Şimdi Ara

Piranha Aristo 9.7 Kullananlar İçeri Girsin Lütfen !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
9.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar :)

    Piranha Aristo 9.7 Modelini Uzun Zamandır Araştırıyorum. (Yaklaşık 1 Haftadır ) Ama Bide Sahibine Sormak Gerek Nasıl Olduğunu Forumda Kullanan Birisi Varsa Görüşlerini Yazarbilir Mi ? ŞU Sorulara Cevap Lazım.

    - Sim Kart Girişi Varmış. Başkasıyla Görüntülü Konuşabilir Miyim ? (Skype Ve Msn Gibi Değil Direk Normal Telefon Gibi Konuşma.)

    - Wİ-Fİ Güçlü Mü ?

    - Ön Ve Arka Kamerası Nasıl ?

    - Sim Kart Giriş Yeri Nasıl Galaxy S3 Gibi Micro Sim Kart Girişi Mi Yoksa Normal Sim Kart Mı ?

    - Bimeks'ten Alında İçinde Vantuzlu Tutacak, Cilt, Kılıf, Şarj Aleti Vb. Gibi Şeyler Var Mıdır ?

    - Oyunlarda Nasıl ? Yani Kasma Var Mı ?

    - Menüler Arası Geçiş Hızı Nasıl ? Yani Tablet Hızlı Mıdır ?

    Sorularım Bu Kadar Biraz Fazla Ama... ? :) Cevaplayanlara Şimdiden Teşekkürler :))







  • UPP UPP UPP
  • Merhaba Tarantula35,
    Yaklaşık 2 aydır Aristo 7.0 kullanıcısıyım ve ve 9.7 modeli ile büyük benzerlikler taşıdığından dolayı sorularına elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.
    -Cihazda sim kart girişi bulunmakta ve internet paketi bulunan bir sim kart ile skype,messenger,facebook ve diğer internet ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilirsin.
    -Wi-fi çekim gücü tatmin edici fakat diğer forumlarda okuduğuma göre aynı model,aynı cihazlar arasında bile çekim gücü farklılıkları mevcut(benimki düzgün)
    -Kamera konusu göreceli olduğundan dolayı sadece tatminkar ifadesini kullanabilirim.Gündüz çekimleri ve görüntülü konuşmalar için yeterli.
    -Bimeks kutu içeriği:Cihaz+otg kablosu+şarj kablosu+usb kablosu+araç camı için vantuzlu tutacak+siyah renkli kadife kılıf+hdmi kablosu.
    -Oyun performansı hakkında bilgim yok malesef.
    -Menü geçişlerini hangi cihazla kıyaslayabileceğimi bilmiyorum ama beklerken saçlarına ak düşürmeyecek kadar hızlı.
    -Sim kart mikro değil.normal boyut.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.




  • Piranha Aristo 9.7 2 aydır kullanıyorum.Genel performansı iyi.Dokunmatik ekran güzel çalışıyor.Ayrıca set olarak kablosuz klavye mouse alıp denedim.Normal dizüstü bilgisayar gibi de kullanabilirsiniz.16 gb dahili hafızası olmasına rağmen sistem belleği 600 mb olmasından dolayı bazı programların sdkarta yüklenemediğinden dolayı sistem belleği yetersiz hatası verebiliyor.Yükleyeceğin uygulamaları sdkarta yüklenebilen uygulamları seçersen sorun olmuyor.Sim kart ile sadece internet bağlantısı kurabiliyorsun.Telefon görüşmesi yok.İnternet üzerinden görüntülü görüşme ve telefon görüşmesi de yapabiliyorsun.Birkaç oyun indirip çocuklar oynadılar.Özellikle yarış oyunlarında hiç sorun çıkarmadı.Şimdiye kadar oynatamadığı videoya rastlamadım.Ön kamera iyi değil.Arka kamerada gündüz iyi gece flash olmadığı için karanlık oluyor.Wifi de tatmin edici.Evin içinde herhangi bir odadan rahatlıkla kullanabildim.Micro sdkart desteği 32 gb destekliyor,sorunsuz da çalışıyor.Windows kurulu bilgisayarlarda samba paylaşımları ile rahatlıkla paylaşım yapabiliyorsunuz.Navigasyon sistemi GPS çok güzel.iGO'nun yazılımını yükledim.Çok güzel bire bir çalışıyor.Araç hızı,yollar hatta radarların olduğu yerlerde uyarı bile verebiliyor.Pil şarjı gerçekten tatmin edici.6-7 saat sürekli kullanmama rağmen pil iyi performans gösteriyor.Şimdiye kadar çalıştıramadığı uygulama ile karşılaşmadım.Ben 650 TL'ye aldım.Bu fiyata alınabilecek çok iyi tablet diyebilirim.




  • Teşekkürler Verdiğiniz Cevaplar İçin De Keşke Sim Kartı Takınca Başkasıyla Konuşmada Olsaydı İyi Olurdu. :) Bide 16 Gb Boş Alan Var. Neden Alan Az Hatası Versin Ki ? Onu Çözemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarantula35

    Teşekkürler Verdiğiniz Cevaplar İçin De Keşke Sim Kartı Takınca Başkasıyla Konuşmada Olsaydı İyi Olurdu. :) Bide 16 Gb Boş Alan Var. Neden Alan Az Hatası Versin Ki ? Onu Çözemedim

    Oyun ve uygulamaları all in one tools ile sd karta taşıyabilirsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz Cevaplar İçin Teşekkürler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimozgun

    Piranha Aristo 9.7 2 aydır kullanıyorum.Genel performansı iyi.Dokunmatik ekran güzel çalışıyor.Ayrıca set olarak kablosuz klavye mouse alıp denedim.Normal dizüstü bilgisayar gibi de kullanabilirsiniz.16 gb dahili hafızası olmasına rağmen sistem belleği 600 mb olmasından dolayı bazı programların sdkarta yüklenemediğinden dolayı sistem belleği yetersiz hatası verebiliyor.Yükleyeceğin uygulamaları sdkarta yüklenebilen uygulamları seçersen sorun olmuyor.Sim kart ile sadece internet bağlantısı kurabiliyorsun.Telefon görüşmesi yok.İnternet üzerinden görüntülü görüşme ve telefon görüşmesi de yapabiliyorsun.Birkaç oyun indirip çocuklar oynadılar.Özellikle yarış oyunlarında hiç sorun çıkarmadı.Şimdiye kadar oynatamadığı videoya rastlamadım.Ön kamera iyi değil.Arka kamerada gündüz iyi gece flash olmadığı için karanlık oluyor.Wifi de tatmin edici.Evin içinde herhangi bir odadan rahatlıkla kullanabildim.Micro sdkart desteği 32 gb destekliyor,sorunsuz da çalışıyor.Windows kurulu bilgisayarlarda samba paylaşımları ile rahatlıkla paylaşım yapabiliyorsunuz.Navigasyon sistemi GPS çok güzel.iGO'nun yazılımını yükledim.Çok güzel bire bir çalışıyor.Araç hızı,yollar hatta radarların olduğu yerlerde uyarı bile verebiliyor.Pil şarjı gerçekten tatmin edici.6-7 saat sürekli kullanmama rağmen pil iyi performans gösteriyor.Şimdiye kadar çalıştıramadığı uygulama ile karşılaşmadım.Ben 650 TL'ye aldım.Bu fiyata alınabilecek çok iyi tablet diyebilirim.

    5 yıl garanti ye uzattınız mı ayrıca televizyona hdmi ile görüntü aktarımı yaptınızmı birde hızı 1,5 mi 1,6 ghz mi

    ayrıca bazı aparatlar var usb tarafından bağlayıp kablolu interneti tablette kullanabilyorusunuz

    aracınız var ise araçta hiç şarz denediniz mi.

    teşekkürler...




  • Arkadaşlar bu cihaz 9.7" olarak biliyoruz. ama piyasadaki 9.7" lik klavyeli kılıflar bu cihaza olmuyor çünkü boyu uzun. Bu cihazla uyumlu klavyeli kılıf alan, deneyen yada tavsiye eden var mı?
  • alaaddinay A kullanıcısına yanıt
    merhaba tahtakalede buldum zar zor cyber pd-049 valla dükkanın kartını ve telini almadım maalesef ama bu şekilde ararsanız muhakkak ulaşırsınız saygılarımla.kılıf birebir oluyor
  • Cihaz hafızası 16gb olmasına rağmen sistem belleği 600mb.internet bağlantısını her türlü sorunsuz bağlandı.Avea hattım var sim kartı telefondan tablete takiyorum.3g otomotik baglaniyor.Ayarlarını sitesinden bakın.HD tv bağlantısı var ancak kablo almanız gerekmektedir.Sorunsuz çalışıyor.Araç şarj var ancak çok uzun mesafeler gitmedigimden ihtiyaç olmadı.Kılıf aldım ancak klavyeler türkçe değil veya ben bulamadım.Çok verimli desem yalan olur.Kablosuz klavye mouse ile çok verimli.Bluetooth klavye aldım ancak türkçe karakter sorunu var.En iyisi kablosuz klavye.Ayrıca navigasyon olarakta cihazı kullanabilirsiniz.Iyi yazılımı yükledik sorunsuz çalışıyor.5yıl garantiye başvurmadım.Bu zamana kadar 5yıl kullandığım cihaz çok az.Selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aristo II 7 tablette telefon özelliği var 9.7 de yok acaba diyorum cihazın hemen hemen tüm özellikleri aynı aristo II 7 nin updatesi benim 9.7 ye yüklesem olurmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adali0954

    Arkadaşlar aristo II 7 tablette telefon özelliği var 9.7 de yok acaba diyorum cihazın hemen hemen tüm özellikleri aynı aristo II 7 nin updatesi benim 9.7 ye yüklesem olurmu

    ilginç bir soru teknik detay bilmiyorum ancak donanımsal bir eksiklik var istediğin programı kur sonuç alamazsın gibi geliyor bana. ben de bu tabletten alacağım sen bir kur olursa ben de kurayım :)
  • pirhana aristo 9,7 navigasyonu nasıl kullanıyoz
  • piranha arısto 9,7 yarın geliyor arkadaşlar bu tableti telefon olarak kullanabilen varmı acaba
  • Ben denedim ama olmadı. donanımsal olarak desteklemiyor gibi.
  • valla ARKADAŞLAR CİHAZ ON NUMARA FAKAT LAPTOPUN 3 DİŞ ÇEKTİĞİ YERDEN TABLET ÇEKMİYOR. WİFİ çekim alanı çok düşük. ben eksi yön olarak bitek bunu gördüm. birde flv videolarını açmıyor
  • merhaba arkadaşlar ben bu 500 mb lık sistem belleği çözümünü buldum hemde çok basit. uygulama ayarlarına girip uygulama ayarlarını dahili hafızaya alın ve indirdiğiniz ve indireceğiniz tüm uygulamar 12 gb alana direk kayıt ediliyor. bu şekilde bir şürü uygulama oyun indirdim. dahili hafızaya atıyor. tek sorum wifi çekim düşük
  • Arkadaslar 720p ve 1080p video performanslari nasil acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şu an 349 tl . kullanan arkadaşalr acaba kronik sorunu var mı? ekran kalitesi nasıl ips mi? oyun performansı nasıl test edebildiler mi? yani 349 tl ye değer mi? özellikle ekran kalitesi nasıl acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.