Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haydar antep

piranha pathfinder cihazımın harita bilgileri silindi kullanamıyorum, acil olarak harita bilgilerine ihtiyacım var, harita bilgilerini mail olarak gönderebilirmisiniz. teşekkür ederim GT85305099, 00039-303-973-880 X11-15302 MODEL: PATHFİNDER GPS NAVİGATİON SYSTEM CENTRALİTY ATLAS III 400 MHZ

Sayın haydar antep,

Cihazınızın ayarlar/sistem bölümünde yer alan ID numarasını Pm den bana iletebilirmisiniz.

Kolay gelsin.
  • Sayın Pirhana Destek Uzmanı;

Bugün A101 Alışveriş Marketi'nin verdiği model yeni mi yoksa eski model mi?
    Tavsiye edermisiniz?149tl fiyatı var.

Ürün bu;

• Piranha destek:
    Geçen pazar ankara vatan bilgisayardan Trooper modelinizi aldım. Ekranı ve çözünürlüğü için aldım. Arkadaşlarımda gördüğüm galileo ve avatar modellerinizden daha iyi ve yansıması az. Dahili sesi bu iki modelden az çıkıyor. Buda benim için pek önemli değil. (fm transmitter özelliğini kullanacağımdan dolayı) Alma amacım arabada çocuklara film izletmek ve navigasyonundan yararlanmak.
    Sorunum şu: Trooper modelinden fm transmiter ile radyoda ses çok az çıkıyor ve frekans çok hışırtı yapıyor. Özellikle filmlerde hışırtı çok bellik oluyor ve rahatsız ediyor. Aynı arabada avatar modelinizi denedim ve sesi çok iyi çıktı. Avatardan aynı sesi elde etmek için ses 3 diş açmam yeterli iken troperle 9 diş (Son) açıyorum(oda hışır hışır ses yapıyor). Modeller arasında farklılıklar olabilir. Ama trooper modelinizde de böyle ses olmamalı.
    Ayrıca; Trooper cizhazımı honda city 2006 (kendi arabam), 2011 golf te ve 2011 puntoda da denedim ses gerçekten çok az. hele film izlemek mümkün değil. Bu denemelerimi Bartın da yaptım. Burada pek fazla radyo yok. Arabanın radyosu 5-6 radyo buluyor. Boş ve değişik frekanslarda defalarca denedim. Pazartesiden beri deniyorum. ve olmadı. ucuz çakmak transmitterden daha iyi ses alıyordum. Bu denemelerimde şarj kablosu takılıydı.(anten görevi görüyormuş) yine sonuç alamadım. Ekranı çok güzel iade etmek istemiyorum. Sorunu nasıl çözebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Bugün A101 Alışveriş Marketi'nin verdiği model nasıl,iyimi eski model mi?
    149tl fiyatı var.

Ürün bu;

Sayın sfzb67,

A101 alışveriş marketinin kampanya dahilinde sattığı Piranha Senator navigasyon cihazı yeni modellerimizden biridir. Kampanyalı ürünlerimizle kampanyasız satılan ürünlerimiz arasında herhangi bir fark yoktur.

İyi günler.
  • Orijinalden alıntı: ahmetcmn

Orijinalden alıntı: ahmetcmn

merhaba strado modelim var eds kameraları yükledim içe aktardım fakat haritada göremiyorum?
    yardım edermisiniz lütfen eds kameralerı ekranda görüncek mi yoksa yaklaşınca mı ikaz etcek?
  • merhaba, bende piranha nitro gps cihazı var içindeki igoyu değiştirmişler harita güncellemesi için içindeki orjinal igoya nasıl ulaşırım sitenizden Nitro GPS İşletim Yazılımı ( P337 Seri No.Lu Cihazlar İçin) bu dosyayı indirip yükledim ama igoyu düzeltmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan003

merhaba, bende piranha nitro gps cihazı var içindeki igoyu değiştirmişler harita güncellemesi için içindeki orjinal igoya nasıl ulaşırım sitenizden Nitro GPS İşletim Yazılımı ( P337 Seri No.Lu Cihazlar İçin) bu dosyayı indirip yükledim ama igoyu düzeltmedi.

Sayın ozkan003,

Yüklemiş olduğunuz cihaz yazılımıdır, harita dosyarınız lisaslı olduğundan site üzerinden yayınlanmamaktadır. Cihazınızın ayarlar/sistem menüsünde yer alan ID numarasını Pm den bana iletirseniz dosyarınızı indirebilmek için gerekli linki size iletebilirim.

İyi günler.
  • hocam şu couger in film uyumunu açıklarmısın nedir avi 800x480 uyguluyorum ama hala takılıyor video
  • PİRANHA senator cihazımı pc ye tanıtamadım. PC görmüyor. işletim sistemi xp sp3. nasıl bilgisayara tanıtabilirim yardımcı olurmusunuz....
  • Merhabalar;

Bende Piranha Escalade Navigasyon cihazı kullanmaktayım.
    Navgasyon menüsüne basdığımda hiç bir işlem yapmıyor. diğer tüm işlemleri yapabiliyorum(müzik resim video kullanabiliyorum). Navigasyonu Güncelleme yapmama rağmen hala çalışmıyor.

+++ yedek falan almamıştım yardımcı olurmusunuz.
    Ne Yapabilirim ?
    İyi Çalışmalar
  • senator cihazımda harital düz görünüyor 2D ile 3D arasında fark yok. neden binları göremiyorum sadece yollar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan003

merhaba, bende piranha nitro gps cihazı var içindeki igoyu değiştirmişler harita güncellemesi için içindeki orjinal igoya nasıl ulaşırım sitenizden Nitro GPS İşletim Yazılımı ( P337 Seri No.Lu Cihazlar İçin) bu dosyayı indirip yükledim ama igoyu düzeltmedi.

Sayın ozkan003,

Cihazınıza ait lisanlı harita dosylarınızı indirebileceğiniz link Pm den size iletilmiştir.

Kolay gelsin.
  • a 101 deki senator model cıhazı satın aldım ve daha once kullndıgım başarsoft kullanımı ıle hıc alakası yok bu sebep ıle geri vermelimiyıom yoksa basarsoft yuklenebılırmı
  • şirketinizi aradığımda yetkili kişi değişik sistem ve harita yüklenemeyeceğinden bahsetti(senator modeli için) bu cihazın diğer sistemler için kitli olmasındanmı yoksa diğer sistemler için extra bır üğcret ödememiz gerektiğindenmi kaynaklanmaktadır.... saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: GP51

senator cihazımda harital düz görünüyor 2D ile 3D arasında fark yok. neden binları göremiyorum sadece yollar var.

Sayın GP51,

3D özelliği belirli alanları kapsamaktadır, bazı tarihi binalar, kamu kuruluşları v.s tamamen 3D özelliği yıl sonunda yapılacak güncellemeyle daha kapsamlı bir hale getirilecektir.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanaphotographer

şirketinizi aradığımda yetkili kişi değişik sistem ve harita yüklenemeyeceğinden bahsetti(senator modeli için) bu cihazın diğer sistemler için kitli olmasındanmı yoksa diğer sistemler için extra bır üğcret ödememiz gerektiğindenmi kaynaklanmaktadır.... saygılarımla

Sayın ihsanaphotographer,

Piranha navigasyon cihazlarımızda istediğiniz harita yazılımını sygic, igo, ndrive v.s satın alıp yükleyebilirsiniz.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Orijinalden alıntı: haydar antep

piranha pathfinder cihazımın harita bilgileri silindi kullanamıyorum, acil olarak harita bilgilerine ihtiyacım var, harita bilgilerini mail olarak gönderebilirmisiniz. teşekkür ederim GT85305099, 00039-303-973-880 X11-15302 MODEL: PATHFİNDER GPS NAVİGATİON SYSTEM CENTRALİTY ATLAS III 400 MHZ

Sayın haydar antep,

Cihazınızın ayarlar/sistem bölümünde yer alan ID numarasını Pm den bana iletebilirmisiniz.

Kolay gelsin.

Hızınız, alakanız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Harita yükleme dosyası geldi hafıza kartına yükledim fakat cihazda hala harita görüntülenmiyor. Gönderdiğiniz dosya üzerinde yapmam gerek işlem varmı acaba, bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aprofes

Merhabalar;

Bende Piranha Escalade Navigasyon cihazı kullanmaktayım.
    Navgasyon menüsüne basdığımda hiç bir işlem yapmıyor. diğer tüm işlemleri yapabiliyorum(müzik resim video kullanabiliyorum). Navigasyonu Güncelleme yapmama rağmen hala çalışmıyor.

+++ yedek falan almamıştım yardımcı olurmusunuz.
    Ne Yapabilirim ?
    İyi Çalışmalar

Sayın aprofes,

Cihazınızın arka kısmında P... ile başlayan seri numarasını ve ayarlar/sistem bölümünde yer alan ID numarasını Pm den bana iletirseniz gerekli harita dosylarını indirebileceğiniz linki size iletebilirim.

İyi günler.
  • Piranha destek: (sorumu yeniliyorum) (Sonraki soruları cevapladınız ama benim sorumu cevaplamadınız)
    Geçen pazar ankara vatan bilgisayardan Trooper modelinizi aldım. Ekranı ve çözünürlüğü için aldım. Arkadaşlarımda gördüğüm galileo ve avatar modellerinizden daha iyi ve yansıması az. Dahili sesi bu iki modelden az çıkıyor. Buda benim için pek önemli değil. (fm transmitter özelliğini kullanacağımdan dolayı) Alma amacım arabada çocuklara film izletmek ve navigasyonundan yararlanMak.
    Sorunum şu: Trooper modelinden fm transmiter ile radyoda ses çok az çıkıyor ve frekans çok hışırtı yapıyor. Özellikle filmlerde hışırtı çok bellik oluyor ve rahatsız ediyor. Aynı arabada avatar modelinizi denedim ve sesi çok iyi çıktı. Avatardan aynı sesi elde etMek için ses 3 diş açmam yeterli iken troperle 9 diş (Son) açıyorum(oda hışır hışır ses yapıyor). Modeller arasında farklılıklar olabilir. Ama trooper modelinizde de böyle ses olmamalı.
    Ayrıca; Trooper cizhazımı honda city 2006 (kendi arabam), 2011 golf te ve 2011 puntoda da denedim ses gerçekten çok az. hele film izlemek mümkün değil. Bu denemelerimi Bartın da yaptım. Burada pek fazla radyo yok. Arabanın radyosu 5-6 radyo buluyor. Boş ve değişik frekanslarda defalarca denedim. Pazartesiden beri deniyorum. ve olmadı. ucuz çakmak transmitterden daha iyi ses alıyordum. Bu denemelerimde şarj kablosu takılıydı.(anten görevi görüyormuş) yine sonuç alamadım. Ekranı çok güzel iade etmek istemiyorum. Sorunu nasıl çözebiliriz.

• merhaba, piranha pathfinder cihazım açılışta piranha yazısında bekliyor load dll şeklinde bir hata mesajı geliyor. araştırmama göre rom yüklemek gerekiyormuş orjinal romun nerede bulabilirim.teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.