Bildirim
Piranha Fuga Av-IN Değişikliği !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Av-In girişi var acaba ileride yazılım ile aktif falan edilebilir mi ? -
AT V işlemcili cihazda av-in girişi şu ana kadar Türkiyede satılan cihazlarda sadece goldmaster cihazda rasladım.Oda donanımdan destekli.AT V işlemci av-in desteklemiyor Piranhanın sitesinde fuga modeli AT IV işlemcili görülüyor şayet AT IV işlemcili ise av-in girişi vardır -
Hocam destek haberlere girin orada yazıyor. Av -in kalktı diye ama donanımsal olarak mı yoksa yazılımda mı yok şimdilik onu anlayamadım ? -
Bu arada bendeki V işlemcili. Ancak vatananı n sitede IV işlemcili yazıyordu ona bakarak aldım ama V işlemcili gelmiş.Hatta link aşşağıda hala IV olarak görünüyor. Şimdi bu av-in girişi duruyo ama ileride işlev görebilir mi onu anlamadım ?
http://www.vatanbilgisayar.com/navigasyon-cihazlari/piranha-fuga-fuga-5-gps-navigasyon-cihazi-(bluetooth---fm-transmitter)/productdetails.aspx?I_ID=47028 -
Av-in girişler çoğunluk Usbden beslenen rearview kamera ile otomatik devreye girerler .böyle bir kamera bağladın mı ?
Ayrıca AV-in winCE 5.0 larda var winCE 6.0 da Av-in yok.en azından bu güne kadar çıkan navigasyonlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 5 Kasım 2011; 7:35:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fauconni
Ayrıca AV-in winCE 5.0 larda var winCE 6.0 da Av-in yok.en azından bu güne kadar çıkan navigasyonlarda
Goldmaster nav514http://www.goldmaster.com.tr/Urun_Detay.aspx?q=870 kendimde kullanıyorum.Türkiyede navigasyon satan firmalarda Şuan için AT V işlemcili av-in girişi olan winCE 6.0 tek cihaz
-
Goldmaster güzel cihazdır servisleride diğerlerinden daha iyi. -
Servisi ile işim olamadı Bu cihazı alma sebebim ilk çıktığında AT V işlemci ve av-in girişini görünce aldım çünki işlemci desteklemiyordu baktım donanım destekli av-in girişi mevcut güzel cihaz.
-
bu dediğiniz cihazın fiyatı nedir ortalama bunu iade edip onu alalım ? -
-
Ürünün araç şarj cihazı kırık çıktı yenisini yollayacaklar geri yolladım ürünü. Bu av-in girişi daha sonradan aktif olur mu bilen yok mu ? Bu arada Fuga 180 TL ye satın aldım geri vermek istemiyorum :) -
Goldmaster 514 modeli nt mağazalarında 245 lira vatandan alıpta fazla para vermeyin vatanda sözde kdv inidirimi yazmışlar nasıl bir indirimse artık -
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan2060
Goldmaster 514 modeli nt mağazalarında 245 lira vatandan alıpta fazla para vermeyin vatanda sözde kdv inidirimi yazmışlar nasıl bir indirimse artık
Doğrudur ama fuga için çok uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum ? 187 TL 12 taksit + Ocakta ödemeleri başlayacak İyi Değil mi ? -
Av-in hakkında bilgisi olan yok mu ? -
BU AV-IN girişini nasıl kontrol edicez? bendede piranha sigma var atlas V 500mhz işlemcili bende bir bakiyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Just4ForMe
BU AV-IN girişini nasıl kontrol edicez? bendede piranha sigma var atlas V 500mhz işlemcili bende bir bakiyim?
Hocam bi tane geri görüş kamerası alıyorsun. 2,5 mm jack girişine takıyosun. Güç kaynağı olarakta usb giriş yerine takıyosun. İmkanın varsa bi deneyebilir misin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: vg1832
quote:
BU AV-IN girişini nasıl kontrol edicez? bendede piranha sigma var atlas V 500mhz işlemcili bende bir bakiyim?
Hocam bi tane geri görüş kamerası alıyorsun. 2,5 mm jack girişine takıyosun. Güç kaynağı olarakta usb giriş yerine takıyosun. İmkanın varsa bi deneyebilir misin ?
Hocam ben denemeye çalışırım size haber veririm:) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: vg1832
quote:
Hocam bi tane geri görüş kamerası alıyorsun. 2,5 mm jack girişine takıyosun. Güç kaynağı olarakta usb giriş yerine takıyosun. İmkanın varsa bi deneyebilir misin ?
Hocam ben denemeye çalışırım size haber veririm:)
Çok İyi Olur Hocam -
aynı sorunu bende yaşadım hatta bu konuyla ilgili konu açtım ama site yöneticileri tarafından doğruları yazmam kabullenilemedi ve konu silindi ama tekrar söylüyorum piranhanın yaptığı bu olay bir aldatmacadır öyle değilse neden cihazlarının arkasında durup bunu kabullenmiyorlar ve reklamı yapılan ve tanıtılan av in özellikli cihaz yerine sahte bir av in girişi konmuş cihazı satıyorlar...
Benzer içerikler
- navimex multimedya yorum
- necvox yazılım indirme
- android multimedya carplay yükleme
- vantuzlu telefon tutucu yapışmıyor
- yandex yürüme modu nasıl açılır
- gps ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X