Full diskografisi var bende Ayrıca şarkının kapağı Uykusuz'un kapağından alınmış :)
piton dinlemem ama liriklerini takdir ettim rapçi dediğin toplumsal sorumluluğu üstlenicek
Konun amacı belli...ama nereye kaymış
neyse konuya dönelim..
Pit10 gerçekten süper bir müzik adamı.. O sadece rapçi değil aslında başlı başına bir müzisyen..Yaptığı beatleri dinleyin bunu anlarsınız..Adamda müthiş bir yetenek var albüm çıksın hemen alıcam.. Ben yıllardır RAP müzik dinliyorum ama dinlediğim sanatçıların hiçbirinin albümünü satın almadım..Ama pit10 un albüm çıkar çıkmaz alıcam..Çünkü gerçek RAPÇİ budur ve böyle bir adamın emeğinin karşılığının verilmemesinin adil olmıyacağını düşünüyorum..
Yukarda bir arkadaş yorum yapmış..Koskoca RTE onunlamı uğraşıcak diye...
Evet uğraşır kardeşim.. Malesef ülkemizde bu zihniyet mevcut burda 'Konuşan Susturulur'... Zaten RTE'nin Pit10'u daha önce yaptığı bir şarkıdan dava açtığını biliyoruz ki halen dava sürüyor...Bu albümün yayınlanması bile bi gelişme olur gerçi ama bu albüm yüzünden pit10 yine davalık olursa hiç şaşırmam ama bir her zamn ona olan desteğimizi sürdürcez
Yukarı...
Karikatür süperdi
Bu arada Lyric Süper ..
Pit10 adamım çok iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme