Ankara Armada'da, sinemada afişini görüp farketttim. Önce Türkiye posterleri için falan sandım ama google image searchden bakınca durum yine aynı orjinal posteriymiş bu fakat alakayı çözemedim. Hani tamam önceden karadenizli korsanlar geçiyordu hikayede ama bu sefer ne? Karayip Korsanları da mı Türkmüş? Nedir yorumlarınız bu konu hakkında? O boncuklar falan direk Türk işi gibi.
Yok artık .Hiç dikkat etmemiştim.
günlerce baksam farkedemezdim ya
bende dikkatli değilimdir ama.. Yani "öylesine" konulmamıştır bence, var mı yorumu olan?
kolyeyi hazırlayan türk'tür belki de.
işlemesi falan belli Türk işi gibi boncuklar... Ama anladığım kadarıyla her filmin afişinde bu kurukafanın sağ tarafından filmle ilgili birşey sarkıyor.
Ama anladığım kadarıyla her filmin afişinde bu kurukafanın sağ tarafından filmle ilgili birşey sarkıyor.
Karikatür iyi o ayrı ama sanmıyorum öylesine ayyıldız koyacaklarını.
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
Aklıma geldi nedense
aynen hacı ya
+ konusu bile vardı bukadar mı önemsiyoruz anlamadım gitti.
tamam pardon, her film afişinde bizle ilgili birşey olduğu için çok alışığız zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
Aklıma geldi nedense
Aynen durum bu
Beyler saçmalamayın ne Türk'ü? Türk bayrağına benzer bir yanı var mı? Ay yıldız gören hemen Türk diyor yahu.Yok böyle bir şey. İslam bayrağındaki ay yıldız o. Tam olarak olmasada daha çok benziyor.