Şimdi Ara

Pioneer SE-MJ551T-H mi AKG K420 mi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acsev2003

    quote:

    Orijinalden alıntı: DjSemiH1
    hocam zaten gidip deneyecem bu arada işporta mali gibi duruyor dediğiniz kulaklığa 50tl verdim hocam ben keşke vermeseymişim.hocam benim aklımda sizin gibi akg k420 ye kayıyor ve kaydı bile hem 50tl lik lulaklığğğa 150tl vermeyiz hemde daha iyi görünüşlü bir kulaklık alırız ilk mediamartta gidişimde deniycem açıkca beni daha çok cezbetti.aslında beni cezbeden başka bir konuda kutusu koss gibi bir kutusu yok beatslerdeki gibi bir kutusu var o cezbetti ama kılıfı çok çirkin kılıf olarakta koss güzel

    hocam ben ipod classic ile hem 420 hem de portapro'yu denemiştim, 420 daha iyi gelmişti, sesi daha yüksekti. Kulaklığın genel özellikleri hafiflik ve konfor, yüksek ses, başarılı enstruman ayrımı ve dengeli gibi olsa da ön planda basslar. Forumda incelemesi yapılmadığı için bilinmiyor, akg'nin 430, 518 gibi üst modellerine göre ipodla sürümü daha iyi. Tek eksisi yalıtım. Alırsanız detaylı bir inceleme çok yerinde olur.

    edit: imla

    hocam detaylı bir inceleme yaparım ama yerdımınız lazım olur ve almayı planlıyorum zaten.ben kossporta pro almama nedenim yurt dışından 50tl ye gelen ürün burda 150tl o yüzden almıyacağım




  • Tabi ki yardımcı oluruz, ist.daysan buluşmada test edilir, bi ara almayı düşünmüştüm bu kulaklığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana sorarsan akg derim pioneer kulaklık sektöründe pek öne çıkmış bir firma değil. İyi olabilir mi? bilemiyorum ama denek olmayın .
  • akg 420 alıcaktım ben de, denedim ama dışarıya çok fazla ses veriyor hoparlör sanki. otobüste falan rahat edemem diye almadım, audio technics modellerine de bi bakın. üstü kapalı modellerinin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acsev2003

    Tabi ki yardımcı oluruz, ist.daysan buluşmada test edilir, bi ara almayı düşünmüştüm bu kulaklığı.

    tamam hocam alırsam ben size ulaşırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Like A Warrior

    bana sorarsan akg derim pioneer kulaklık sektöründe pek öne çıkmış bir firma değil. İyi olabilir mi? bilemiyorum ama denek olmayın .

    evet pioneer çokta iyi değil kulaklık sektöründe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aböRjin

    akg 420 alıcaktım ben de, denedim ama dışarıya çok fazla ses veriyor hoparlör sanki. otobüste falan rahat edemem diye almadım, audio technics modellerine de bi bakın. üstü kapalı modellerinin.

    evet hocam zaten adamlar diyor yarı açık bir tasarımı var ama bana yalıtımlı kulaklık ağrı yapıyor o yüzden buna yöneldim
  • benim anlamadığım birşey var arkadaşlar bazı kulaklıklarda 500mW 1000mW diyorlar ama akg k420 de 30mW o ne arkadaşlar 3000mW mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.