Bildirim
PİPO M9 ANDROİD 4.2.2. Yüklerken Brick Oldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Reset etmeyi denediniz mi? Reset tuşuna bir ataçla basın. Belki tekrar açılır. Reset tuşu nerde derseniz açma kapama tuşu veya geri tuşunun yanında olmalı. Öyle hatırlıyorum. -
çok sağolun ilk onu denedim ama malesef işe yaramadı. _____________________________ -
içinde anakarrta kısa devre yaptırmanız gerekebilir ancak profesyonel değilseniz deneyiniz aldıgınız yere gönderin onlar yapsın _____________________________ -
teşekkür ederim aslen farklı videolar gördüm bu konuyla ilgili ama cihazın arka kapağı sökmeyi bilmiyorum malesef. _____________________________ -
resmi sitesinden indirmeme rağmen yüklenen fw sorunluymuş. sorun çözüldü. _____________________________ -
Aman iyi hocam olayı çözmüşsün. Bu arada pipo m9'un iki tane farklı firmware'i vardı old ve new pcb diye belki onla kaynaklı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Acer Aspire 5920G -- HP Pavilion DV6-3114ET -- Lenovo IdeaPad Y580
Nexus 7 -- LG G Pad 8.3
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X