosyayı seçin ve uploada basın.Sonra size linkler verilecek.Oralardan Resim Olarak Linkten görünenleri Mesajda yazın.Eğer mesajda canlı olarak gözükmesini istiosanız Mesaj yazarken Hızlı cevap Olarak Sol Alt Köşede Resim Ekle Yeri Var Oradan Pivot Animasyonunuzu Gözata basıp seçin ve resim ekleye basın.sonra mesajı yazdıktan sonra Hareketli Olarak Pivot Animasyonunuz Mesajda İmza Gibi Olacak.Rep Atılıosa +Replerinizi Bekliorum _____________________________ -
bu da benden kardesler
_____________________________ -
bi tane daha. yorumlarınızı bekliyorumm
buda son olsunn....
Benim Anlamadığım Nası Hareketli yapcaz Yani yaparken haraketli olmuyomu kaydedip açarkenmi oluyo lütfen msni ekelyni tam anlatcam _____________________________ ehh -
buda benden nasıl olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanga -- 22 Haziran 2008; 18:49:40 >_____________________________ -
dieri olmamış
@gassani
3ü de çok süper olmuş bence_____________________________ -
YAPMASI ZAMAN İŞTER. Bir kaçtane yapmıştım çok uğraşmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No. 429 -- 22 Haziran 2008; 23:52:57 >_____________________________ . -
İBO'NUN MACERALARI
bu 1. bölüm daha sonra 2. bölümüde yapıcam_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: onur2
@gassani
3ü de çok süper olmuş bence
sağolasın3 senedir pivot animasyonu yapıyorum kendimi geliştirmem lazım...
[simage]http://img242.imageshack.us/img242/7585/speradamij9.th.gif]resim
arkadaşlar 7 saatte yaptığım animasyon dosyayı buraya direk koyamadım bence çok güzel oldu yorumlarınızı bekliyorum
beğenilrse devamını getircem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanga -- 23 Haziran 2008; 14:55:14 >_____________________________ -
_____________________________ . -
benden bir tane daha kısa ama güzel
arkadaşlar uzantısı .piv mi .gif mi ya...
piv olduğunda bad files diyor...
gif olcak _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Gassani
quote:
Orjinalden alıntı: onur2
@gassani
3ü de çok süper olmuş bence
sağolasın3 senedir pivot animasyonu yapıyorum kendimi geliştirmem lazım...
Sende benim gibi mükemmelcilerdensin sanırım :) Bende 3,5 veya 4 senedir uğraşıyorum ama kendimi hala iyi yaptım gibi hissetmiyorum..._____________________________
Nothing...
-
Arkadaşlar YAKINDA Yeni Animasyonlarımı Göreceksiniz _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X