Şimdi Ara

Pioneer TS-E130CI Ses Performansı (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, amfisiz bir şekilde bu hoparlörleri Megane II aracıma bağlayabilir miyim? Aracın üzerindeki teyp orjinal değil, AvgoSmart multimedia sistemi bağlı.

    http://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-e130ci-oto-hoparloru-p-OTPIOTSE130CI

    Bu hoparlörleri (cm olarak olmasa da seri olarak) kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Şuan hali hazırda 4 adet JVC CSJ520X kullanıyorum, buna göre bir performans artışı olur mu, yani böyle bir bütçe ayırıp Pioneer almaya değer mi?

    Yorumlarınız için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan: -- 24 Temmuz 2016; 0:24:29 >







  • Merhaba aldınız mı bilmiyorum, aldınızsa siz bize ürün hakkında yorum yazarak bilgi verin. Bu hoparlör takımı kesinlikle pioneer'in alt seviye ürünü değil, uzun zaman önce türkiye' deki satıcılara az miktarda gelmiş ve şimdide çok az satıcıda az sayıda stokta bulunuyor, sanırım stoğu eritebilmek adına bu fiyata kadar düşürdüler. Yannız ilk satışa konduğunda fiyatının yüksek olması nedeni ile ülkede pek satıldığını da düşünmüyorum, zaten ne ikinci elde var, nede satış sitelerinde bir tane bile yorumu bulunmuyor. Ben bu ürünün en çok vocal kalitesini merak ediyorum, dinleyerek test etme imkanım olsa mutlaka denerdim çünkü Stereo kolonlarım için banada 13 cm vokalde başarılı bir çift hoparlör lazım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.