Şimdi Ara

Piranha unique s type (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın thekinger zaten ürünü piranha yapmamıştırki destek olsun biz piranha yı savunmuyoruz zaten bizde şaşırdık üstünde piranha yazan bir şeyden bu kaliteyi beklemezdik diye herhalde 500 tl yi bizde vermezdik bu ürüne , ürün desteği konusunda herkez aynı kanaatta destek yok sadecece ürünün özellikleri madili tutulan 250 tl lik wd den iyi olmasıdır bende alıp kullandım ve sattım wd yi halen kullanan komşum var bu makineyi görünce bir tanede bana alalım çok iyi dedi ama malesef fiyatı yüksek diyince caydı , uyuşamadığımız tek nokta 149 tl ye alnan ve bu kadar özelliği ile herkeze fazlası ile yeten ürünün size yetmemesi ramazan arkadaşımında dediği gibi çok iyi ürünlerde var onlara bakabilirsiniz ama 50 kişinin beğenerek kullandığı bir ürünü boş kutu gibi değerlendirmek bu ürüne para vermiş arkadaşlara haksızlık olur...
  • Bu "atlamalı sardırma" hikayesi nedir? Kumandanın GOTO tuşuyla yapılandan başka bir şey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

sayın thekinger zaten ürünü piranha yapmamıştırki destek olsun biz piranha yı savunmuyoruz zaten bizde şaşırdık üstünde piranha yazan bir şeyden bu kaliteyi beklemezdik diye herhalde 500 tl yi bizde vermezdik bu ürüne , ürün desteği konusunda herkez aynı kanaatta destek yok sadecece ürünün özellikleri madili tutulan 250 tl lik wd den iyi olmasıdır bende alıp kullandım ve sattım wd yi halen kullanan komşum var bu makineyi görünce bir tanede bana alalım çok iyi dedi ama malesef fiyatı yüksek diyince caydı , uyuşamadığımız tek nokta 149 tl ye alnan ve bu kadar özelliği ile herkeze fazlası ile yeten ürünün size yetmemesi ramazan arkadaşımında dediği gibi çok iyi ürünlerde var onlara bakabilirsiniz ama 50 kişinin beğenerek kullandığı bir ürünü boş kutu gibi değerlendirmek bu ürüne para vermiş arkadaşlara haksızlık olur...

Ürünü kimin yaptığı ne kadar önemli olabilirki? Üzerindeki marka neyse sorumlu o olur. Gerekli hertürlü sorumluluğuda almak zorundadır. Globalleşen dünyada zaten artık hiçbir marka salt olarak kendisi tarafından üretilmiyor. Özellikle işçiliğin ucuz olduğu ve teknoloinin kolay olduğu yerlerde üretilir ve satın alınıp anlaşmalar çerçevesinde spesifik değişilkiklerle markalar basılıp satılır. Örneğik LCD tv lerde kullanılan panellerin büyük kısmını aynı marka üretir ancak marka firmalar bu panellere kendi teknolojilerini ekleyip markalarını basarlar. Bizler tüktici olarak aldığımz lcd tv deki servis desteği ve arızaların özümü için "panel üreticisi" ni değil satın aldığımız markayı muhatap kabul ederiz.

Bu ürünün bana yetmemesi konusuna gelince; çok basit birkaç madde yazdım ve bu ihtiyaçlar bana özek ihtiyaçlar değildir. bir medya player, dvdplayer v.s kullanmış veya pc den film izleyebilen herkesin ihtiyaç duyacağı çok basit konulardır. ir filmi izlerken 15-20 dakika ilerisine gitmek için sadece x32 hızında ilerleyebilmek ne kadar başarıdır sizin taktirinize bırakıyorum.
    50 kişinin beğenerek kullanması benimde beğenmek zorunda olduğum anlamına gelmiyor. Boş kutu muamelesi yapmıyorum ama yapması gereken asıl görevlerini yapamadığından şikayetci oluyorum. Ben halen wd tv live ın daha iyibir ürün olduğunu düşünüyorum. 5.1 analog ses çıkışı var ama teknolojinin şu dönminde optik çıkışı yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: miracidium

Bu "atlamalı sardırma" hikayesi nedir? Kumandanın GOTO tuşuyla yapılandan başka bir şey mi?

Muhtemelen GoTo tuşuyla yapılması gereken ama yapılamayan. Nasıl yapıldığını başardıysan banada anlatırmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekinger

quote:

Orijinalden alıntı: miracidium

Bu "atlamalı sardırma" hikayesi nedir? Kumandanın GOTO tuşuyla yapılandan başka bir şey mi?

Muhtemelen GoTo tuşuyla yapılması gereken ama yapılamayan. Nasıl yapıldığını başardıysan banada anlatırmısın?

GOTO Tuşuna bastıktan sonra açılan pencerede en alt satırın üzerine gelerek (OKEY'e basın) 00.00.00 yazan yere numerik tuşlarla
    saat.dakika. saniye yazıp OKEY tuşuna basınca kaydı oraya sarar. Bunu videonun herhangi bir saatinde
    ileri ve geri olarak ta kullanabilirsiniz. Ben bu özelliği kullanıyorum bence iyi iş görüyor......

• @thekinger,
    GOTO butonuna basıyorum. Aşağı okla Title, Chapter veya Time seçeneklerinden istediğime gelip OK diyorum. Sonrasında rakam tuşlarıyla ya da ok tuşlarıyla seçimimi yapıp OK diyorum.

Not:
    Title, DVD için;
    Chapter, DVD ve bazı MKV'ler için;
    Time= Tüm videolar için geçerli.

Edit: Ben aleti kurcalarken mv720 cevabı yazmış bile. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracidium -- 4 Şubat 2011; 15:09:20 >
  • SLM
    önden usb 2 tane var guzel fakat arkada 1 tane olması lazım aslında
    mesala usb dvd aldım arkadasdan taktım sorun yok(dahılı hdd gibi dahili dvd yuvasıda olsaymıs süper olacakmıs hani..)-,- fakat önden usb kablo çok çirkin görünüyor çünkü bütün kablolar arkadan baglı..
    diyorumki hic zarar vermeden arka panele usb cıkarsam diyorum..bir sorun olurmu ki...
    usb baglaması sorun diil...dikkatlice yaparım..
    düşününce olması lazım aslında çunku ön panlde 2 usb calıstıgı zaman aynı anda sorun olmuyor 1 usb de arkada calıssa sorun olmaz derım cunku sonucta toplamda ya 1 ya 2 usb calısacak güçten bir eksilme olmayacak sonucta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 4 Şubat 2011; 17:11:02 >
  • mv720 ve miracidium ilginize teşekkürler. en azından bu şekilde ilerlemeside güzel :)
  • biraz daha kullaırsanız belki sizde memnun kalıcaksınız ön yargılarınız cihazı öğrendikçe yıkılacaktır :) neyse...
    koax ve 5.1 analog deneyen varmı ben coax hariç analog deneyemedim eğer ses daha memnun edici ise kaliteli altın uçlu kablo alıcam. kullanan varsa yorumlarını rica edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-unique-x-type-full-hd1080p-media-player-hdmi-kablo-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=bd84840&categoryId=112123#Gorseller

bunu almak yerine

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-movix-fun-full-hd-mkvdts-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmvfun/ProductDetails.aspx?productId=bd85221&categoryId=112123#Gorseller

bunu almak daha mantıklı bence

Bu iki üründen biri ise kesinlikle Dark Movix Fun en azından Firmware'leri çıkıyor.

@HumWE

5.1 Analogla kullanıyorum Spdif Raw seçili Ac-3 ve Dts sorunsuz çözülüyor ses kalitesi beni fazlasıyla tatmin ediyor tek problem analogda ses açıp kapamayı Media Player'ın kumandasından yapamıyorum son zamanlarda çıkan .mp4 uzantılı ripler var onları tavsiye etmiyorum ses codec'i olarak AAC kullanıyor ve analog'da 5.1 çözemiyor Coaxiel deneme şansım olmadıç

• Arkadaşlar cihaza disk takanlar problem yaşıyormu bide hangi diskleri kullanıyorlar Samsung 500 GB 8 MB 5400Rpm disk aldım formatını cihaza yaptırdım fakat film seyrederken sürek IO hatası alıyorum filmi kapatıyor cihazı resetliyor elimde harici Seagate Momentus 4200.2 100 Gb disk var IDE usb den bağlıyorum aynı filmi sorunsuz seyrediyorum bi bilgisi veya sorunu çözecek olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazan.K

Arkadaşlar cihaza disk takanlar problem yaşıyormu bide hangi diskleri kullanıyorlar Samsung 500 GB 8 MB 5400Rpm disk aldım formatını cihaza yaptırdım fakat film seyrederken sürek IO hatası alıyorum filmi kapatıyor cihazı resetliyor elimde harici Seagate Momentus 4200.2 100 Gb disk var IDE usb den bağlıyorum aynı filmi sorunsuz seyrediyorum bi bilgisi veya sorunu çözecek olan varmı.

slm
    ben gecen gun 320 gb samsung 8 mb 2,5 inç sata hdd takdım içine hızlı sekılde acıyordu oynatmada sorun olmadı..
    fakat hdd 50 gb kadar fılmm müzik doldurdum pc den ılk zaman format attım ertesı guna ctım yıne format ıstedı yıne attım tabı ııcındeılerde ucuyor o zaman..
    1 gun sonra yıne actım her acılısta format ıster oldu...baktım olmuyacak kımse busekıl sorunyasamıyor hdd yı kontrol ettım pcye baglayıp hdd bazen okuyor bazen okumuyordu hdd de problem vardı aldıgım sonra hıc okumaz oldu RAW dosyasına donüştü..
    bende dun kargolayıp hdd yı dırek ist servısıne postaladım
    benım sorun yasama hdd arızadan kaynaklanıyordu..
    fakat oynatmada sorun olmadı hıc kullandıgımda..

• playlist yapmak icin dahili hdd istiyor
    Türk usulü bir cozum buldum , playlist istediginiz filmleri aynı klasore koyuyorsunuz sirayla caliyor.
    5.1 analog ses sistemi aldim yarin baglayacağım bakalım
  • ben pc ye baglanıp ethernet kablosu ıle muzık kılasorunu calısyor sıra ıle sorun olmadan..
  • Evet arkadaşlar sonunda cihazı 5.1 ses sitemlerine bagladım
    edifier 5.1 analog 79 tl lik ses sistemi dts-ac3 5.1 analog cikis sonuc: mükemmel
    cosonic 5.1 kendinden anfili 5.1 6 çıkışlı kulaklık sonuc mükemmel

kendinden dts dolby dekoderli cihaz 150 tl ye bedavaya aldık hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

Evet arkadaşlar sonunda cihazı 5.1 ses sitemlerine bagladım
    edifier 5.1 analog 79 tl lik ses sistemi dts-ac3 5.1 analog cikis sonuc: mükemmel
    cosonic 5.1 kendinden anfili 5.1 6 çıkışlı kulaklık sonuc mükemmel

kendinden dts dolby dekoderli cihaz 150 tl ye bedavaya aldık hayırlı olsun.

Nerden aldın arkadaşım linki felan var mı?
  • vaatan dan almıştık kampanya vardı analog surround ses çıkışlı tek player piyasadaki, şu an nerde satılır bilmem ama dts dekoderi olmayan arkadaşlar bu cihazı bulurlarsa 200 250 liraya hiç düşünmeden alsınlar.
  • Model nosu nedir tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Model nosu nedir tam olarak?

Piranha Unique S Type Full Hd(1080p) Media Player

Hepsiburada ( İndirimde 268,10 TL KDV Dahil )
    Hepsiburada'ya Git

GittiGidiyor ( 403,90 TL KDV Dahil )
    GittiGidiyor'a Git

Eksen Bilgisayar ( 221,59 TL Kdv Dahil ) ( Havale/EFT/Kapıda Nakit Ödeme : 195,00 TL Kdv Dahil )
    Eksen Bilgisayar'a Git

Yolla Sepete ( 338,90 TL Kdv Dahil )
    Yolla Sepete Git

Not: Bu sitelerin hiçbirinden daha önce alışveriş yapmadım güvenilirliği nasıldır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Flynn -- 10 Şubat 2011; 12:49:15 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.