Şimdi Ara

Piranha Pasha (Çift hatly telefon)(Inceleme)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar. Piranhanin Pasha modelini elimden geldigince anlatmaya çalisacagim arakdaslar böylece almak isteyen ve kafasinda soru isaretleri olanlara belki yardimim dokunur.
    Bugün bimekste 99gün 99 ürün kampanyasiyla 129 tl ye piranha pasha aldim.Bende alirken bayagi düsünmüstüm ve 2 gündür yorum ariyordum internette. Nihayetinde bugün gidip bizzat görüp deneyerek aldim ve aldigimdan beri kurcalamaya çalisiyorum.
    KUTU IÇERIGI:
    Kutu içeriginde 1 adet piranha pasha 1 adet kulaklik 1 adet micro sd 2gb hafiza karti 1adet micro sd hafiza karti için usb adaptor 1adet telefon adaptoru ve usb dende sarj edecek usb kablo.
    ÜRÜN ÖZELLIKLERI:
    PIRANHA PASHA ÇiFT SIM KART ( 2 GB HAFIZA KARTI HEDIYE )
    # Kayar kapak sürgülü sistem
    # 2 GB Micro SD kart hediye
    # Çift hat kullanim teknolojisi (Ayni anda aktif iki hat)
    # 2.0 inç 262K renkli TFT LCD ekran
    # FM Radyo
    # VGA Kamera
    # Bluetooth
    # Fotogaf çekebilme
    # Güçlü ses çikisi
    # Mp3 Müzik çalar
    # Video çalar
    # 64 Polifonik zil sesleri (Mp3 parçalarini zil sesi olarak kullanabilme)
    # Ahizesiz konusma - Handsfree
    # GPRS ve WAP destegi
    # SMS, MMS Mesajlasma destegi
    # 1000 Kisilik telefon rehberi (250 SIM1, 250 SIM2 ve 500 Dahili)
    # Harici Micro-SD hafiza karti destegi
    # 800 mAH Li-Ion pil
    # 160-180 saate varan bekleme süresi
    # 3-4 saate varan konusma süresi
    # Oyunlar
    # Ajanda, takvim, hesap makinesi, dünya saatleri, kronometre
    # USB üzerinden sarj edilebilme
    # Boyutlar; 90.1x45.5x17.9 mm ve 89 gram agrilik
    ÜRÜNÜN IYI ÖZELLIKLERI:
    Sürgülü kapak olmasi bence çok hos ve dünyanin en küçük çift hatli telefonu.Hakikaten kaliteli duruyor.Menü hizli kesinlikle kastigini görmedim simdiye kadar . 2 hat ilede hizli bir biçimde msj alip gönderebiliyorsunuz.Çift hatli kullanan bazi arkadaslar bilir bazi çift hatli telefonlarda kasma olabiliyor. Ancak ben bunda görmedim.Konusurken ses güzel geliyor ama çok fazla kaliteli degil.
    ÜRÜNÜN KÖTÜ ÖZELLIKLERI:
    Ürünün kötü özelliklerine gelirsek ekran TFT Lcd ancak çok parlak gözlerimi çok yordu. 2-3 dk dan uzun süre bakilmiyor(ee neden ekran parlakligini azaltmiyorsun dediginizi duyar gibiyim ancak maalesef ekran parlakligini azaltma menüde yok). Ancak gün isiginda (yani disarda) ekran net bir sekilde belli oluyor. 2. husus hoparlörün kalitesi açikcasi bana çok kaliteli gelmedi ancak 10 üzerinden 7 7.5 verebilirim hoparlör kalitesine.

Merak ettiklerinizi sorun yanitlayayim arkadaslar.Bu arada Izmir/bornova civarinda oturan ve almayi düsünen arkadaslar varsa pm atsinlar adresimi vereyim bizzat gelip ellerinde inceleyebilirler(amme hizmeti :).

Hadi bakalim kendinize iyi bakin.

Arkadaslar hafiza karti ve diger kutu içerigi kiz ark evinde kaldigi için mp3 ve video yorumlarimi yarin ekleyecegim.Ayryca yaryn kendim her açydan foto?rafyny çeker koyarym.

Bu arada önerirmisiniz diye sorarsanyz fiyata göre performansy ?imdilik iyi alynabilir ancak biraz daha kurcaladyktan sonra fikrimide yazarym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakuragi-kun -- 3 Eylül 2009; 2:22:16 >

• Sarjı ne kadar gidiyor ?
    Sar değeri ne kadar ?
    Sar değerini(özel emilim oranı) kullanım klavuzundan bulabilirsin.
  • Telefonu yeni aldığımdan henüz şarjının ne kadar gittiğini maalesef söyleyemeyeceğim.
    Birde kitapçığının her yerine baktım ancak sar değerinin ne kadar olduğunu göremedim ancak kitapta uygun sar değerlerinede üretilmiştir yazıyordu bilen biri varsa cevaplayabilirmi SAR değerinin ne kadar olduğunu bende merak ettim.
  • Özel emilim oranı olarakta geçebilir 2 kitapçık oluyor genelde 2sinede bakın derim birde cd varsa ondanda bakabilirsiniz.
  • Hocam valla Lcd ekranı bana parlak geldi menülerdende azda olsa kısamıyoruz hayır ışığı kapatma olsa onu yapacağım ve bundan dolayı ürünü ptesi değiştirmeyi düşünüyorum başka bir telefonla sanırım general mobile alacağım genede ürünü başka yerlerden daha ucuza almak isteyenler içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_34212392/tm.htm
    2. ele koydum . iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakuragi-kun -- 4 Eylül 2009; 7:28:23 >
  • görüşmeyi kaydetme imkanımız var mı?
  • ben bu cihazı aldım ve bir ay kullanıp çıkardım elimden sebebini belirteyim öncelikle bu cihazı bir arkadaşımla aynı anda aldım ve aynı anda elimize ulaştı ikimizde cihazı ilk elimize aldıgımızda sürgü mekanizmasının kalitesizliği dikkatimizi çekti daha hiç kullanılmamış bir cihazın sürgüsü zangır zangır sallanırmı ve bu iki sıfır cihazdada mevcut ayrıca şarjıda öyle tatmin edici değildi max 3 gün diyelim.ve en önemli konu yazılımsal yavaşlıgı sebebiyle sms yazmada acayip sıkıntı yaşadım çok sık msj çeken biriyim ve bu cihazda msj yazarken siz 4.kelimeyi yazarken ekranda henüz 2. kelimenin tamamlandıgını görüyorsunuz yani geriden geliyor resmen facia.ve son olarak benimle alan arkadaşın teli ekran filmnindeki soruun yüzünden 2 kere servise gitti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar oyuncakçılarda satılan oyuncak telefonlar mübalağa yapmıyorum bundan daha kaliteli. Bi kere tuş takımını yapan adam telefonu eline alıp da bi denememiş heralde. Bu kadar iğrenç bir tuş takımı olamaz. Mesaj yazabilöek için de bu işin mektebini filan okumak lazım heralde çünkü normal bir telefon kullanıcısının yazamayacağı kadar zor. T9 m9 zaten yok. Vatan Bilgisayar'dan 115 liraya aldığım telin orijinal değerinin 1,5 lira olduğunu düşünüyorum. (alarmı iyi ses çıkarıyor iyi uyandrıyor diye bu kadar fazla bi fiyat biçtim!)
  • arkadaşlar bu modelden kesinlikle uzak durun ekran dayanmıyor zaten biraz araştırdığınızda ekran problemi dikkat çekiyor servis ne kadar kalitei ve hızlı olursa olsun tel ayda bir ekran için servise gider.
  • bencede tel sık gorunuyor fakat problem cıkarabılecegını dusunuyorum...
  • Bu fiyata anca bu kadar, bence fiyat performans olarak kesinlikle alınabilir, eşime aldım gayet memnun tavsiye ederim...
  • Telefonu 1 aydır kullanıyorum. 99 liraya aldığım telefonun karşılığını veriyor.Aslında zaten 99 lira olduğu için o kadarlık karşılık veriyor:)Telefon bütün söylediklerini yapabiliyor ancak işlemcisi yavaş kalıyor.Ya dediğinizi yaptıracak kadar sabırlı ya da biraz daha para biriktirip daha iyisini alacak kadar sabırlı olmalısınız:)Ekranın parlaklığıyle ilgili;evet ekran çok parlak ama arka fon resmi parlak renklerden oluşuyorsa,rahatsız oluyorsanız koyu renleri tercih edebilirsiniz.Kapağının fazla titrediği de doğru ama dayanıklılığı sizin malınızı nasıl kullandığınıza da bağlı.Çok özenli kullanmıyorsanız tercih etmeyin.Bu arada ilk şarjdan sonra şarj cihazı bozuldu servisine kargo ücretini ödeyerek gönderdim. Onlar da karşı ödemeli olarak yenisini gönderdiler ..sağolsunlar bütün para benden çıktı yani:)Sonuç olarak telefon fazla beklentisi olmayan kullanıcılar için ideal.
  • aldığıömdan beri 4 sefer servise gitti.yarın 5 kez göndereceğim.
    e karar sizin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.