Şimdi Ara

Piranha Business Tab 9.7 469 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piranha Business Tab 9.7” + 8 Gb Dahili Hafiza + Yüksek Kaliteli Ips Ekran + 1Gb Ddr3 Ram + 1.4Ghz Cortex İşlemci + Android 4.0

İndirim çekleriyle avantajix indirimleriyle fiyat dahada aşağı düşürülebilir bana özellikleri iyi geldi

http://www.daybuyday.com/urun-650797/piranha-business-tab-97-8-gb-dahili-hafiza-yuksek-kaliteli-ips-ekran-1gb-ddr3-ram-14ghz-cortex-slemci-android-40

• Evet özellikleri güzel görünüyor. Fikri-deneyimi olan cevap yazarsa iyi olur..
  • İpad ekranı var üzerinde IPS ve 9,7inç, harika fiyat
  • çekçiler niye gelmedi ?
  • banada iyi geldi ama sabahtan beri hiç yorum gelmeyince bu fiyata sadece banamı iyi geldi diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuztemmuz -- 17 Ağustos 2012; 18:45:34 >
  • Tek çekirdekli ve düşük ppi değerine sahip bir tablet için hiç de iyi bir fiyat değil.

NOT: Çekciler hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 17 Ağustos 2012; 19:30:23 >
  • bu ürünün 7 inç. Almıştım fiyatına göre iyi bir cihaz. Sadece sesi biraz az çıkıyor. Tek eksisi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isteyen arkadaşlara hesabımdan alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piranha Business Tab 7” olanı kullanıyorum iyi denilecek bir fiyatta aldım 180 tl

1. üründe ses çok az çıkıyor ses artıran programlarıda denedim pek fayda etmedi.
    2. kulaklık boşta takılı iken az bir gürültü geliyor ama müzik,tv vs hissedilmiyor(belki benim kullandığımda vardır bir sorun)
    3. üründe rom yetersiz 512 mb bir çok uygulam yüklüyorsun haliyle şişiyor uygulamaları sd karta taşıyorsun ama yinde yetersiz kalıyor(çok fazla uygulama yükleyecekler için)
    4. ram 1gb fazlasıyla yeterli sistem ram'in en fazla 380 mb kullanıyor
    5. işlemci ilk olarak cortex A13 diye tanıtıldı daha sonra sitesinde A10 1.4 - 1.6 GHz Cortex İşlemci olarak değiştirildi
    6.bir kaç test programı denedim ama onlarda işlemci 1ghz hızında çalışıyor gözüküyor boşta iken yükte bu durum değişiyor mu bilmiyorum.
    7.en iyi özelliğide tablet doğuşdan root lu ayarlardan 1 tıkla değiştirebiliyorsun bu şekilde market harici uygulamarıda yüklenebiliyor
    8. ekran parlaklığı en düşükte yaklaşık 3 saat kullnabiliyorsun wifi sürekli açık konumda parlaklık son seviye 1 saat üzerinde kullnılabiliyor
    9.hız olarak bana iyi geldi menüler arası geçişler takılmadan hızlı ilerliyor youtube hd videolar sorunsuz izleniyor
    10.kısaca bu paraya garantili bir ürün oldukça iyi (7'' olanından bahsediyorum)

• bn de cok arastırdım.güzel bi cihaza benziyo.alan varsa bilgilendirebilir mi?
  • dahili 3G yok galiba? 3G olmayınca GPS de olmuyor. uzun yolda GPS özelliği iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

dahili 3G yok galiba? 3G olmayınca GPS de olmuyor. uzun yolda GPS özelliği iyi oluyor.

3g ile Gps birbirini gerektiren şeyler değil. 3g yokken gps olabilir. Bu cihazda gps var mı bilmiyorum, araştırmak lazım.
  • aynı ayarda olan dulacore olan onda tablet 350 - 380 tl yurt dışı alınabiliyor..

http://forum.donanimhaber.com/m_59768735/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59768735
    bu linkten gerekli bilgileri edinebilrsiniz
    bir ipad new vardır benden içerü..
  • Piranha'nın navigasyonunu almak gibi bir hata işledim.Teknik servisi burnumdan getirdi.-5-6 kere gittim.En sonunda değiştirdiler,yeniside ilk kullanımda mort hadi yine gittim yine değişti.Değişende hiç sıfıra benzemiyordu.Kalemi eksik geldi.Artık bıktığımdan sesimi çıkarmadım.2 sene garanti boyunca sürekli servise gittim.Zaten garantide yeni bitti.Kurtuldum bunlardan,artık bozulursa direkt çöpe atarım.
  • pirana tablet aldım, 239 tl ye, 7 inç. ,lk aldığım ölü pikselli çıktı geri verdim, yenisini aldım, 3 gün sonra ekranı rengarenk göstermeye başladı, firmaya yolladım. kısacası berbat çıktı. hızı falan derseniz hızı süper, hafıza iyi, wifi iyi ama malzeme kalitesi berbat. 3 günde ekran saçmalamaya başlamaması lazım bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.