Şimdi Ara

Piranha Escalade VS Navia Black Edition

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay önce bir arkadaşımdan aldığım ve deneme fırsatı bulduğum Piranha Escalade'yi seyahatimin dönüşünde iade etmiştim.Şimdi kendime ait bir tane olsun istiyorum.Bildiğim kadarı her elektronik üründe olduğu gibi, markaların isimleri bilinmeye ve kullanılma oranı arttıkça fiyatları düşmesi gerekirken , aksine TR'de artışa geçiyor.Şimdi gelelim kısa sürede almak istediğim üründe olmasını beklediklerim ve bu iki karşılaştırma ürününde ne gibi bir farklılık olduğunun herkes tarafından görülmesine.Çünkü ben Navia'yı hiç tanımıyorum.

- Piranha'nın kullanılan ekranı gayet büyük (4.3") ve kullanışlıydı, Navia'da daha ufak bir ekran var ve her buton birbirine çok yakın, harita küçücük kalmış,kullanırken de böyle mi?

- Piranha'da HB'nin sitesinde gördüğüm kadarı ile 3D görünüme geçilmiş, aynı şekilde Navia'da da bu var mı?Geçtiğimiz objenin üç boyutlu siluetini görebiliyor muyuz?

- Piranha'nın şarjının dayanma süresi biraz kıstlı idi, araçta çakmaktan kullanmak zorunda kalıyordum, bu da cihazda ısınma yaratıyor du?Navia'da bu var mı?

- Piranha'da gayet kolay il ilçe,kapı numarası herşeyi girip gidebiliyordunuz, bu Navia'da yok mu?

- Favorilerim kısmı gayet iyi çalışıyor du, ekleyip onunla birkaç alternatif yoldan (hızlı,ekonomik, kısa gibi.) gidebiliyordum, Navia'da bu var mı?

- En çok yapmak istediğim şeyi Piranha'da yapacak fırsatım olmamıştı.Örneğin, her zaman gittiğim bir yerde, gördüklerimi ekleyebiliyor muydum?Mesela, her zmana gittiğim yolu favorilere değil de, POİ'lere ekleyebiliyor muydum?Kaldı ki giderken, orada gözükmeyen bir bakkal'ı, büfeyi, benzin istasyonunu, ismini ben koyarak oraya ekleyebiliyor muydum?Yani haritada olmayan şeyleri ben kendimce ekleyebiliyor muydum?Adamların onu güncellemesini mi bekleyeceğim?Her iki üründe bunu yapabiliyor muyum?

- Mesela, Leon serisini almak istiyordum.Kimse FM transmitter konusunda iyi bir izlenim edinmemiş, kimse tavsiye edici birşey yazmamış.O zaman Leon yerine Escalade ve gezerken bulduğum herkesin bir çok artısını yazdığını gördüğüm Navia ile karşılaştırdım.Gerçekten iyi bir karşılaştırma mı, biri tavsiyelerini okuduğum cihaz, biri gerçekten kullandığım cihaz.Başka öneriler olur mu? Evet ya da hayır , çünkü bu ürünlerin karşılaştırılma topiği olsun istiyorumçBen şunu tavsiye ederim , ben bunu kullandım fiyatı da düşmüş topiği olsun istemiyorum.Evet yada hayır ben size yazarım.

- Fiyat/performans avantajı gerçekten benim için önemli.Arasında yaklaşık 90 lira fark var çünkü.

- Kullandıkları işletim sistemi, program ve işlemci vs. bilgisini bilenler yazabilirler mi?Çünkü HB'den baktığım sadece 4-5 özellik.İleri vadede de bir korkum var, herkez Navia'nın teknik desteğinden memnun, ama piranha'nınkinden memnun değil.Bu herşeyi upgrade edebilirler,şimdilik Navia al , geliştirileceğine güven mi demek olarak düşünmeliyim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, hafta içi almayı düşünüyorum..Yorumlarınızı bekliyorum lütfen.

Selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 18 Ekim 2009; 9:07:59 >

• Bu konuda da gelişme yok, lütfen gözlemlerinizi aktarır mısınız.
  • ben piranha escalade kullanıyorum bulunduğum ildeki harita çok güncel değil onun dışında bir sıkıntım yok gayet güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.