Şimdi Ara

Piranha Ultra Tab 10.1 Geldi - Basit bir İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: proffesor

Koysana galaxy note la senin tırtçığının karşılaştırmasını da...

Millete laf sokmanın alemi yok. A10 tırtta senin rockın çok mu olağan üstü?

Arkadaşın tırt demesi hoş olmamış ama RK3066 çok daha performanslı olduğu doğru. Dediğiniz diğer karşılaştırmalar haksız karşılaştırmalar cünkü çinli tabletler anca yeni tablette batıyı donanımda batıyı anca yakaladılar ama yazılım kısmı hala o seviyede değil zaten bunu bilirek alınıyor satılıyorlar.

Bir yerde antutu benchmark değerleri vardı rk3066, exynos 4412 (samsung note da kullandığı işlemci çinli tabletteki performansı) ve a31 (a10 dan sonra cıkan 4 core lu allwiner işlemci)

.................RK3066.......Exynos 4412......All A31......RK3188
    Totals.........11,110............14,879..........12,592...... 18,013

Her zaman olduğu gibi hep daha iyisi var orada haklısınız. Belki banada kızacaksınız şahsi görüşüm çok fiyat farkı olmadıkça yada durumu müsaitse alacaklara a10 lu tablet önermem. Alan arkadaşlarada niye aldın demem güle güle kullanın.

quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Hayırlı olsun, tablet kaliteli görünüyor. Ekran çözünürlüğü iyi. 10 değil de, 5 parmak kapasitif dokunmatik ekrana sahip, ancak bunun pek bir kötü etkisi olmayacaktır.
    Bataryaya 6500 mAh demişler, bu durumda ortalama 5-6 saat standart kullanım süresi sağlar. 639 gr. ağırlık 10" tablete göre normal sayılır.
    Tek beğenmediğim yanı, quad çekirdekli tabletlerin yeni yeni çıktığı şu zamanda çift çekirdek normal olsa da, 1 GB ram bence yeterli değil.
    Ekran kartı ve işlemcisi yeni nesil android oyunları kaldıracak seviyede ama Android bu, zaten çok fazla ram tüketiyor, çalışan uygulamalarla birlikte yeni çıkan oyunlarda yetersiz kalabilir.
    Bunun dışında tablet çok iyi, güle güle kullan.

Arkadaşa katılıyorum güncel oyun uygulamalarda güzelce kullanılabilecek bir tablet güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendofbedwyr -- 22 Mart 2013; 6:34:12 >

• quote:

Tırtçı arkadaşa sormak lazım senin ROCKchipin Samsung Galaxy Note II (SGH-T889) yanında nedir peki? Hani TIRTÇIK??? olabilir mi?

İkisinine ekrankarti ayni samsung nerden cikti la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rk suan olagan fiyata satilan tabletlerden cokdaha ucuz ve uygun businesle ultra tab 7 arasinda 20 30 tl fark var rk3066 ya gore a10 tirt:)

• quote:

Orijinalden alıntı: legendofbedwyr

quote:

Arkadaşın tırt demesi hoş olmamış ama RK3066 çok daha performanslı olduğu doğru. Dediğiniz diğer karşılaştırmalar haksız karşılaştırmalar cünkü çinli tabletler anca yeni tablette batıyı donanımda batıyı anca yakaladılar ama yazılım kısmı hala o seviyede değil zaten bunu bilirek alınıyor satılıyorlar.

Bir yerde antutu benchmark değerleri vardı rk3066, exynos 4412 (samsung note da kullandığı işlemci çinli tabletteki performansı) ve a31 (a10 dan sonra cıkan 4 core lu allwiner işlemci)

.................RK3066.......Exynos 4412......All A31......RK3188
    Totals.........11,110............14,879..........12,592...... 18,013

Her zaman olduğu gibi hep daha iyisi var orada haklısınız. Belki banada kızacaksınız şahsi görüşüm çok fiyat farkı olmadıkça yada durumu müsaitse alacaklara a10 lu tablet önermem. Alan arkadaşlarada niye aldın demem güle güle kullanın.

quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Hayırlı olsun, tablet kaliteli görünüyor. Ekran çözünürlüğü iyi. 10 değil de, 5 parmak kapasitif dokunmatik ekrana sahip, ancak bunun pek bir kötü etkisi olmayacaktır.
    Bataryaya 6500 mAh demişler, bu durumda ortalama 5-6 saat standart kullanım süresi sağlar. 639 gr. ağırlık 10" tablete göre normal sayılır.
    Tek beğenmediğim yanı, quad çekirdekli tabletlerin yeni yeni çıktığı şu zamanda çift çekirdek normal olsa da, 1 GB ram bence yeterli değil.
    Ekran kartı ve işlemcisi yeni nesil android oyunları kaldıracak seviyede ama Android bu, zaten çok fazla ram tüketiyor, çalışan uygulamalarla birlikte yeni çıkan oyunlarda yetersiz kalabilir.
    Bunun dışında tablet çok iyi, güle güle kullan.

Arkadaşa katılıyorum güncel oyun uygulamalarda güzelce kullanılabilecek bir tablet güle güle kullanın

Benim ultra tabim 12400 antutu nanemark fps testinde 53 fps asus transformer prime yi solluyor

• Ya arkadaşlar elbette daha iyisi vardır... l Buna niye kızalım.. Hani ortada o şundan daha iyidir kötüdür gibi bir mevzuda geçmedi..
    Alan memnunsa, kullanan memnunsa, işini görüyorsa TIRT MIRT CIRT CURT pek yakışık almıyor kusura bakmayın..
    Şimdi arada bir tv izlemek, oyun oynamak, twitter, facebook, youtube vb uygulamalar için ikinci bir eleman gibi işimi görüyorsa ve gayet memnunsam benim için olay bitmiştir.
    Herkesin kullanım amacı farklıdır. Farklılıklara saygı duyalım. Benim karşı olduğum nokta TIRT ın bu saygıyla olan münasebeti efenim...

Umarım anlaşılmışımdır...
  • Ha adı geçen Rock işlemci elbette A10dan iyidir onu da yazalım.
    E o da 100 lira daha pahalıymış... Konuyu açan arkadaş ondan almış güle güle kullansın diyelim konuyu kapatalım...
  • quote:

Ha adı geçen Rock işlemci elbette A10dan iyidir onu da yazalım.
    E o da 100 lira daha pahalıymış... Konuyu açan arkadaş ondan almış güle güle kullansın diyelim konuyu kapatalım...

yo busines 180 199 ultra tab 7 220
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

tırt diyince saygısızlıkmı oluomus ilk defa senden duyuyorum
  • quote:

quote:

quote:

tırt diyince saygısızlıkmı oluomus ilk defa senden duyuyorum

Wolferto çok tırt yorumlar yapıyorsun...

• kardeş video da eklesene ekran kalitesi nasıl bende düşünüyorum kliksada 349 lira alınırmı sence
  • webdenal.com'dan piranha ultra 2 tab 7 sipariş ettim.
  • 4 ay oldu ve harika bir ürün olduğunu söyleyebilirim.Sorusu olan varsa sorabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jabornia

4 ay oldu ve harika bir ürün olduğunu söyleyebilirim.Sorusu olan varsa sorabilir.

Hocam biraz hort olacak ama sorum wifi çekim gücü hakkında bir şey yazmamışsınız bilgi verebilir misiniz evde basit 50-60 tl lik tp link modem var evin heryerinde olmasa da ideos x5 cihazım gayet güzel çekiyor bir telefon ya da laptop la karşılaştırma yapabilir misiniz ? birde stoklu markette 10.1 klavyeli kılıf var onu denediniz mi uyumlu olur mu ? Çok soru oldu ama :) son olarak herhangi bir sıkıntı veya pişmanlık yaşadınız mı ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Düzeltme: Unutmadan ekleyeyim yanında gelen kılıf yeterli mi ve ekran koruyucu almaya gerek var mı illa stok marketten almaya gerek yok herhalde basit telefonculardaki ekran koruyucular uyar sanırım

@jabornia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaulas -- 6 Ağustos 2013; 2:19:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shalesh

quote:

4 ay oldu ve harika bir ürün olduğunu söyleyebilirim.Sorusu olan varsa sorabilir.

Hocam biraz hort olacak ama sorum wifi çekim gücü hakkında bir şey yazmamışsınız bilgi verebilir misiniz evde basit 50-60 tl lik tp link modem var evin heryerinde olmasa da ideos x5 cihazım gayet güzel çekiyor bir telefon ya da laptop la karşılaştırma yapabilir misiniz ? birde stoklu markette 10.1 klavyeli kılıf var onu denediniz mi uyumlu olur mu ? Çok soru oldu ama :) son olarak herhangi bir sıkıntı veya pişmanlık yaşadınız mı ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Düzeltme: Unutmadan ekleyeyim yanında gelen kılıf yeterli mi ve ekran koruyucu almaya gerek var mı illa stok marketten almaya gerek yok herhalde basit telefonculardaki ekran koruyucular uyar sanırım

@jabornia

valla dostum tableti öyle her gün kullanmıyorum ama wifi yi hep aynı odalarda kullandım, 2 duvar olan 2 yan odada kullandım yine sorun yoktu..laptopum gibi kullanabildim açıkçası..wifi sinde bi sorun yaşamadım..10.1 klavyeli kılıf aldım ben de sorunsuz çalışıyor..ekran yapışkan kılıfı yok gerek guymadım..parmak izi oluyor az tabi ama idare ediyorum..pişmanlık hiç yaşamadım fiyata göre en iyisi olduğunu düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

@jabornia

valla dostum tableti öyle her gün kullanmıyorum ama wifi yi hep aynı odalarda kullandım, 2 duvar olan 2 yan odada kullandım yine sorun yoktu..laptopum gibi kullanabildim açıkçası..wifi sinde bi sorun yaşamadım..10.1 klavyeli kılıf aldım ben de sorunsuz çalışıyor..ekran yapışkan kılıfı yok gerek guymadım..parmak izi oluyor az tabi ama idare ediyorum..pişmanlık hiç yaşamadım fiyata göre en iyisi olduğunu düşünüyorum

cok tessekur ediyorum cevaplar icin yorumlarinizdan sonra bende stoklu marketteki 10.1 kilifla almaya karar verdim ins sorun cikmaz tekrar tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

quote:

@jabornia

cok tessekur ediyorum cevaplar icin yorumlarinizdan sonra bende stoklu marketteki 10.1 kilifla almaya karar verdim ins sorun cikmaz tekrar tesekkurler

hayırlı olsun şimdiden..inşallah sorun çıkmaz.

• hocam alırken hdmi kablo da alacağımda tablette mini hdmi mı var normal hdmi mı sitede bir bilgi yok resimlerden de tam emin olamadım
    @jabornia
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.