Merhabalar 2-3 gün önce PIRANHA PC-189 1.3 MP AYARLANABİLEN IŞIKLI kamera aldım benim sorunum daha öncede bilgisayarımda iki tane video kaynağı vardı bu kamera ile 3 oldu bu kamerayı tanıttıktan sonra artık diğerlerini kullanamıyorum 1. video kaynağı ekran kartının TV girişi , 2. Video kaynağı Avermedia Usb 2.0 Plus Tv kartı, 3. sü de Piranha kamera (oyun bozan kamera) bu kamera sorun çıkarıyor kurunca sürücülerinden tanıtınca sadece kendisi çalışıyor kaldırınca diğerleri çalışmaya başlıyor. Win xp pro kullanıyorum ne yaptım olmadı.
Bilen ve ilgilenenlerin yardımını bekliyorum selamlar.
hımm başka bir arkadaşa da söyledim ama sorununu çözer mi bilmiyorum , bende de tv kartı ve webcam çalışmıyordu , daha sonra farkettim tv kartını kamera capture olarak ayarlamışım dolayısıyla çakışıyorlardı , tv kartının driverini kaldırdım ve webcam çalışmaya başladı
yani zannedersem senin yapman gereken tv kartının capture ayarlarını devreden çıkarman gerekicek ama bu sadece bir öneri sende işe yarar mı bilemiyorum
veyahutta işletim sisteminde birkaç tane oturum açarsan , her görüntü kaynağın için 3 tane mesela , herhangi biriyle işin olduğunda oturumunu değiştirirsin zannedersem bu bir çözüm olabilir , ama en iyisini usta arkadaşlar bilir
Teşekkürler LonelyTurk artık işbaşa düştü, denemelerle çözmeye çalışacağım.