Konuyu hortlattığım için özür dilerim ama bu amfi hala alınır mı? Yoksa alternatiflerine mi bakmalı? İlk defa ses sistemi alacağım. Sahip olan kullanıcılardan tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.
Merhaba, ben ikinci el olarak şansa temiz bulmuştum, en az 2 yıldır kullanıyorum sorun yok, ses seviyesinde son ses +12 ben + 3 çıkardığımda bir süre bu şekilde yüksek ses kullandığımda ısınıyor bu sorun içinde pervana aldım serinletiyor tabi bu yazın oluyor, bunun dışında sorun yok ben memnunum , siz bu cihazı ikinci el temiz mi buldunuz çünkü sıfırı yok bu ürünün
Merhaba. Ben de kayınbiraderimden yeni doğan bebeği olduğu için aldım. Evde atıl duruyordu. Aldım almasına da bir sorunla almışım. Çalıştırdıktan sonra amfi birden kapanıyor ve FL OFF ışığı yanıp sönüyor. Biraz araştırdıktan sonra bunun bir devre sorunu olduğunu öğrendim ve bugün servise götürmeyi düşünüyorum. Bununla ilgili bir bilginiz var mı?
akrabanızdan almanız iyi olmuş arıza konusunda bilgim yok ama çok yüksek maliyeti olmazssa bence tamir ettirip kullanın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme