Şimdi Ara

Pioneer VSX-520 Kullananlar Topluluğu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
21
Favori
55.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba hocam orda görünmesinde bir sıkıntı olmaz performansa gelirsek sizin kulladığınızda buda giriş seviye bana göre pek fark olmayacaktır gibime geliyor ben kullanıyorum s-21 i ama performansından pek memnun değilim ama yeni başlayanlar için ideal bir seçenek :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: des_955

    Merhaba hocam orda görünmesinde bir sıkıntı olmaz performansa gelirsek sizin kulladığınızda buda giriş seviye bana göre pek fark olmayacaktır gibime geliyor ben kullanıyorum s-21 i ama performansından pek memnun değilim ama yeni başlayanlar için ideal bir seçenek :)

    mesajınızı şimdi gördüm ama siparişi verdim bakalım. Sonuncuyu da ben aldım sanırım :D . Bi gelsin bi deneyelim olmadı satarım. Yada digeri ile birlikte kullanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atropin2006

    quote:

    Orijinalden alıntı: fausto2005

    Arkadaşlar subwoofer ihtiyacı olan bir baksın bu linke.
    http://www.teknosa.com/urunler/110020600/pioneer-s-21w-hoparlor

    149 tl ye satıyorlar 300 tl lik subwooferi.Ben aldım bir tane.



    oto ses görüntü sistemlerinin altında görünüyor bi sorun olmasın. Birde detaylı inceleme bulamadım. Yorumlar nasıl acaba bende sw110 var dahaiyi sonuç alabilirmiyim acaba birde giriş özellkleri ne acaba

    İlanda resim var. Ayrıca pioneerin s-21w modeli budur başka bu isimle modeli yok.Şimdi baktımda bitmiş.




  • merhabalar,

    merak ettiğim bazı sorular var:

    1. bu amfiye her hangi bir optik çıkışı olan media player veya televizyon veya bilgisayara bağlayabilir miyiz?
    2. tüm video ve müzik seslerini (televizyondaki hd yayın,bilgisayardan felen flac,mp3) oynatabilir miyim?

    teşekkürler,
  • gerçekten çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için bir de dostum ufak bir tavsiyene ihtiyaçım var bende VSX - 415 var 4 yıldır kullanıodum geçen optik çıkışı bozuldugu için bunu aldım şimdi onu satmak istiyorum sence ne kadara satabilirim tavsiyen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: copter

    merhabalar,

    merak ettiğim bazı sorular var:

    1. bu amfiye her hangi bir optik çıkışı olan media player veya televizyon veya bilgisayara bağlayabilir miyiz?
    2. tüm video ve müzik seslerini (televizyondaki hd yayın,bilgisayardan felen flac,mp3) oynatabilir miyim?

    teşekkürler,

    Merhaba,

    1) Akılna gelen herşeye bağlayabilirsin,sadece pikap için phono girişi yok.digital girişler yanında analog girişleride mevcut.
    2) hd ve 3d kaynak olduktan sonra sorun yok.Tabii birde 3d tv. Seslerde ise saydığın formatlar amfi ile ilgili değil,kaynakla ilgili.Bunları oynatabilen cihazın var ise onları amfiye bağlayarak bu sesleri alabilirsin.Bilgisayarını ses ve görüntü için hdmi ile, sadece ses istiyorsan optik yada optik koaksiyel ile bağlayabilirsin.

    alttaki linki incelemelisin bence.

    http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/VSX-520-K/page.html




  • Yanıtınız için teşekkürler

    mesela tvye bağladık diyelim, normal tv kanallarında da ses alabilir miyiz? veya flac veya mp3 çalan bir cihazı aux dan bağlayabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copter -- 28 Mart 2013; 10:46:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz tüm güncel giriş çıkışlara sahip (optik, hdmi vs) evet, bağlayabilir ve ses alabilirsin.

     Pioneer VSX-520 Kullananlar Topluluğu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: des_955

    1.si media playerin hdmi çıkışını vsx 520 girin ve televizyona çıkın 2.si media playerın ses ayarlarında hdmi seçeneğini bitstream yada raw yada multi channel yazar onu seçin ve amfiden izlerken auto surround basın hdmi zaten 7.1 e kadar sesi aktarıyor optik kabloya gerek yok mikrofan gelice sistemi dinlediğiniz yere kulakhizası yüksekliğine koyun ve auto mcaac i başlatın ve sessiz olun 5dk sürer ondan sonra keyfinize göre bass tiz db ve kesim frekansı ayarları yapın birde sizin hoparlörler küçük o yüzden hepsini small seçin ve kesim frekansı 100-150 hz olsun gene aklınıza takılan bir şey olursa cevaplarım :)

    Merhaba, mcaac otomasyonunu yaptım, ancak bahsettiğiniz diğer ayarları becermedim. hangi menüden yapabiliyoruz kabaca bahseder misiniz?

    "ondan sonra keyfinize göre bass tiz db ve kesim frekansı ayarları yapın birde sizin hoparlörler küçük o yüzden hepsini small seçin ve kesim frekansı 100-150 hz olsun"




  • Merhaba hocam db yani her kanal için farklı ses yüksekliği ayarlamak için ilk önce 6 tuşuna basın ch select yazar ondan sonra geçişleri ok tuşlarıyla yapacaksınız yükseklik ayarlarını kafanıza göre yapın ondan sonra midnight ve loudnessi açın ondan sonrada s.retrıeveri açın sonrada bas ve tizi açın birde siz s-11 ve s-21w kullanıyordunuz değil mi 2.1 dinlemek için stereo subwooferı plus seçin s-11 kullanıyorsanız x-over 100 hz ayarlı olması yeterlidir kolay gelsin sormak istediğiniz bir şey olursa sorun elimden geldiğince cevaplarım kolay gelsin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: des_955

    Merhaba hocam db yani her kanal için farklı ses yüksekliği ayarlamak için ilk önce 6 tuşuna basın ch select yazar ondan sonra geçişleri ok tuşlarıyla yapacaksınız yükseklik ayarlarını kafanıza göre yapın ondan sonra midnight ve loudnessi açın ondan sonrada s.retrıeveri açın sonrada bas ve tizi açın birde siz s-11 ve s-21w kullanıyordunuz değil mi 2.1 dinlemek için stereo subwooferı plus seçin s-11 kullanıyorsanız x-over 100 hz ayarlı olması yeterlidir kolay gelsin sormak istediğiniz bir şey olursa sorun elimden geldiğince cevaplarım kolay gelsin :)

    merhaba, konu araştırmaya başladığımdan beri mesajlarınıza rastlıyorum/tekip ediyorum. Oldukça yönlendirici yardımlarınız ve mesajlarınız var. Teşekkür ederim öncelikle paylaşımlarınız için.

    Bende PIONEER HTP-200 VSX520/S11/S21 EV SINEMA SISTEMI var. Cihazın başına geçer geçmez ilk iş bahsettiğin ayarları deneyeceğim. İzlenimlerimi paylaşırım.




  • Merhaba hocam öncelikle yorumların için teşekkür ederim bende senin sistemin aynısıyla başladım ama ben bayağı değişiklik yaptım böyle bir topik eksikti açtık bence iyi de oldu birde şunu hatırlatıyım tüm hoparlörleriniz small seçili olsun başka merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şey olursa sorun elimden geldiğince cevaplarım kolay gelsin iyi günler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: des_955

    Merhaba hocam öncelikle yorumların için teşekkür ederim bende senin sistemin aynısıyla başladım ama ben bayağı değişiklik yaptım böyle bir topik eksikti açtık bence iyi de oldu birde şunu hatırlatıyım tüm hoparlörleriniz small seçili olsun başka merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şey olursa sorun elimden geldiğince cevaplarım kolay gelsin iyi günler :)

    ben teşekkür ederim. Ben de böyle bir başlıyayım hele diye en düşük seviyeyle girdim ancak daha 2 hafta oldu, modifiyeye niyetlendim. frontları kuleye çevirmeyi düşünüyorum ancak henüz girişmedim araştırmaya. siz ne gibi modifiyeler yaptınız.

    Bu arada konu gerçekten iyi oldu. şu an için çok yetkin olmadığımdan sadece soru sorup, yanıt alma için kullanıbiliyorum ancak benden acemisini bulduğum an ilk iş sorusuna cevap vereceğim




  • Merhaba hocam öncelikle bende s-11 seti komple s-es3tb set ile değiştirdim ondan sonra merkez hoparlörü değiştirdim pure acousticsle sonra kulelere 1.5 luk gümüş kablo takviyesi yaptım ve 2 gün önce 1980 model jvc stereo anfi aldım kuleleri test ediyorum 1-2 gündür sisteme pikapta ekledim aklımda 2013 sonuna doğru wharfedale vardus serisini alacağım gibi istediğim performansı alamazsam vsx-922 s almayı düşünüyorum anlıyacağınız bende virüs tam gaz beni ele geçiriyor acele etmeyin yavaş yavaş fırsatları kovalayın bazen çok iyi denk gelebiliyor :)
  • merhaba, bahsettiğin ayarları ayarları yaptım sterio da farkı bariz bir şekilde farkediyosun. nasıl tarif ediliyor bilemedim ancak ses odayı doldurmaya başladı. surroundda henüz deneyemedim ancak emin onda da benzer bir etki alabileceğim. Bu arada klavuzda detaylıca yazıyormuş. ancak sen söylemeseydin onların o işe yaradığını bilemezdim muhtemelen. teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teorey

    Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 2 hafta önce şu seti aldım.http://www.teknosa.com/urunler/110100654/pioneer-htp-200-vsx520s11s21-ev-sinema-sistemi
    Sisteme philips 7007 ve ps3 slim bağlı.
    AVR nin türkçe kullanım kılavuzu olmadığından bir türlü ayarlara vakıf olamadım. Hiçbir ayar yapmadan bile ps3 den bluray izledim, oldukça iyi sonuç aldım.
    Fakat smart tv den youtuba girip müzik dinlemek istedim ve sesden hiç tatmin olmadım. Tabi bu sistemle değil benden kaynaklanıyor.
    Şimdi uzman arkadaşlar tane tane tavsiyelerde bulunursa çok sevinicem. Öncelikle şu ayarı yapmalısın müzik dinlerken kumandadan şu şu tuşlara basıp ayarı şuna getirmelisin gibi...

    Şimdiden teşekkürler


    merhaba, bende ki klavuz türkçe işimi görür diyorsan hersayfayının çekip fotosunu çekip gönderebilirim. Ancak biraz zaman alabilir, malum 60 sayfa...




  • merhablar arkadaşlar bende vsx 520 kullanıyorum, şu aralar hoparlörlerimi değiştirmek istiyorum, bi yerde gördüm çok beğendim, edifier s550 kendinden amfili bir bilgisayar hoparlörü ben bunu bizim amfide sürebilirmiyim.
  • EDİFİER S550 FİYATINA GÖRE SESİ ÇOK GÜZEL VE KALİTELİ Bİ GÖRÜNTÜSÜ VAR, OLMAZSA EĞER ŞUNLARA BAKIYORUM


    JBL CİNEMA 300 VEYA 500
    POLK AUDİO BLACKSTONE TL1600
    CANTON MOVİE CD 151
    HARMAN KARDON HKTS 20

    AMA TABİ BUNLARIN FİYATI EDİFİERIN 2 KATI, EDİFERIN HOPARLÖRLERİNİ KULLANMAK İSTİYORUM, MÜMKÜN MÜ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teorey

    Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 2 hafta önce şu seti aldım.http://www.teknosa.com/urunler/110100654/pioneer-htp-200-vsx520s11s21-ev-sinema-sistemi
    Sisteme philips 7007 ve ps3 slim bağlı.
    AVR nin türkçe kullanım kılavuzu olmadığından bir türlü ayarlara vakıf olamadım. Hiçbir ayar yapmadan bile ps3 den bluray izledim, oldukça iyi sonuç aldım.
    Fakat smart tv den youtuba girip müzik dinlemek istedim ve sesden hiç tatmin olmadım. Tabi bu sistemle değil benden kaynaklanıyor.
    Şimdi uzman arkadaşlar tane tane tavsiyelerde bulunursa çok sevinicem. Öncelikle şu ayarı yapmalısın müzik dinlerken kumandadan şu şu tuşlara basıp ayarı şuna getirmelisin gibi...

    Şimdiden teşekkürler


    merhaba, türkçe kullanım klavuzu olmayanlar için sayfaların fotolarını upload ettim, şu bağlantıyı takip ederek ulaşabilir. (.rar, 97 MB)

    https://hotfile.com/dl/200413894/388254d/pioneer_vsx_520_tr_manuel.rar.html




  • selam arkadaşlar bende yaklaşık 1,5 aydır vsx-520 kullanıyorum hoparlör takımı ise denox lentushttp://www.denoxaudio.com/dx/index.php/ueruenler/hi-fi/hoparlorler/lentus-surround-detail satürnden amfi ile beraber toplam 800 tl ye aldım. Uzun süre kullandığım thx550 den sonra baya iyi geldi sadece arada bass eksikliği hissediyorum bir sub eklemem lazım sanırım.Logitech z5500 veya z906 almaya gitmiştim ki bu sistemi gördüm ayrıca vsx-520 ile birlikte pioneer ın bir takımı daha vardı modelini hatırlayamıyorum çalışan arkadaş sesi açıp baya bir inceletti iki seti de, pioneer takımın seti bana oldukça soğuk, cansız ve metalik geldi ama kullanmakta olduğum denox'un sesi daha sıcak ve güçlüydü türk malı olması sebebiyle biraz şüpheye düştüm ama beni pişman etmedi giriş seviyesi için oldukça yeterli odam 30 metrekare ufak apartman dairesi olduğu için maksimum seviye 60'ta artık kendim bile tırsıyorum. Tek sorunum internetten film veya video izlerken 5 kolondan değil 2 kolondan ses alabilmem.Winamptan veya bilgisayara indirdiğim videolardan formatları veya codecleri ne olursa olsun 5 kolondan da ses alabiliyorum.Amfi bilgisayara x-fi titanium aracılığı ile optik olarak bağlı .thx550 de 3 lü kablo olarak bağlıydı ama internetten izlediğim her videodan 5+1 ses alabiliyordum bunda ise başaramadım.HDMİ üzerinden de ps3 ume bağladım dts destekli oyunlar gerçekten muhteşem oynanıyor ayrıca filmlerdeki performansı da oldukça etkileyici thx 550 yi 6 sene kullandım bu da bir 10 sene götürsün




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.