Şimdi Ara

Piranha Legend PC/PS2/PS3/Wii uyumlu kablosuz oyun gitarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü yazın hepsiburada.com üzerinden satın aldım. Pc' de guitar hero oyunlarını oynamak için kullandım ilk 3 ay kadar kullandım şimdilerde sıkıldığım için oynamıyorum kenarda duruyor. Ürünün tüm kutusu faturası mevcut. Yalnız üründe ufak bi sorun oldu bu yüzden garanti dışı kalmıştır büyük ihtimal; vibrasyon kolu çok hassas olduğundan çabuk arızalandı ben açıp içinden ayarlamaya çalıştım o esnada power on/off kablosu kısa geldiğinden ve dayanıksız olduğundan kopmuş, lehim yapmaya tekrar zaman bulamadığım için direk olarak bağlantı kurdum; gerçi işlevsellik olarak farketmiyor pilleri taktığınız anda çalışıyor aç kapatla uğraşmaya gerek olmuyo.

Normal tuşlarında herhangi bi sorunu yok sorunsuz çalışıyo sadece kolda hafif bi hassasiyet arızası var onuda zaten hiç kullanma gereği duymuyosunuz aslında sadece daha fazla puan getiren bi işlevki yine salladığınızda işlevi yapıp puan getirtiyor

Fiyat: 50Tl' dir. Pazarlık düşünmüyorum kesinlikle, pcde oynadım konsollarda da çalışıyo denemedim ama üstündeki wireless aparatta zaten seçenekleri mevcut geçiş yapıyor modlar arasında.

Ayrıca Xpadder programıyla frets on fire oynu içinde kullandım gayet güzel uyumlu çalışıyor. Guitar hero world tour direk gitarı tanıyo, diğer eski oyunları içinde yine xpadderdan ayar çekince sorunsuzca oynanıyor. Ucuz yollu çözüm arayanlar için idealdir çok büyük paralar vermeye gerek yok zaten 2 3 ay oynadıktan sonra sıkılıyorsunuz evde çoluk çocuk varsa oyalanır zaten

Piranha Legend PC/PS2/PS3/Wii uyumlu kablosuz oyun gitarı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mumi35 -- 24 Şubat 2011; 0:49:20 >

• Pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.