Şimdi Ara

PIONEER Plazma Ansiklopedisi ® (1038. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.745
Cevap
60
Favori
948.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buradaki arkadaşların tavsiyesi ile 2007 yılında aldığım Pioneer 507 XA 55 inç tv yi hala kullanıyorum . Şu ana kadar da herhangi bir sorun yaşatmadı.

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. İyi Günlerde kullan.

Elbette günümüzde artık Pioneer'ın ünvanına erişecek bir cihaz olmayacak.

Ama bence piyassadaki en iyi 3 Oled TV den birini almışsın. Hem de en ideal boyutunda. Tercihim benimde TR de LG G olurdu.

Ama LG sevmediğim için yurtdışında Panasonic ya da SONY olurdu :)

Halen bendeki 5080 için ayak arıyorum, bilginiz olsun.

• Teşekkürler başkan. Bu arada iki haftadır LG g4 kullanmama rağmen halen foruma yorum yazmadım 😁

Tv'nin ayarlarını halen detaylı şekilde kuracalamadım ama şunu kesinlikle söyleyebilirim, Pioneer kuro efsaneydi ama devri bitmiş. Çözünürlük olarak artık yetersiz olduğu bir gerçek. Max üyeliğim var, 4k filmlerde muhteşem fark var.

Özellikle LG g4'de konsol performansı beni şaşkınlığa uğrattı, God of War Ragnarok ve Ghost of Tsushima oyunlarını iki tv'de de oynadım, g4'ün oyun konsolu performansı muhteşem diyebilirim. Çözünürlük farkından dolayı Pioneer 5080xa'da göremediğim bir çok detayı LG g4'de şaşkınlıkla farkettim.

Bu aralar trt'de bir futbol organizasyonu var, maçları fırsat buldukça izliyorum ve tv gayet akıcı, bir kaç tane basketbol maçı da izledim izlenimlerim oldukça olumlu. Max'de tenis maçlarına da bir göz attım, onlarda da gözüme çarpan herhangi bir sorun yok.

Şimdilik izlenimlerim oldukça olumlu, ancak ne olursa olsun günümüzde Pioneer kuro kadar kaliteli bir ürün artık bulmamız imkansız. Pioneer 5080xa ve 4280xa'yı 17 yıl kullandım ve tv'ler halen sorunsuz çalışıyor. LG g4'ü 10 yıl sorunsuz kullanmaya razıyım 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt

10 sene zor kullanırsın hocam, oledlerin ömrü 30.000 saat. Sonrasında parlaklık düşmeye başlıyor. 10 yıl günde 8 saat 30.000 saat eder, ama zaten o saate kadar yanma olur ekranda. Hele ekranda logo vs sabit bir görüntü ile saatlerce oyun oynarsan. Görüntü açısından haklısın, özellikle oyunlarda oled rakipsiz. O keskinliği, derinliği, renk canlılığını, siyahı miniledler veremiyor.

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Benim 30.000 saate ulaşmam yaklaşık 15 yıl sürer, tv günde ortalama 5-6 saat kullanılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.