Şimdi Ara

PIPO M9 RK3188 Quad Core İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hbsc

Yakalayabilirseniz fiyat güzel

PIPO M9 RK3188 Quad Core İnceleme

Cidden çok iyi fiyat param olsa çekerdim bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

Yakalayabilirseniz fiyat güzel

PIPO M9 RK3188 Quad Core İnceleme

Cidden çok iyi fiyat param olsa çekerdim bir tane

Bu tabletin dilini nasıl türkçe yapacağız bir anlatım var mı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• android kurcalamıştım ayarlar da options language dil seçeneği var oradan Türkçe yapıyorsunuz.. işlem tamam.. :) ben öyle hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

android kurcalamıştım ayarlar da options language dil seçeneği var oradan Türkçe yapıyorsunuz.. işlem tamam.. :) ben öyle hatırlıyorum.

Şimdi bu çin tableti ya o da türkçe olur mu ayarlardan var mıdır öyle bir seçenek?

• Türkçe Android kerde standart olarak geliyor. Ayarlara girerek değiştirmeniz yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

android kurcalamıştım ayarlar da options language dil seçeneği var oradan Türkçe yapıyorsunuz.. işlem tamam.. :) ben öyle hatırlıyorum.

Şimdi bu çin tableti ya o da türkçe olur mu ayarlardan var mıdır öyle bir seçenek?

evet bu kadar kolay yani :) pipo m9 kullanıyorsanız.. ekran hakkında bilgi verebilirmisiniz? 1900/1200 çözünürlük cube alanlar pipo için ekran iyi değil gibi konuşuyorlarda.. samsung bile 1280/800 kullanıyor.. ekranın mükemmel olmasada oldukça iyi olması lazım..
  • quote:

quote:

quote:

evet bu kadar kolay yani :) pipo m9 kullanıyorsanız.. ekran hakkında bilgi verebilirmisiniz? 1900/1200 çözünürlük cube alanlar pipo için ekran iyi değil gibi konuşuyorlarda.. samsung bile 1280/800 kullanıyor.. ekranın mükemmel olmasada oldukça iyi olması lazım..

Tableti henüz almadım buyincoins sitesinden alacağım ama siteye mesaj attım bana türkçe dil seçeneği yok dediler. Almak istediğim model pipo smart s3 bunun da türkçe dili var mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tableti henüz almadım buyincoins sitesinden alacağım ama siteye mesaj attım bana türkçe dil seçeneği yok dediler. Almak istediğim model pipo smart s3 bunun da türkçe dili var mı acaba?

kardeş android işletim sisteminin hepsi aynı , hiç düşünmeden al yani.. tabi diğer konularda kararını tam verdiysen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş android işletim sisteminin hepsi aynı , hiç düşünmeden al yani.. tabi diğer konularda kararını tam verdiysen

hangi ürünü alırsam alayım ayarlar dil'e girip Türkçe yapabilirim yani öyle mi? Site bana Türkçe olmaz deyince biraz şüphelenmiştim de. Sanırım kararımı verdim 100 dolar civarı hem ön hem arka kamerası olan daha iyi bir ürün yok gibi.

• Android olan herhangi bir cihazı türkçe kullanabilirsiniz içiniz rahat olsun adamlar herhalde tr yi hiç duymamişlar o yüzden yok demişler :D

• Bugun bende siparisi verdim 209$'a yetisemedim ama 221$'a aldim tableti.
    Cinden siparis verip 3 haftadan once tableti gelen oldu mu hic?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7luck -- 14 Mayıs 2013; 13:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue7luck

Bugun bende siparisi verdim 209$'a yetisemedim ama 221$'a aldim tableti.
    Cinden siparis verip 3 haftadan once tableti gelen oldu mu hic?

Ben daha sipariş vermedim 100 doları çok geçmeyen sorunsuz bir model arıyorum karar veremedim bir türlü öneri bekliyorum.

• blue7luck B kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler. Bende m9 almayı düşünüyorum. Ürün elinize geçmiştir sanırım. Yorum yapar mısınız, tavsiye ediyor musunuz bize?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_75018075/tm.htm

bu topicde m9 ile ilgili görüşler var faydalanabilirsiniz. Ben tableti 1 aydır kullanıyorum. Memnunum almanızı öneririm. Tabii ne amaçla almayı düşünüyorsunuz ona göre yorum yapmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGES38

Bunun ekranı Retina değil ya sizce çok birşey farkeder mi? Alınabilir mi arkadaşlar??? Ainol Spark'a göre nasıldır? Tamam CPU olarak falan üstün ama ekran açısından Spark'a göre nasıl sizce? YOrumlarınızı bekliyorum...

Konuyu açan arkadaşa da özellikle teşekkür ederim. Her ne kadar arada açık arayanlar olsa da!!

IPS yazıyor ya
  • guzel urun 2014 te dahı süper bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 4 Mart 2014; 18:44:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.