Elimde Samsung LE46C530 modeli lcd tv var. Bu TV yi kullanırken yapmak istediğim bir özelliğin olup olmadığı konusunda teknik servisten net bir bilgi alamadım. Sorun şu: TV ye tek kaynaktan(PC) görüntü veriyorum. Burada güvenlik kameralarından gelen görüntüler var. Ben İstediğim bir an kumandanın üzerindeki bir tuşa basarak bu görüntüyü dondurup ekranın sağ üst köşesinde küçük bir pencerede görmek istiyorum. Sadece o anki fotoğrafı. hareketli bir bölümü değil. Bunu daha önce vestelin pixellience tv lerinde yapıyorduk. (2-3 sene önceki tv)
Bu özelliği PİP ya da PAP olarak biliyorum ancak Samsung derki bu tv de PİP ve PAP vardır ama bunun için iki farklı kaynaktan tv ye giriş yapılmas gerekir. pipi açtığınız zaman 2.kaynağın görüntüsü küçük ekranda verilir.
Benim istediğim ise bu değil anlatmaya çalıştım. Soru 1: Bu istediğim özellik PİP ya da PAP değilse nedir? Soru 2: Bu özelliği bulabileceğim bir lcd tv varmıdır? en az 42" ve full hd olacak?
Teşekkürler...