Şimdi Ara

Piranha Fuga 5.0 İnç Navigasyon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
2
Favori
123.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün akşam üzeri cihazım elime geçti. Ancak cihazı daha açmadım ilk şarj için AC Adaptör almayı düşünüyorum. Kitapçıkta Adaptör için 5V/2A yazıyor. Önerisi olan veya daha önce adaptörler konusunda tecrübesi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kirilmazkalkan

    Arkadaşlar dün akşam üzeri cihazım elime geçti. Ancak cihazı daha açmadım ilk şarj için AC Adaptör almayı düşünüyorum. Kitapçıkta Adaptör için 5V/2A yazıyor. Önerisi olan veya daha önce adaptörler konusunda tecrübesi olan var mı?


    Servise sorun hatta yazılı mail ile tam hangi adaptörü alacağınızı sorun,hatta kendileri bunun adaptörünü satmak zorunda zaten.Sonra kolayca cihazlar garanti dışında kalıyor,nasılmı ? Cihaz gidiyor,buna farklı adaptör takmışsınız deniyor ondan dolayı dikkat edin.
  • Evet bahsettiğiniz gibi açık alana çıkdım sinyal alabildim.Yalnız son ses açmama rağmen cihazdan tam olarak ses alamıyorum.Klimayı kapadık camı kapadık müziği kapattık araçda konuşma yasağı getirdik anca sesini duyabildik.Bunu teybe falan bağlama şansım varmı?Biryerde okumuşdum mesela müzik dinliyorsun,müzik dinlerken hedef bölge gelince müzik sesi kısılıyor navi giriyor devreye.Varmıdır bunda böyle birşey?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihofistanbul

    selam arkadaşlar ben de yeni navigsayon almak üzere olanlardanım, ama şuan piranha için şüpheye düştüm aletlerinde bir arıza falan mı var? Quattro hoşuma gitmişti alacaktım 2 hafta önce ama şuan bakıyorum çoğu yerde -teknosa vatan vb.- göremiyorum makinayı listede bile yok. Bu araçlar toplatıldı falan mı bir problem mi vardı? bir de galileo niye daha pahalı bu Fuga'dan ve Fuga quattrodan daha mı başarılı, neden? sorularıma cevap bulabilirsem çok memnun olucağm, kolay gelsin.


    Gençler cevap veren biri olursa çok sevineceğim.
  • Orijinalden alıntı: likapa_53

    Arkadaşlar alete adresi girdim gps sinyali aranıyor diyor sinyal yok.
    [/quote

    gökyüzünü gören bir yere örneğin balkona çıkarsan 3-4 dk sonra sinyal alıp bulunduğun yeri gösteriyor.
  • Merhaba arkadaşlar, ben bu cihaza primo yüklemek istiyorum. Ama orjinalinide bozmak istemiyorum. SD karta primoyu nasıl yüklerim. Yani orjinal Amigo cihazın belleğinde kalsın ben SD karttan primoyu da çalıştırabileyim. Daha doğrusu böyle bir işlem yapabilirmiyim.Yoksa mutlaka Amigoyu kaldırmam mı gerek. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilsimsek

    Merhaba arkadaşlar, ben bu cihaza primo yüklemek istiyorum. Ama orjinalinide bozmak istemiyorum. SD karta primoyu nasıl yüklerim. Yani orjinal Amigo cihazın belleğinde kalsın ben SD karttan primoyu da çalıştırabileyim. Daha doğrusu böyle bir işlem yapabilirmiyim.Yoksa mutlaka Amigoyu kaldırmam mı gerek. Teşekkürler.

    bu dediğinizi yasal olarak yapamazsınız pirimo ayrıca satılmaz cihaz la beraber gelir malesef o cihazı üzerindeki yazılımla kullana bilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: likapa_53

    Evet bahsettiğiniz gibi açık alana çıkdım sinyal alabildim.Yalnız son ses açmama rağmen cihazdan tam olarak ses alamıyorum.Klimayı kapadık camı kapadık müziği kapattık araçda konuşma yasağı getirdik anca sesini duyabildik.Bunu teybe falan bağlama şansım varmı?Biryerde okumuşdum mesela müzik dinliyorsun,müzik dinlerken hedef bölge gelince müzik sesi kısılıyor navi giriyor devreye.Varmıdır bunda böyle birşey?


    Navigasyon kısmındaki ses ayarının en sonda olduğundan emin olun.
    Normalde ses çok rahat anlaşılıyor.Fm transmitter açıp sesi teyp üzerinden alabilirsiniz.
    O dediğiniz, "müzik dinlerken hedef bölge gelince müzik sesi kısılması ve naigasyonun devreye girmesi" olmuyor.Zaten sesi radyodaki ayarladığınız frekanstan alıyorsunuz aynı yerde müzik dinleyemezsiniz.




  • Değerli arkadaşlarım;

    igo primolu cihazlar ne zaman piyasaya sürülecek bir bilgisi olan varmı acaba özellikle piranha fuga veya galileo.

    birde primo için igo8 ve amigonun birleştirilmiş çok güzel bir yazılım olduğu söyleniyor acaba doğrumu dört gözle bekliyorum...
  • Piranha galileoyu araştırmıştım ben de ilk başlarda fakat next in sanal ortamda forumlarda verdiği desteği görünce ve ilk primo lu cihazı da çıkarınca next aldım bende. Yaklaşık bir hafta 10 gündür next in igo primo lu 4624 modelini kullanıyorum.Bluetooth özelliği yok.Fakat navi konusunda kusursuz kesinlikle.rota dan sapınca 3-5 saniyeye yeni rota oluşturması falan gayet güzel.
    Alacaklara tavsiye.
  • Ya bu cihazda bulunduğum konumu kayıt edemedim, ayrıca geçtiğim güzergahıda daha sonra google earth te çalıştırmak için kaydetmeiyorum. Birde eski versiyon igo da navigasyon yaparken geçtiğim sokağın ismi alt kısımda gözüküyordu. Amigoda ise sadece hedef noktası gözüküyor. Ben mi bu dediklerimi yapamadım yoksa bu özellikleri çalışmıyormu?
  • ben de vatandan bugün 249 tl 6 taksitle aldım
    inşallah memnun kalırım
    asıl geri görüş kamerası takmak da istiyorum
    bunu deneyen var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre99

    ben de vatandan bugün 249 tl 6 taksitle aldım
    inşallah memnun kalırım
    asıl geri görüş kamerası takmak da istiyorum
    bunu deneyen var mı acaba?

    ben aldım internetten bi gece görüş ve FUGA , ama uzaktayım şimdi önümüzdeki hafta taktırıcam, paylaşırım deneyimlerimi
  • Ağalar cihazın araç içindeki duruşunu bir fotoğraflayıp paylaşabilirmisiniz. Birde usb kart soket giriş çıkış ne halt taşıyorsa üstünde onlarıda çekip paylaşabilirmisiniz. Alacağımda yeni dobloda nasıl duracağı hakkında bir kanıya varmak istiyorum....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clock -- 11 Ağustos 2010; 11:02:01 >
  • Özelikler arasında,

    "Yol bilgisayarı: araç anlık hızını, aracın varış noktasına olan uzaklığını ve kalan süreyi tek ekranda gösterebilme. Ayrıca seyahat sonunda ortalama ve maksimum sefer hız bilgileri"olduğu belirtilmiş.

    Ama araç anlık hızını ve kalan mesafeyi tek ekranda göremiyorsunuz.

    Ayrıca rota belirleyip git dediğimde araç hızı görülmüyor.

    Kalan mesafe,kalan süre ve toplam süre gözüküyor.

    Ancak rota belirlemeyip harita üzerinde giderken araç hızı görülüyor.
  • Dün izmit vatan'dan 249 tl'ye aldım. World karta beş taksit yapıyorlar. Ellerinde bol miktarda var. İlk izlenimlerin gayet başarılı bir cihaz olduğu yönünde. Forum'da sesinin az çıktığını, duyulmadığını okumuştum ama ayarlar menüsünden ses sonuna kadar açıldığında rahatsız bile etmekte. Şu ana kadar gözlemlediğim tek olumsuzluk sesli komutların iki kere tekrar etmesi ve sesin aksanı.
  • Piranha fuga alacakların dikkatine: Her yerde cihaz özelliklerinden bahsederken SD ve MMC kart desteğinden bahsediliyor fakat cihaz üzerinde micro SD kart yuvası bulunuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: periscope

    Dün izmit vatan'dan 249 tl'ye aldım. World karta beş taksit yapıyorlar. Ellerinde bol miktarda var. İlk izlenimlerin gayet başarılı bir cihaz olduğu yönünde. Forum'da sesinin az çıktığını, duyulmadığını okumuştum ama ayarlar menüsünden ses sonuna kadar açıldığında rahatsız bile etmekte. Şu ana kadar gözlemlediğim tek olumsuzluk sesli komutların iki kere tekrar etmesi ve sesin aksanı.

    üzerinde amigo var bu kısıtlı kırpılmış biryazılım birçok eksiği var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: periscope

    Piranha fuga alacakların dikkatine: Her yerde cihaz özelliklerinden bahsederken SD ve MMC kart desteğinden bahsediliyor fakat cihaz üzerinde micro SD kart yuvası bulunuyor.

    bunun ne gibi artısı var acaba cihaza paylaşabilir misiniz????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clock

    Ağalar cihazın araç içindeki duruşunu bir fotoğraflayıp paylaşabilirmisiniz. Birde usb kart soket giriş çıkış ne halt taşıyorsa üstünde onlarıda çekip paylaşabilirmisiniz. Alacağımda yeni dobloda nasıl duracağı hakkında bir kanıya varmak istiyorum....



    Arkadaş haklı biraz...fotoğrafları çekip gösterebilecek birisi var mı acaba araba çinde nasıl duracağını çok merak ediyorum antalyada maalsef bu ürüne rastlamadım bir de galileo'yu almak biraz daha mı mantıklı acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.