Şimdi Ara

Pioneer VSX 930 vs Denon X2200W (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben vsx930 kullaniyorum ve sadece 2 adet heco victa702 kule hoparlorum var. Muzikte ve film olarak beni tatmin ediyor, memnunum.
    Fazla ayrintili bilgi veremeyecegim, yeni aldim henuz ve ses sistemlerinde cok bilgi sahibi degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pioneer Kullanıcısı Denon'a geçtiğinde ilk yaşayacağı kalibrasyon yaptıktan sonra ses çok ama çok açılacak bu seni rahatsız edermi yada mutlumu eder bilememem Ama tizleri parlak bir marka hoparlör örnek Dali zensor kullanırsan tizler çok ama çok rahatsız edici olabiliyor yani ilk gözlemleyeceğin bu olacak Pioneer VSX-930 Olursa alışık olduğun ses daha da iyileşmiş olarak seni muhtemelen daha mutlu edecektir . Sadece DTS-X ekstrası olan Denon yerine VSX-930 Sizi Daha çok memnun eder Sanırım fiyatlarıda birbirine çok yakındır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 26 Nisan 2016; 10:39:59 >
  • Pioneer Vsx930 da DTS X var sanıyordum iyi mi :) Alacağım ilk nafi olduğundan alışık olduğum bi ses yok aslında ama harman kadrom 270 ile hkts9 u dinleyip hiç beğenmemiştik müzikte. VSX in geride kaldığı başka önemli özellik ne var ki disc den başka?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0sedan 0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Orhan Bey, beni hatırlamazsınız muhtemelen ama zamanında VSX-520'yi ve yamaha yst-sw012 sub'ı sizden almıştım.
    Peki sizce risk alıp ikinci el sc-lx7... mi yoksa sıfır VSX-930 mu?
    :)
  • up
  • crimsonrivers C kullanıcısına yanıt
    lx 7x derken 8 mi 7 mi 6 mı ?

78 ise bence değer, belki 77 de ama 76 ve sonraki modellerde 930 kadar güncel bağlantı ve uygulama desteği olmayabilir.
    Ama tam tersine bi lx 7x serisi 930 a göre güç farkı hissedilir derecede fazladır sanıyorum. İllaki ses kalitesi de öyledir ama dinleyen arkadaşlar o konuda yorum yapsa daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimsonrivers

Merhaba Orhan Bey, beni hatırlamazsınız muhtemelen ama zamanında VSX-520'yi ve yamaha yst-sw012 sub'ı sizden almıştım.
    Peki sizce risk alıp ikinci el sc-lx7... mi yoksa sıfır VSX-930 mu?
    :)

Dolby atmos kullanmayacaksanız Lx serisi ile 900 serisini ayni cümlede bile kullanmak yanlis birisi giris seviye sıradan bir cihaZ Lx serisi ciddi iyi cihaz

Ams atmos Lx Te yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lx 7 serisinin (76-77-78 vs..) vsx 930'a göre tabiki daha güçlü olduğunu ve DAC'lerinin muhtemelen daha iyi sonuç vereceğini biliyorum.
    sorum şuydu aslında, lx serilerinin ikinci ellerini vsx 930'un sıfırı fiyatına bulabiliyorum. risk alıp lx serisi ikinci el mi alırdınız yoksa sıfır 930 mu alınması doğru olurdu?

atmox vs peşinde değilim. zaten gidip 70gb'lık filmler indirmiyorum. ortalama film kalitem 10-15gb arası. bunlarda de genelde standart dts veya dd5 falan oluyor. bluray disc falan izlemiyorum.
  • hort..

2. el LX-77'ye 2600 tl verilir mi?
  • bir up yapalım, bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.