Şimdi Ara

Piranha Explorer hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babama nir navi cihaz almak istiyorum ama çok abartı fiyatlı bir ürün düşünmüyorum. araştırıken bu cihazı gördüm. fiyatı da bimekste uygundu.

bimeks fiyatı 159

http://www.bimeks.com.tr/urun/1156/111131/piranha-explorer-navigasyon-cihazi.aspx

HB ise 199. ama detaylı bilgiler HB sitesinde.

# Türkiye’de ilk kez ve sadece Piranha’da - En son çıkan i-GO™ AMIGO i-GO™ 3D Türkçe navigasyon yazılımı ile kullanımı daha da kolaylaştıran özellikler (Türkiye için özel olarak güncelleme paketi ile birlikte)
    # Türkiye’de ilk kez - yeni nesil Sirf IV GPS anteni (Diğer Sirf-III GPS antenlere göre %30 daha hızlı uydu bağlantısı)
    # Türkiye’de ilk kez - 128 MB dâhili DDR Ram ile daha yüksek çalışma hızı
    # Türkiye’de ilk kez - Sirf ATLAS IV işlemci ve Sirf IV antenin birlikte kullanılması ile mükemmel sinyal gücü ve sinyal yakalama hızı
    # Yeni nesil Sirf ATLAS IV 500 MHz (Dual Core, ARM11) işlemci ile daha yüksek çalışma hızı
    # 2 GB Dahili hafıza (Ram ise 128 MB DDR)
    # Sadece 11,8 mm yeni ince tasarım
    # 3,5 inç Dokunmatik TFT LCD ekran
    # Yeni nesil Windows CE 6.0 tabanlı işletim sistemi
    # 81 il, 548 ilçe tam detaylı en güncel v.10.2 dijital harita - Başarsoft
    # Karayollarındaki hız uyarılarını sesli olarak bildirebilme
    # Başarsoft™ yüklü haritalarda cihaz aktivasyonundan itibaren 1 yıllık ücretsiz harita güncellemesi (www.naviextras.com üzerinden)
    # Yeni i-GO™ Amigo 3D ile daha kolay kullanım. Kullanıcı dostu 3D grafik ara yüz ve animasyonlu ekran geçişleri
    # Aktivasyon gerektirmeyen tak ve kullan kolay kullanım
    # Yaklaşık 400.000 adet yeniden güncellenmiş POI (önemli nokta) bilgisi (Otopark, benzin istasyonu, AVM, sinema, eczane, hastane, ATM banka, restoran, postane, vs.)
    # Harita üzerindeki binaları ve araziyi üç boyutlu (3D) olarak görüntüleyebilme
    # Türkçe sesli yol tarifi (Ayrıca İngilizce, Almanca ve Fransızca seslendirme ve menü dil desteği)
    # Mp3 ve Mp4 oynatabilme özeliği ile araç içerisinde müzik ve video keyfi (ASF/ AVI/ MP4/ 3GP/ WMV video ve MP3/ WMA/ WAV müzik formatları desteği)
    # Yol bilgisayarı: araç anlık hızını, aracın varış noktasına olan uzaklığını ve kalan süreyi tek ekranda gösterebilme. Ayrıca seyahat sonunda ortalama ve maksimum sefer hız bilgileri
    # Gidilecek lokasyon için; ücretli (otoban), ücretsiz (standart karayolu) veya feribot vs. gibi çeşitli opsiyonlara göre alternatif rotalar planlayabilme (Ayrıca; ekonomik/ kısa/ hızlı/ kolay gibi ek rota planlama seçenekleri)
    # Rotadan yanlışlıkla sapıldığında otomatik olarak yeni rota hesaplayabilme
    # Standart araç moduna ilaveten motorsiklet/ bisiklet ve yaya kullanım modları
    # Gece/ gündüz ekran sürüş modları
    # Adres defteri (Sık kullandığınız lokasyonları adres defterine kayıt edebilir ve sonrasında tek tuşla kolayca erişebilirsiniz.)
    # Geçmişte yapılan navigasyon kayıt günlükleri
    # Simulasyon desteği (Gidilecek rotanın önceden izlenebilmesi)
    # Pusula özelliği
    # Güncel zaman, mevcut GPS koordinatları ve yükseklik gösterimi
    # Yeni nesil Atlas IV dâhili GPS anteni ile daha hızlı uydu bağlantısı
    # Araç içinde vidalama veya yapıştırma sorunu olmadan, cama monte için özel vakumlu ayak
    # USB port ve SD/MMC kart okuyucu
    # Yüksek kaliteli dahili hoparlör
    # Kulaklık çıkışı
    # 320x240 piksel QVGA Ekran çözünürlüğü
    # i-GO™ Diğer ülke haritalarını ekleyebilme
    # 3.7V/ 1300 mAh Şarj edilebilir pil ile 4 saate varan uzun süreli navigasyon kullanımı
    # 2 Yıl garanti
    Paket İçeriği:
    # Cihaz
    # Vakumlu ayak
    # Araç çakmak şarj aleti
    # USB Kablo
    # Dokunmatik ekran kalemi
    # Kullanma kılavuzu ve garanti belgesi

Ne dersiniz, uygun mu, iş görür mü?

• remco aldım, 110 liraya. istemiom yardım mardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.