Şimdi Ara

PİRANHA LEON 2009 GÜNCELLEME RESİMLİ ANLATIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Piranha leon cihazı olupta 2008/10 haritası olanlar için naviextras aracılığı ile toolbox programı kullanarak cihazın haritasını 2009/02 olarak güncellemesini bugün yaptım. Öncelikle toolbox'u kurun sonra cihazınızı takıp oturum açtığınızda aşağıdaki resimde de görebileceğiniz üzere yeni güncelleme satın aldınız yüklemek için tıklayın yazacak. Hemen tıklayın ay ben almışmıydım falan diye düşünmeyin sonra 45 dk bekleme süreniz var 45 dk sonunda 35 mb lık güncelleme dosyasının indirme işlemi program tarafından biterbitmez kendiliğinden cihaza 1 dk içinde gerekli dosyayı atıyor ve sonunda 2009/02 haritalı cihazınıza kavuşuyorsunuz. Aşağıda resimleri ekledim. Her ihtimale karşı toolbox ile işleme başlamadan önce programında sizi uyaracağı gibi yedekleme yapın. Kolay gelsin.

• güncelleme aşaması

• bitti

• hayırlı olsun. kaç güncelleme hakkınız var 2011'e kadar?
  • Basemap çok eski kalmış. Bir sorun yaratır mı? Bu arada bu BASEMAP ne işe yarar bilen var mı?
  • Bu sadece ülke sınırlarını gösteren bir genel haritadır o kadar,eğer bir ülke başka bir ülkeyi ilhak etmediyse 2008'den beri veya savaşta almadıysa zaten başka basemap'e gerek yok
  • güncelleme hakkı sınırsız diye biliyorum ama ne kadar doğru bunu zamanla göreceğiz.
  • Sınırsız güncelleme hakkımı şaka yapıyorsunuz sanırım.Böyle bir şey yok,alim bey bu süreleri daha önce yazmıştı mesajlara bakarsanız göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Bu sadece ülke sınırlarını gösteren bir genel haritadır o kadar,eğer bir ülke başka bir ülkeyi ilhak etmediyse 2008'den beri veya savaşta almadıysa zaten başka basemap'e gerek yok

oda güzel
  • Arkadaşım ürünü satın aldığımız hepsiburada.com sitesinde Yayınlanacak Türkiye güncellemelerini 01.01.2011 yılına kadar ücretsiz indirebilme ibaresi yazılı 2011 yılına kadar 1 veya 2 güncelleme hakkı ibaresi yok ben 2011 e kadar çıkan güncellemeleri ücretsiz indirebileceğimi anlıyorum siz ne anlıyorsunuz bilemem. Sınırsız demekteki kastım 2011 yılına kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan545 -- 21 Ağustos 2009; 12:26:13 >
  • merhaba peki avrupa haritasını nerden bulup nasıl yükleyebiliriz.konu hakkında bilginiz varmı?saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.