Şimdi Ara

Pipo hakkında her şey (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
23.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konuyu uplayalım :) ~4 senedir içiyorum bende. 16-17 pipom var. Onlarca tütün denedim, halada yeni lezzetler arayışındayım, hemde ülkedeki bu imkansızlıkta. Bir pipocunun yapacağı en doğru harekethttp://www.pipomarket.com/ 'in direk dükkanına (istanbul perpada) gitmektir. Dernekte ordadır. Hem bilgi alırsınız, hem bir sürü marka pipoyu uygun fiyata alırsınız. Sahibi Turgay Ocak'ın birçok ülkede dereceleri vardır yavaş içme yarışmalarında. Kendisi ve dükkanı tüm dünyada tanınır bilinir. Birde arkadaşlar pipo içmede %100 doğru-yanlış yoktur. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Önemli olan, ısıtmadan, sulandırmadan, yavaş içmek ve çok söndürmemek. Buda hangi teknikle, nasıl doldurursanız doldurun, piponun haznesinin altlarına doğru gevşek, üstlerine doğru sıkı bir dolumla ve pipo temperı ile sık sık müdahale ederek mümkün.
  • 9mm filtre yuvasına sahip pipolara 9mm diye satılan filtreler neden 7,8mm kalınlığında yapılır orasını birtürli anlamış değilim, filtreyi pipoya takınca kenarlarda 1 mm kadar boşluk kalıyor... birde pipo tütünü nereden bulabiliriz? tekel bir ara değişik tütünler getiriyordu hala varmı? internetten bir şekilde tütün alamaz mıyız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Aralık 2016; 19:26:58 >
  • UCUZ YOLDAN NASIL PİPO DOLDURULUR ? ÖNCE TÜTÜN SATICILARINA GİDİP EN DANDİK TÜTÜNDEN BİRAZ ALIN AMA EN UCUZ VE EN İŞE YARAMAZ TÜTÜN OLMASINA DİKKAT EDİN TERCİHEN KURU DAHA SONRA PİPOYU DOLDURUKEN DİBE YANİİLK KOYACAGINIZ TÜTÜN BU KÖTÜ TÜTÜN OLSUN DAHA SONRA 2 ADET DAVİDOFF İVORY TÜTÜNÜNÜ ÇIKARIN KOKLADIGINIZDA NE KADAR KALİTELİ BİR TÜTÜN OLDUGUNU ANINDA ANLARSINIZ NE MALBORA NE CAMEL BU TÜTÜNLE YARIŞAMAZ 13 TL YE BİR PAKET DAVİDOFF ALABİLİRSİNİZ HER BİRİ İÇİN 2 SIGARA KIRMANIZ GEREKECEK 10 KEZ PİPO YAPABİLİRSİNİZ NEYSE EN ÜSTEDE KÖZ OLMASI İÇİN GENE KÖTÜ TÜTÜNDEN SERT BİR PARÇA KOYUN İŞTE UCUZ YOLDAN ÇOK SAGLAM BİR PİPO HAZIR TEKRAR EDELİM EN DİBE KÖTÜ TÜTÜN ORTAYA 2 KIRDIGIMIZ DAVİDOFF EN ÜSTE İSE SERT BİR ŞEKİLDE KÖZ OLSUN DİYE KÖTÜ TÜTÜNÜ YERLEŞTİRİYORUZ PİPOYU YAKINCA İLK 5 VEYA ALTI NEFESTE BU KÖTÜ TÜTÜN İYİCE KÖZ HALİNE GETİRİLİR VE KEYİFLE PİPO TÜTÜRÜLÜR AZINIZA ACI BİR TAT GELDİGİNDE DAVİDOFF TÜTÜNÜNÜZ YANMİŞTİR VE DİBE ULAŞMİŞSİNİZDİR PİPOYU SÖDÜRÜN VE DEGERSİZ TÜTÜNÜ ATIN GİTSİN ben herşeyi denedim en pahallı tütünleri aldım paket sigara alıp ortaya yerleştirmek hem daha ekonomik hem daha bulunabilir yok oraya ısmarlıyosun yok buna minnet ediyosun yok hava limanına git derken senin tütün masrafı dünyanın parası oluyor ve emin olun davidoff ivory kalitesinde bir tütünde arayıp tarayıp baya ugraşarak buluyorsunuz geneli berbat ve dünyanın parası o sigaradan bir paket alın ve tütününü koklayın ne demek istedigimi anlıyacaksınız
  • Selam dostlar pipo içmeye yeni yeni başlıyorum, iki pipom var, hediye olarak elime geçti, markalarını bilmiyorum. Denedim ve çok beğendim içebiliyorum da az çok :)
    Captain black, borkum riff tütünüm var, tadları yerinde bir pipo daha almak istiyorum ama 500 ü geçmesin istiyorum. Şahin pipo kuyruklu yıldız almak istiyorum aslında bent tipi ama internette hasgül ve morgül serileri var, artık üretimde yok sanırım bunlar. Öneriniz olur mı acaba?
    Birde Bursa da pipo satan güzle bir yer var mı? Hem de akıl alırız?
    Şimdiden iyi içimler 👋

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada şöyle bir pipo buldum
    https://www.pipomarket.com/u/14227/savinelli-rossi-grezza-606-9mm
    Sizce nasıl ucuz savinelli mi almalı yoksa aynı fiyatta daha büyük Şahin pipo kuyrukluyıldız mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkedi

    Bu arada şöyle bir pipo buldum
    https://www.pipomarket.com/u/14227/savinelli-rossi-grezza-606-9mm
    Sizce nasıl ucuz savinelli mi almalı yoksa aynı fiyatta daha büyük Şahin pipo kuyrukluyıldız mı?
    Şahin almayın. Yabancı markaların çok gerisindeler.

    Savinelli, Chacom, Crown, Bigben gibi markaları tercih edin.
  • Piponun verdiği haz muhteşem ancak devamında çok fazla tütün bağımlısı oluyorsunuz. Eğer tütün ürünlerine karşı biriyseniz boşuna pipo almayın çünkü bir anlık heves ve boş bir heves.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.