Buradaki arkadaşların tavsiyesi ile 2007 yılında aldığım Pioneer 507 XA 55 inç tv yi hala kullanıyorum . Şu ana kadar da herhangi bir sorun yaşatmadı. |
Bildirim
Buradaki arkadaşların tavsiyesi ile 2007 yılında aldığım Pioneer 507 XA 55 inç tv yi hala kullanıyorum . Şu ana kadar da herhangi bir sorun yaşatmadı. |
Hayırlı olsun. İyi Günlerde kullan. Elbette günümüzde artık Pioneer'ın ünvanına erişecek bir cihaz olmayacak. Ama bence piyassadaki en iyi 3 Oled TV den birini almışsın. Hem de en ideal boyutunda. Tercihim benimde TR de LG G olurdu. Ama LG sevmediğim için yurtdışında Panasonic ya da SONY olurdu :) Halen bendeki 5080 için ayak arıyorum, bilginiz olsun. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
10 sene zor kullanırsın hocam, oledlerin ömrü 30.000 saat. Sonrasında parlaklık düşmeye başlıyor. 10 yıl günde 8 saat 30.000 saat eder, ama zaten o saate kadar yanma olur ekranda. Hele ekranda logo vs sabit bir görüntü ile saatlerce oyun oynarsan. Görüntü açısından haklısın, özellikle oyunlarda oled rakipsiz. O keskinliği, derinliği, renk canlılığını, siyahı miniledler veremiyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |