Şimdi Ara

Pişmiş Kelle Gibiyim(olgunlaşma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar,yaş 18 ama hiç olgun biri değilim.Hep gülerek geziyorum.Hiç ciddi olamıyorum.Bazı olaylar oluyor,ortam ciddileşiyor falan ben sırıtıyorum.Gevşek gevşek davranıyorum,tabi bu sadece arkadaşlarımın yanında oluyor.Normalde asosyal bir insan olduğum için yabancı olduğum ortamlarda somurtuyor ve ezik ezik bakıyorum etrafa.Olgun bir insan olamadım geldim 18 yaşıma,hala ana kuzusu denecek bir tipim,en azından bunların farkındayım,bir şekilde büyümek,olgunlaşmak istiyorum.Adam dediğin ortamına göre hareket eder,yeri gelir güler eğlenir,yeri gelir ciddi olur,böyle olmak istiyorum.

Benim durumumun böyle olmasında belki kendimi hiç yetiştirememiş olmamdan kaynaklanıyordur.6-7. sınıftan bu yana evden dışarı çıkmayan,sadece ders çalışan,annesinin yönlendirmesiyle yaşayan bir birey oldum.Kitap falan da çok okumadığımdan mıdır bilmem ama konuşma özürlüsüyüm.Derste hoca nasıl çözdün diye sorunca ya hızlı hızlı bir şeyler diyorum anlaşılmıyor ya da dura dura konuşuyorum.Bir de çok hızlı yürüyorum,bu da insanlardan kaçmak istermiş gibi gözüküyor.Alışkanlık haline gelmiş hızlı yürümezsem olmuyor,daha bu sabah dersanede sınıftan tuvalete giderkin kızın biriyle rastlaştım,günaydın diyip konuşmadan tuvalete girdim.Aklımda yapmam gereken bir iş varsa onu yapmadan sevdiğim kızla konuşma fırsatım dahi olsa konuşmam,kafak çok farklı çalışıyor biraz yavaş ya da hızlı bilemiyorum.

Bir saçma davranışımdan daha söz ediyim,dersanede öğretmenler odasına girdim,dersimize giren hocayı çağırdım soru sormak için,başka hoca müsaitmiş o gelicekmiş dedi diğer hoca,o sırada diğer hoca onun illaki sorusu vardır,gibisinden şeyler söyledi gülümseyerek,bende tamam dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakallı ördek yavrusu -- 26 Ocak 2015; 18:23:45 >

• ilk 100e gir bu sene, yazın halledersin. çok zamanın olacak
  • Eee abi dayağı yememişsinki öyle diyorsun.
  • kitap falan okuyarak olur mu ki ? Şöyle söyliyim hayatımda okuduğum kitap sayısı 15 falandır.Bitirdiğim s.bları kesinlikle daha fazladır.Okuduğum kitaplarda zaten 8-9. sınıfta okuduğum kişisel gelişim kitapları. Ben de istemezdim böyle olmayı,yeni farkına varıyorum sistemin beni ne hale getirdiğine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üniversite Adayı

kitap falan okuyarak olur mu ki ? Şöyle söyliyim hayatımda okuduğum kitap sayısı 15 falandır.Bitirdiğim s.bları kesinlikle daha fazladır.Okuduğum kitaplarda zaten 8-9. sınıfta okuduğum kişisel gelişim kitapları. Ben de istemezdim böyle olmayı,yeni farkına varıyorum sistemin beni ne hale getirdiğine

fark ettim, ama şuan sınav döneminin ortasında bunu değiştirmen senin zararına olacaktır.
    5 ay daha sistemin kölesi ol, ana kuzusu ol. sınavı kazandıktan sonra da yazın yine böyle bir konu aç, önerileri verelim.
  • Durduk yere gülen insanlar genelde yanlızlık hisseden insanlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Durduk yere gülen insanlar genelde yanlızlık hisseden insanlardır.

Doğrudur hocam,bi de bugüne kadar hep annem ve ablamla büyüdüm,babam yetiştirmedi beni,kendimi erkek gibi erkek hissedemiyorum. Sadece malafattan ötürü erkeğim.Tamam ben de kızlardan hoşlanıyorum ama bi erkeğin sahip olması gereken şeylere sahip değilim. Sert,güçlü,ciddi olmalı bir erkek. Benim gibi özgüvensiz,korkak insanlarla işi olmuyo kızların zaten sevgili falan da sırf o yüzden yapmıyorum,biri laf etse dalamam korkarım dalsam dayak yerim falan. Küçükken top mop onardım gene,uzun yılla evde oturunca fiziksel gelişimim de tam olmadı. 1,80 boyum var 1,70 olup da beni alan arkadaşlar oluyor.

Bu zamana kadar anne sevgisiyle büyüdüm,18 yaşındaki adamı da dizine yatıp sevecek hali yok kadının,bir şeylerin eksikliğini hissediyorum şu sıralar. Muhtemelen sevmek sevilmek istiyorum,bir kızdn hoşlanıyorum,bu yaştn sonra annenin veremediği sevgiyi,(yanlış anlaşılmasın anne her zamn evladını sever ama anladınız siz işte) bir başka dişinin doldurmasını istiyorum sanırım. Sevgilim de olmadığı için annemden bekliyorum ve daha da çocuklaşıyorum. Baba sevgisi zaten yok. Yani babamla hiç bir zaman baba oğul ilişkisi yaşamadık adam akıllı.18 yaşındayım daha arabayı bile vermedi otomatik vites olmasına rağmen.
    Yalnızlık hissi bu anlattıklarımdan ötürü olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülmek sana yakışıyor pampa boş ver

• quote:

arkadaşlar,yaş 18 ama hiç olgun biri değilim.Hep gülerek geziyorum.Hiç ciddi olamıyorum.Bazı olaylar oluyor,ortam ciddileşiyor falan ben sırıtıyorum.Gevşek gevşek davranıyorum,tabi bu sadece arkadaşlarımın yanında oluyor.Normalde asosyal bir insan olduğum için yabancı olduğum ortamlarda somurtuyor ve ezik ezik bakıyorum etrafa.Olgun bir insan olamadım geldim 18 yaşıma,hala ana kuzusu denecek bir tipim,en azından bunların farkındayım,bir şekilde büyümek,olgunlaşmak istiyorum.Adam dediğin ortamına göre hareket eder,yeri gelir güler eğlenir,yeri gelir ciddi olur,böyle olmak istiyorum.

Benim durumumun böyle olmasında belki kendimi hiç yetiştirememiş olmamdan kaynaklanıyordur.6-7. sınıftan bu yana evden dışarı çıkmayan,sadece ders çalışan,annesinin yönlendirmesiyle yaşayan bir birey oldum.Kitap falan da çok okumadığımdan mıdır bilmem ama konuşma özürlüsüyüm.Derste hoca nasıl çözdün diye sorunca ya hızlı hızlı bir şeyler diyorum anlaşılmıyor ya da dura dura konuşuyorum.Bir de çok hızlı yürüyorum,bu da insanlardan kaçmak istermiş gibi gözüküyor.Alışkanlık haline gelmiş hızlı yürümezsem olmuyor,daha bu sabah dersanede sınıftan tuvalete giderkin kızın biriyle rastlaştım,günaydın diyip konuşmadan tuvalete girdim.Aklımda yapmam gereken bir iş varsa onu yapmadan sevdiğim kızla konuşma fırsatım dahi olsa konuşmam,kafak çok farklı çalışıyor biraz yavaş ya da hızlı bilemiyorum.

Bir saçma davranışımdan daha söz ediyim,dersanede öğretmenler odasına girdim,dersimize giren hocayı çağırdım soru sormak için,başka hoca müsaitmiş o gelicekmiş dedi diğer hoca,o sırada diğer hoca onun illaki sorusu vardır,gibisinden şeyler söyledi gülümseyerek,bende tamam dedim.

Adam dediğin yere kadar okudum. Neye göre adam kime göre adam. Ailenin istediğine goremi kendi istediğine goremi. Kendi kişiliğini ve karakterini kendin belirle bence ilk olarak kafandaki sorunlar çözümlenebilir belki

• pişpiş kelle konuşma benle kalbimi kırdın pişmiş kelle
  • Kyk'da kal
    Askere git.

( kesin çözüm )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

quote:

kitap falan okuyarak olur mu ki ? Şöyle söyliyim hayatımda okuduğum kitap sayısı 15 falandır.Bitirdiğim s.bları kesinlikle daha fazladır.Okuduğum kitaplarda zaten 8-9. sınıfta okuduğum kişisel gelişim kitapları. Ben de istemezdim böyle olmayı,yeni farkına varıyorum sistemin beni ne hale getirdiğine

fark ettim, ama şuan sınav döneminin ortasında bunu değiştirmen senin zararına olacaktır.
    5 ay daha sistemin kölesi ol, ana kuzusu ol. sınavı kazandıktan sonra da yazın yine böyle bir konu aç, önerileri verelim.

Hocam en azınsan şimdilik ufak önerilerde bulunsanız.Vakit almayavak veya hayatımda ufak değişikler yapacak şekilde şeyler mesela.

• Yukarı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

quote:

Hocam en azınsan şimdilik ufak önerilerde bulunsanız.Vakit almayavak veya hayatımda ufak değişikler yapacak şekilde şeyler mesela.

ben de senin gibiydim, öyle olunca sınavlara odaklanıyorsun sadece ve sınavlarda yüksek puan alabiliyorsun.
    sonra değiştirmeye çalıştım kendimi, işte kısa süreliğine kickboxa gittim, ciddi dolaştım falan. her an kavga etmek istiyordum.
    sonuç olarak şuanda hiç kavga etmemiş birisiyim, gerekmedikçe de etmem. ben de korkuyorum sevgilim olursa ve biri laf atarsa diye ama sanırım gözüm o an hiçbir şeyi görmez.
    sana önerim biraz daha atarlı olabilirsin, ailene göre değil de kendi istediğin şekilde yaşayabilirsin. ailene ve arkadaşlarına karşı çıkabilmeyi bil. kendi başına bir şeyler yapabileceğinin farkına var.

• Kardeş sınavına bak , seneye hazırlıkta kal halledersin
  • quote:

arkadaşlar,yaş 18 ama hiç olgun biri değilim.Hep gülerek geziyorum.Hiç ciddi olamıyorum.Bazı olaylar oluyor,ortam ciddileşiyor falan ben sırıtıyorum.Gevşek gevşek davranıyorum,tabi bu sadece arkadaşlarımın yanında oluyor.Normalde asosyal bir insan olduğum için yabancı olduğum ortamlarda somurtuyor ve ezik ezik bakıyorum etrafa.Olgun bir insan olamadım geldim 18 yaşıma,hala ana kuzusu denecek bir tipim,en azından bunların farkındayım,bir şekilde büyümek,olgunlaşmak istiyorum.Adam dediğin ortamına göre hareket eder,yeri gelir güler eğlenir,yeri gelir ciddi olur,böyle olmak istiyorum.

kayıp ikizimi buldum galiba Resmen aklımdakileri yazmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Kardeş sınavına bak , seneye hazırlıkta kal halledersin

Usta zaten isteğim üniversiteye karakterli,kişilikli biri olarak gitmek. Neyse bundan sonra forumda vs. harcadığım vakiti kitap okuyarak geçirmeye çalışacağım belki faydası olur.

Tony,ben de ygsden sonra spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. 6 ay çalışmış olurum böylelikle.Fiziken iyi hissettikçe özgüven geliyor zaten yavaş yavaş,ama o sıkıntı değil bir şkilde halledilir. Karakter kazanımı daha uzun süreli bir iş,erken başlamakta fayda var.

Bu arada sevdiğim kızla aynı dersanedeyz.Kızın sevgilisi var ama sanırım ayrıldılar,açıkçası kızın benden hoşlandığını da düşünüyorum ama hem derslerden dolayı hem de kendimi sevgiliye hazır hissetmememden dolayı biraz erteliyorum.Lan zaten çocuk gibi suratım var,çingenenin teki gelip satışcak yanımda kız varken ne ok yiycem sonra,en azından bi 5-6 ay spor yapıyım. Bir de ben bu zamana kadar kimseyle çıkmamışım,kız her oku yemiş çocukla,ben fena kıskanırım biraz da ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakallı ördek yavrusu -- 26 Ocak 2015; 18:59:00 >

• Chonch kullanıcısına yanıt
    Benim gibi birilerinin olduğunu duymak iyi geldi. Bi arkadaş da pmden yazmış aynı ben, IQ fazlalığından diye. Ama bilemiyorum açıkçası ben zeki olduğumu da düşünmüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Durduk yere gülen insanlar genelde yanlızlık hisseden insanlardır.

Doğrudur hocam,bi de bugüne kadar hep annem ve ablamla büyüdüm,babam yetiştirmedi beni,kendimi erkek gibi erkek hissedemiyorum. Sadece malafattan ötürü erkeğim.Tamam ben de kızlardan hoşlanıyorum ama bi erkeğin sahip olması gereken şeylere sahip değilim. Sert,güçlü,ciddi olmalı bir erkek. Benim gibi özgüvensiz,korkak insanlarla işi olmuyo kızların zaten sevgili falan da sırf o yüzden yapmıyorum,biri laf etse dalamam korkarım dalsam dayak yerim falan. Küçükken top mop onardım gene,uzun yılla evde oturunca fiziksel gelişimim de tam olmadı. 1,80 boyum var 1,70 olup da beni alan arkadaşlar oluyor.

Bu zamana kadar anne sevgisiyle büyüdüm,18 yaşındaki adamı da dizine yatıp sevecek hali yok kadının,bir şeylerin eksikliğini hissediyorum şu sıralar. Muhtemelen sevmek sevilmek istiyorum,bir kızdn hoşlanıyorum,bu yaştn sonra annenin veremediği sevgiyi,(yanlış anlaşılmasın anne her zamn evladını sever ama anladınız siz işte) bir başka dişinin doldurmasını istiyorum sanırım. Sevgilim de olmadığı için annemden bekliyorum ve daha da çocuklaşıyorum. Baba sevgisi zaten yok. Yani babamla hiç bir zaman baba oğul ilişkisi yaşamadık adam akıllı.18 yaşındayım daha arabayı bile vermedi otomatik vites olmasına rağmen.
    Yalnızlık hissi bu anlattıklarımdan ötürü olabilir.

Hocam ikizim gibisin yemin ediyorum. Hem konunun başında yazdığın yazıdan hemde bu yazıdan dolayı. Benim annemle babam ben 3 yaşındayken ayrıldılar. Bende annem ve 2 kız kuzenimle birlikte yaşadım uzun yıllar. Alet hariç bende erkek gibi hissetmiyorum zaten güçsüz ve çelimsiz birşeyim. Şuana kadar hoşlandığım çok kız oldu ama özgüven yerlerde olduğu için hiçbirine açılamadım. 17 yaşında hala ana kuzusuyum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.