Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
944.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Rıdvan bey

    Hergün düzenli olarak aynı mesajı atıyorum. Bugün çözeriz inşallah :)

    Piranha pathfinder için rom paylaştınız ancak sonrasında Daha önce aldığım yedeği yüklediğimde init api yazıp hata veriyor. Naviextrasta açıyor orada da güncelleme yapıyorum ancak yine aynı hatayı veriyor

    Cihazın modeli: Pathfinder
    Seri no:GT85304564
    Seri Id: 5434583048485f30
  • PİRANHA ANDROİD TABLET BİLGİSAYAR (ANDROİD 4.1 JELLY BEAN) YAZILIM (ROM) DOSYALARI

    Livesuit Yazılım (rom) yükleme programı ve driver dosyalarının bulunduğu dosya.

    http://yadi.sk/d/8LJNjdoW1gb7M

    Video Yazılım (rom) ve driver kurulumunu nasıl yapacağınızı tarif eden video dosyası.

    http://yadi.sk/d/2VnCxX3N1gbQc

    Business Tab 7 P423,426,433 (4.1) Yazılım (rom) dosyası.

    http://yadi.sk/d/P7WRVWOv1gbBs

    Business Tab 7 P440, P447 Yazılım (rom) dosyası.

    http://yadi.sk/d/jZoovgj81gbMM

    Business Tab II 9 P422, P423, P426, P440 Yazılım (rom) dosyası.

    http://yadi.sk/d/mU2UcZ-11lGeJ

    Business Tab 10.1 P424, P426, P433, P440 Yazılım (rom) dosyası.

    http://yadi.sk/d/E4nnvx2y1qkf1




  • quote:

    Orijinalden alıntı: berdemozkan


    Merhaba Rıdvan bey

    Hergün düzenli olarak aynı mesajı atıyorum. Bugün çözeriz inşallah :)

    Piranha pathfinder için rom paylaştınız ancak sonrasında Daha önce aldığım yedeği yüklediğimde init api yazıp hata veriyor. Naviextrasta açıyor orada da güncelleme yapıyorum ancak yine aynı hatayı veriyor

    Cihazın modeli: Pathfinder
    Seri no:GT85304564
    Seri Id: 5434583048485f30

    Sayın berdemozkan,

    Cihazınıza ait dosyaları indirebileceğiniz link Pm den size iletilmiştir.

    Kolay gelsin.
  • Piranha Encore 7" izlenimleri:

    Aracım 2005 model Honda Civic HB 5 kapı AT 1.6 ies. Geri görüş kamerası ile beraber montaj 3-4 saat civarı sürdü. (Double Din çerçevem olmadığı için Teyp çerçevesinden uydurma bir şey yaptık o uğraştırdı)
    Navigasyon güncellemesi çok da zor değilmiş.
    Direksiyon Kontrol Düğmeleri biraz uğraştırdı ama her tuşun verdiği elektrik akımı değerini ölçe ölçe buldu kabloyu elektrikçi bir de "Clean Up" deyip tekrar tanımlayınca şıp diye çalıştı.
    Direksiyon düğmeleri önemli çünkü örneğin Navigasyon açıkken arka planda çalan Radyo veya MP3'ün sesini, kanalı, şarkıyı vs. direksiyondan değiştirebiliyorsunuz.
    Geri vitese takar takmaz kamera görüntüsü geliyor o da düzgün çalıştı. Geri vitesten çıkar çıkmaz MP3 kaldığı yerden veya Radyo yayını devam ediyor.
    Park lambalarını (veya farları) açar açmaz ekran parlaklığı önceden ayarladığınız değere otomatik kısılıyor.
    Cihazda ışığı olan 3 adet düğme var ve istediğiniz rengi seçebiliyorsunuz. 8-10 tane renk var, biri sürekli değişen renk seçeneği.
    Cihazın dokunmatiği çok başarılı, menüsü kullanıcı dostu, arayüzler modern görünümlü, Ekolayzır ayarları (bas, tiz, mid, subwoofer) ve balans, fader yeterli (ekolayzır 3+1 bant olmasına rağmen altında bulunan Hertz değeri tuşlar ile hassas ayar yapılabiliyor).
    Subwoofer çıkışı var ama bende subwoofer yok o yüzden Anfi olmadan bağlanabiliyor mu bilmiyorum?
    Ses çıkışı orijinal teybe göre daha iyi, bazı MP3'ler kalitesiz olsa bile cızırtı olmuyor sadece sesini daha çok açmak yetiyor.
    FM çekiş gücü iyi, onun da hassaslık seçeneği var. FM1-2-3 ve AM1-2 kanalları var. Ben FM1'e sık dinlediğim kanalları kaydettim kaç kanal alıyor bilmiyorum galiba sınırsız. FM2 veya 3'te ise yolculukta çeken kanalları "oto kaydet" seçeneği ile geçici kaydeder sonra yine üstüne kaydederim.
    FM için RDS var, radyo kanalının adı falan yazıyor.
    MP3 çalar (müzik çalar) arayüzünde şarkının tam adı, şarkı süresi vs. yeterli bilgi var ve buradan çıkmadan Ekolayzır ayarlarına girebiliyorsunuz.
    Navigasyon çekiş gücü iyi, anten mıknatıslı olduğu için montaj kolay, ben sağ önde A sütunu içine koydum.
    "igo 8" navigasyon yazılımı bence bu işin en iyisi.
    Bluetooth'a cep telini bir kere tanıtınca cep telinin bluetooth'unun açık olması yeterli hemen görüyor ama henüz konuşma yapmadım.
    Video olayına pek girmedim ama birisinin verdiği USB ile deneme yaptım ses çok iyi gelmesine rağmen görüntü dikkatli bakınca biraz kasarak yürüyor bunun çözümünün de Video'ların formatını converter ile 800*480 piksel @15 fps yapmak olduğu zaten belirtilmiş.

    Özetle cihazdan çok memnunum.
    TV ve CD'ye gerek yok ama Navigasyon önemli diyenler için fiyat/performans harika.

    Hiçbir cihaz kusursuz değildir ya; ekrana direkt güneş ışığı gelince ekran pek görünmüyor, düğmelere basınca çıkarttığı kuş gibi ses pek hoş değil ve kapanmıyor (alışıyorsun orası ayrı), bir de MP3 çalar arayüzündeki küçük "Susan Boyle" resmi değişmiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAKANCOSKUN

    Merhaba Business III Tab 10.1 Zeus White için sitede tanıtımında android 4.1 jelleybean diyor ama yeni aldığım cihazda 4.0 yüklü.jellybean güncellemesi varmıdır.

    Sayın HAKANCOSKUN,

    Yukardaki yazılım dosyalarında yer alan Business Tab 10.1 Android 4.1 Jelly Bean yazılımını (rom) yükleyebilirsiniz.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frodo1one

    Akbank'tan mtv ödediğimizde Piranha'nın belili ürünlerinde %52 indirim olacağaına dair bir haber var.Ben hem Piranha'nın sitesine hemde Akbank'ın sitesine bakmama rağmen hangi ürünler olduğunu göremedim.Bu konuda bilginiz var mı ?

    Sayın frodo1one,

    Mtv kampanyası dahilinde olan ürünlerimiz ve satış fiyatları aşağıdaki gibidir.


    PIRANHA PRO II TAB 7’’ TABLET PC 199,90 İndirimli: 139,9
    PIRANHA BUSINESS II 9 INC TABLET 399,90 229,9

    PIRANHA 7" TELEVİZYONLU PORTABLE DVD 249,90 İndirimli: 119,90
    PIRANHA 9" PORTABLE DVD OYNATICI 249,90 İndirimli: 119,90

    PIRANHA INFINITI HD NAVİGASYON 239,90 İndirimli: 129,90
    PIRANHA NOTRAFFIC S TYPE TMC'Lİ NAVİGASYON 249,90 İndirimli: 139,90

    PIRANHA VODOO CEP TELEFONU 249,90 İndirimli: 139,90




  • quote:

    Orijinalden alıntı: piranhap440s

    quote:

    Orijinalden alıntı: piranhap440s

    usb hata ayıklama modu çalışmıyor :
    sayın piranha yetkilisi piranha business tab 7 p440 modeline bu siteden yüklediğim android 4.1.1 jelybean romununu sd card üzerinden tablete yükledim. sorun yok ama benim tabletin mini usb şarj kısmında sadece şarj oluyor hata ayıklama modu çalışmıyor. hem xp hem win 7 de denedim live suite yükledim tableti kapatıp menu tuşunu bastım tepki olmadı tablete sade şarj işlevi görüyor hata ayıklama çalışmıyor bir ara usb takarken hafif elektirik çarpamsı oldu ondan sonra sadece şarj ediyor usb debug mod çalışmadı acaba mini usb kısmı hasarmı gördü hasar görseyi tableti usb mini ile bilgisayara bağlarken şarj ılmazdı birde 4.1.1 romu root suz malum üzerinde gelen rom 4.0.4 rom rotluydu ve tablete daha hakimdik bu romda 4.1.1 jelybean rootsuz rotlayıp yayınlarsanız sevinirim malum android 4.2.1 sürümü çıktı google nexsuslar için bunu derleyip yayınlayabilirmisiniz. şimdiden teş.

    sayın piranha yetkilileri yazıma cevap verebilirseniz sevinirim.yoksa paketleyip teknik servisemi göndereyim.

    Sayın piranhap440s,

    Cihazın menüsünden gelişmiş seçeneklere girip haya ayıklama modunu aktifleştirin. Hata ayıklama modu zaten aktif ise cihazın usb girişinde sorun olabilir, bu durumda cihazı teknik servise göndermeniz gerekecektir. Yazılım güncellemesi sonrası böyle bir hata ilk defa bize gelmektedir.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dradeval

    iyi günler rıdvan bey
    ben yaklaşık 3 gün önce PIRANHA TAHOE 7,0" TV'Lİ NAVİGASYON cihazı satın aldım. cihazı 1 gün sonra PiranhaExtra programı ile güncelledim sonrasında ise kullanmaya başladım ama ertesi gün favorilere eklediğim adreslerde düzeltmeler ve eklemeler yapmak istedim, yaptığım hiç bir değişikliği ve silme işlemini gerçekleştiremiyorum kaydet tuşuna basıyorum kayıt yapmıyor sil diyorum silme de yapmıyor, reset tusuna basıp reset attım ama işe yaramadı, usb ile içine girim Piranha\favourites içindeki kişisel dosyasını da sildim ama bi şey değişmedi. bu sorunu nasıl çözebilirim 2 . sorun ise navigasyonun belleğindeki MobileNavigator ile ilgili bu program ne işe yarıyor öncelikle bu öğrenmek istiyorum ve setup tan kurmaya çalışıyorum pc ye ama geçerli bir win 32 uygulaması değil diyor işletim sistemim windows 7 bu arada neden böle bi şey olmuş olabilir ve ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.


    Sayın dradeval,

    Navigasyon menüsünden menü/benimpiranham/ayarlar/sistem bölümüne girip varsayılan ayarlara geri dön seçeneğini ile navigasyon programını ilk ayarlara sıfırlayın sorun düzelecektir. MobileNavigator dosyası navigasyon uygulamasının setup dosyasıdır. MobileNavigator programı wince işletim sistemi için tasarlanmış bir uygulamadır, bilgisayarda çalıştıramazsınız.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: minaloglu

    sayın piranha destek ; lütfen cevap.

    piranha cougar cihazım var hiçbir sıkıntı yaşamıyordum ama son zamanlarda cihaz usb yi görmüyor,cihaz açıldığında şarkı çalıyor yarıya gelince şarkı kapanıyor usb yi hiç biyerden göremiyorum.müzik -film- explorer menülerindede görünmüyor. .resetliyorum yine aynı. usb kablosundaki 5 voltu ölçtüm- 5 volt var. yardımcı olursanız sevinirim .teknik servise göndermem gerekiyorsa nasıl yapmamız gerektiğini anlatınız lütfen .kargo ücretini siz karşılıyormusunuz.

    Sayın minaloglu,

    Kullandığınız hafıza kartı yada usb bellekleri virüs taramasından geçirin, virüslü dosya durumunda cihazda yazılımsal hatalar oluşabilir. Bu durumda cihazın yazılım (rom) dosyalarını size gönderebilirim.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frknn00

    business tab 7 p412 serisi için jeally bean varmı acil


    Sayın frknn00,

    P412 serili cihazlarımız için çalışmalarımız devam ediyor. Güncelleme tamamlandığı zaman buradan yayınlacağız.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atomcu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    Değerli Piranha Kullanıcıları,

    Firmamız, bilişim teknolojileri alanında ihtiyaç duyulan teknik servis hizmetlerini; müşteri istek ve memnuniyetini ön planda tutarak, en kısa sürede, kaliteli, ekonomik, yaygın, verimli ve planlı bir biçimde sağlamaktır. Kullanıcılarımızdan gelen soru, şikayet ve önerileri müşteri memnuniyeti ve sorunların çözümü konusunda bundan sonra donanım haber üzerinden de destek vermeye çalışacağız. Ayrıcawww.piranha.com.tr adresinden SSS lara ulaşabilir, e-posta veya çağrı merkezimizden de destek alabilirsiniz.



    fm transmitterim çalışmıyor. garantisi vardı ama faturasını kaybettim ne yapmalıyım

    modeli Falcon F Type

    Sayın atomcu,

    Cihazı teknik servise gönderin, garanti belgesini kaybettiğiniz belirtirseniz iyi niyet garantisi kapsamında cihazınızın onarımı yapılacaktır.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enesx86

    P440 için son güncellemeyi nereden indirebilirim.

    Sayın enesx86,

    Yazılım dosyaları yukarıdaki yazışmalarda yayınlanmıştır.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperd82

    Rıdvan Bey merhaba.

    Piranha Encore ve geri görüş kamerası aldım.
    2 sorum var:

    1- Geri görüş kamerasının geri vitese takınca devreye girmesi için ilave bir bağlantı veya aparat gerekiyor mu?
    2- Cihazda tek SD kart yuvası var ve sanırım içine Navigasyon güncellemesi koyuluyor; bu durumda müzik, video vs. aynı karta yüklenince tak çıkart sorun oluşmaz mı? Yani navigasyon ve multimedya aynı kartta mı duracak yoksa güncelleme yapmak yeterli navigasyon dosyaları dahili hafızada mı duracak?

    Teşekkürler.

    Sayın alperd82,

    1. Geri vites kamerasının otomatik çalışması için; geri vites lambalarına giden +12 V kablosunu cihazın arka kısmında bulunan Ters Döndür kablosuna bağlamanız gerekiyor.
    2. Herhangi bir sorun olamaz kartınıza diğer bilgilerinizi de yükleyebilirsiniz. Güncelleme dosyaları cihazın dahili hafızasına kart aracılığıyla yüklenir.

    Kolay gelsin.




  • Rıdvan bey;

    PIRANHA BUSINESS TAB 7 ANDROİD 4.1.1 JELLY BEAN GÜNCELLEMESİ

    Aşağıdaki linkten LiveSuit yazılım (rom) yükleme programını indirin,

    http://yadi.sk/d/EOFjyga81Qz9C

    verdiğiniz link kırık.

    canlı bir link alabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fırat özmen

    piranha infiniti hd navigasyon cihazımı naviextras sitesinden indirmiş olduğum p381 infiniti hd black dosyasıyla
    güncelledim. daha sonra naviextras toolbox programına bağladım.cihazımı bilgisara bağladığımda cihazı bilgisayar görüyor.fakat program görmüyor . yedekleme dosyam yok. bana yardımcı olursanız sevinirim.seri no=p38105461

    Sayın fırat özmen,

    Harita dosyaları konusunda size yardımcı olabilmem için;

    1. Cihazın modelini,

    2. Cihazın seri numarasını,

    3. Cihazın ayarlar/sistem menüsünde bulunan Id serial numarasını Pm den bana iletmeniz gerekmektedir.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

    Rıdvan bey;

    PIRANHA BUSINESS TAB 7 ANDROİD 4.1.1 JELLY BEAN GÜNCELLEMESİ

    Aşağıdaki linkten LiveSuit yazılım (rom) yükleme programını indirin,

    http://yadi.sk/d/EOFjyga81Qz9C

    verdiğiniz link kırık.

    canlı bir link alabilir miyim?

    Sayın Lurtz Uruk Hai,

    Teknik bir aksama nedeniyle tüm dosyalarımızın linkleri değişti. Şu an sorunsuz olarak kullanabileceğiniz linkler aşağıdaki gibidir. Kolay gelsin.

    PİRANHA ANDROİD TABLET BİLGİSAYAR (ANDROİD 4.1 JELLY BEAN) YAZILIM (ROM) DOSYALARI

    Livesuit Yazılım (rom) yükleme programı ve driver dosyalarının bulunduğu dosya.

    http://yadi.sk/d/8LJNjdoW1gb7M

    Video Yazılım (rom) ve driver kurulumunu nasıl yapacağınızı tarif eden video dosyası.

    http://yadi.sk/d/2VnCxX3N1gbQc

    Business Tab 7 P423,426,433 (4.1) Yazılım (rom) dosyası.

    http://yadi.sk/d/P7WRVWOv1gbBs

    Business Tab 7 P440, P447 Yazılım (rom) dosyası.

    http://yadi.sk/d/jZoovgj81gbMM

    Business Tab II 9 P422, P423, P426, P440 Yazılım (rom) dosyası.

    http://yadi.sk/d/mU2UcZ-11lGeJ

    Business Tab 10.1 P424, P426, P433, P440 Yazılım (rom) dosyası.

    http://yadi.sk/d/E4nnvx2y1qkf1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 14 Ocak 2013; 12:17:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatuli64

    iyi günler piranha safari ultra black aldım bugün ve içindeki video converter silindi internetten indirdiğim hiçbir video converter programı işe yaramadı any converterı indirdim onda da başarıya ulaşamadım benim sahip olduğum cihaz için kullanmam gereken converter programını ve bu programda yapmam gereken ayarları söyleyebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

    Sayın tatuli64,

    Cihazınıza ait video convert programını indirebileceğiniz link pm den size iletilmiştir.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trs1

    USTA! GÜZEL SÖYLÜYOSUN DA 4.1.1 SÜRÜMÜNÜN YENİ p433 NO OLANINI BULAMADIM SADECE İLK YAYINLADIGINİZ VAR LÜTFEN YARDIM EDİN .HA BİRDE ONLİVE PROGRAMI VAR OYUN PROGRAMI BİLGİSAYAR OYUNLARINI OYNAYABİLİYORSUN AMA BEN TABLETE YÜKLEDİM VE OYUN OYNAYAMIYORUM ÇÜNKÜ EKRANDAKİ TUŞLARIN HEPSİ ÇIKMIYOR BU SORUNUMADA YARDIM EDİN LÜTFEN OYUNLARI ÇOK GÜZEL AMA OYNAYAMIYORUM SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!

    Sayın trs1,

    Yukarıda yayınladığım linklerden cihazınıza ait Android 4.1 yazılım dosyasını indirebilirsiniz. Onlive uygulamasını test ettikten sonra size geri dönüş yaparım.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2428gokhan


    DİABLO 3,5" SERİAL 0b140014b1008a62


    harita lisansını gönderirseniz sevinirim.


    Sayın 2428gokhan,

    Harita dosyalarını indirebileceğiniz link ve yükleme konusunda gerekli bilgi Pm den size iletilmiştir.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazybody34

    Mrb, yeni harita güncellemesi ne zaman yayınlanacak?

    Sayın crazybody34,

    Piranha navigasyon yazılımı yüklü cihaz kullanıyorsanız yılın ilk çeyreğinde en geç şubatın sonunda yayınlanacaktır.

    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.