Şimdi Ara

PIONEER TS-A6921 amfi lazımmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pionner deh 2250 cd çalarım var aracın orjinalinde önde kapılarda 2 hoparlör var (megane II sedan) arkaya PIONEER TS-A6921 alıcam fakat bu teyp bu hoparlörü çekmez gibi. Ses kalitesnin bozmuyacak uygun amfi ne kullanabilirm. Birde öndeki hoparlörleri iptal etmek istemiyorum ama uyumsuz mu olur ne yapmam gerek yardıma ihtiyacım var...

Jameson USA 960 4x300 w alsam bunlar için ilerde sub aldığımda onu mono başka bir amfiyle beslesem olurmu. Jameson USA 960 kalitesi hakkında pek bir fikrim yok fiyatı çok uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barerkmen -- 22 Ekim 2010; 0:01:07 >

• amfiden çok bişi bekleme bence jameson yerine soundmagus yada jbl bakın. ayrıca ben de 6973 aldım ama ovaller yerine compenent tercih etsen daha iyi olur şeklinde yorumlar aldım
  • Bütçe kısıtlı olmasa jbl soundmagus almak çok mantıklı ama 200 küsür lira zaten ovaller elimde 250 300 arası para kalıyor kablolar işçilik ücretleri falanda var. onun için 183 lira lık fiyatıyla ancak bu uygun gibi geldi bu fiyat aralığında başka amfi varmı bilmiyorum. 2. el var fakat pek anlamadığım için kazıklanmaktan korkuyorum 0 almak manyıklı gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.