Şimdi Ara

Piranha Shockpower X Type almayı düşünüyorum. Sistem hakkında bilgiiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba öncelikle. ben normal bi isistem yapmayı düşünüyorum. subwoofer almayı düşünmüyorum şimdilik. arabada arkada goldmaster 900W iki hoparlör var. önde de 250-300W bi hoparlör var. Sistem iyi deği. Ben sadece biraz daha yüksek ses istiyorum. O yüzden amfiye ihtiyacım var bi. JVC teyp var arabada.
    - Bu amfiyi alırsam ses daha yüksek çıkar mı?
    - Sonradan subwoofer bağlama imkanım var mı?
    - Arkaya müzik setinden iki tane hoparlör bağlamayı düşünüyorum. (Sony marka)

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. şu an arabanın yanında değilim. o yüzden sistem hakkında ayrıntılı bilgi veremiyorum. İnternet üzerinden almayı planlıyorum amfiyi. benim için yeterli olur sanırım bu.

amfi bilgileri:
     Piranha Shockpower X Type almayı düşünüyorum. Sistem hakkında bilgiiii Piranha Shockpower X Type almayı düşünüyorum. Sistem hakkında bilgiiii

• Bu değerleri gerçekten verecek amfi zaten çok pahalı olur, tahminen 4-5 kg olur ve çok pahalı olur 1,5-2 arası.

Kısacası bu tip markaların yazdığı değerlere inanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11.com da 109 liraya satılıyor şu an. o yüzden almayı düşünüyorum daha çok. hem ucuz hem de yeterli olacağını düşünüyorum. Biliyorum değerleri gerçeği göstermeyebilir ancak ucuz ve değerlerinin yarısını bile verse bana yeter diye düşünüyorum. doğru mudur?
  • hayirliadam H kullanıcısına yanıt
    Allah korusun sisteme zarar verip arabayı yakabilir belli olmaz. Ucuz et yahni misali bence biraz daha dikkatli olun. Ben jameson usa 554 amfi aldim gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur hocam. peki jameson USA - 434 veya forwell-4060. hangisi güzel olur bunların. sisteme fazla yüklenmeyeceğim zaten ben. yüksek ses çıksın biraz yeter. profesyonel tesisat falan kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

Bu değerleri gerçekten verecek amfi zaten çok pahalı olur, tahminen 4-5 kg olur ve çok pahalı olur 1,5-2 arası.

Kısacası bu tip markaların yazdığı değerlere inanmıyorum.

Kanal başı piki yazmış adamlar. 2400w amfi mi olur. 100lira hemde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.