Şimdi Ara

Pioneer PDP-427XA... doğru kararmı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
9.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanım tavsiyeleri için teşekkür ederim.

ben daha kurmadım ama duvar aparatı aldığım fiyata dahildi. ekstra bir ücret vermedim. bildiğim kadarıyla cihazın içinden çıkmıyor.
  • Evet. Duvar aparatı cihaz içinden çıkmıyor. Ayrıca satılıyor. Ama genelde onu fiyata dahil ediyorlar.

Saygılar.
  • bilgi için teşekkürler,

ben duvar apartlariyla ilgileniyorum,
    sanirim duvar standlari hareketli ya da hareketsiz tipte oluyor
    bu konuda bilginiz var mi ?

selamlar
  • Duvar aparatlarıyla ilgili araştırma yapmadığım için maalesef size yardımcı olamayacağım.
  • malesef benimde bu konuyla ilgili fazla bir bilgim yok. :(
  • eyvallah dostum, bilgiler icin tesekkurler

cihazla ilgili her turlu izlenimini bekliyorum

selamlar
  • pioneer 427XA plasma yı 4500 YTl almak mümkün mü? yakın zaman da alan arkadaşalar yorum yapabilir mi? Ben bugün doğubanka gittim.genelde 436 var ve 5400 ytl den kapı acıyorlar.
  • bugun 507XA'ya 8450 fiyat aldim, yani 506XDE'den ucuz

yeni nesiller 6. nesilden daha ucuz

427XA'nin da soylediginiz fiyatlardan satildigi, baska arkadaslar yazdilar

yukarida bir mesajda bile, Teknosa'nin 427'yi pesin paraya kaca sattigi yazili
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: sailor222

pioneer 427XA plasma yı 4500 YTl almak mümkün mü? yakın zaman da alan arkadaşalar yorum yapabilir mi? Ben bugün doğubanka gittim.genelde 436 var ve 5400 ytl den kapı acıyorlar.
  • ben doğubankta araştırma yaparken 4550 ytl fiyat almıştım. şu an yerini tam hatırlayamıyorum ama doğubankın dışında beyzamıydı neydi dükkanın ismi , bir lokantanın karşısındaydı( sallamış olmayayım ama konyalının karşısı galiba). dediğine göre pioneer yetkili bayisiydi ve digicom faturasıyla veriyordu ama yinede güvenemedim. eğer o taraflardan almaya karar verseydim kesin oradan alırdım ama.
  • yeni nesil pioneer'larin eskilerinden ucuz olmasini kim aciklayabilir arkadaslar?
  • Aslinda burada bir kac kere yazildi,
    ust duzey plazma gaminda, Panasonic ve diger markalarla rekabet edebilmek icin
    zaten mecbur olduklari bir seydi..
    Butun dunyada 7. nesil fiyatlari oncekinden daha ucuz.

6. Nesildeki bir cok ozellik ve panel kalitesi ayni (parlaklik, kontrast vs.)
    belki makyaj olarak nitelenecek bazi yenilikler var;
    daha iyi siyah kalitesi veya cok az bir cozunurluk artisi gibi..

Gece yarisi kafamda toparlayamadigim yontemlerle (mesela 43" incten, 42" ye dusmek gibi)
    Pioneer yeni nesil urunlerini ucuzlatti
    yine konusuruz

selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: eren_ramazan

yeni nesil pioneer'larin eskilerinden ucuz olmasini kim aciklayabilir arkadaslar?
  • felmali, 507XA ya 8.450 YTL fiyatı nereden aldın? bu peşin indirimli fiyatımı yoksa bölme yapabiliyorlarmı? teşekkürler...
  • dun tesadufen arkadaslarla Yenibosna'daki Eskidji'ye gittik
    orada bir beyaz esya standina girmistim
    bu model orada yoktu ama Muzaffer bey kendi merkez ofislerini aradi ki Anadolu yakasindaymis
    oradan 8450 fiyat verdiler (Fatih diye bir adam verdi)
    Muzaffer'in tel no : 0212 551 9121
    bana sabit bir duvar standinin (oyle cok kaliteli degil) de fiyata dahil oldugunu soyledi.

Yine bir hafta once, ekonomik ticaret (ayni adla web siteleri var) diye bir yerden 8500 fiyat almistim.

Ama Teknosa vadelide 9999 ve pesinde bir kac yuz eksigi ile satiyor..

Dogu Bank'ta da 8,5 civarlaridir sanirim

selamlar

Gerci da

quote:

Orjinalden alıntı: onur218

felmali, 507XA ya 8.450 YTL fiyatı nereden aldın? bu peşin indirimli fiyatımı yoksa bölme yapabiliyorlarmı? teşekkürler...

• eklemeyi unuttum

fiyatlarin hepsi pesin
    vadeli ve kartla taksitte, % 10'un uzerinde fiyat farki var
    tekrar selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: felmali

dun tesadufen arkadaslarla Yenibosna'daki Eskidji'ye gittik
    orada bir beyaz esya standina girmistim
    bu model orada yoktu ama Muzaffer bey kendi merkez ofislerini aradi ki Anadolu yakasindaymis
    oradan 8450 fiyat verdiler (Fatih diye bir adam verdi)
    Muzaffer'in tel no : 0212 551 9121
    bana sabit bir duvar standinin (oyle cok kaliteli degil) de fiyata dahil oldugunu soyledi.

Yine bir hafta once, ekonomik ticaret (ayni adla web siteleri var) diye bir yerden 8500 fiyat almistim.

Ama Teknosa vadelide 9999 ve pesinde bir kac yuz eksigi ile satiyor..

Dogu Bank'ta da 8,5 civarlaridir sanirim

selamlar

Gerci da

quote:

Orjinalden alıntı: onur218

felmali, 507XA ya 8.450 YTL fiyatı nereden aldın? bu peşin indirimli fiyatımı yoksa bölme yapabiliyorlarmı? teşekkürler...

• felmali, teşekkür ederim.irtibata geçicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur218 -- 22 Aralık 2006; 18:36:32 >
  • bende beyza da sordum.436 sattıkarını zira....427 nin pioneerin yeni satın aldığı "nec" panel fabrikasından gelen panellerden yapıldığını yani 436 kalitesinde 0lmadığını söyledi...güldük geçtik..teknosadaki 4270xa yani biraz farklı pc bağlantısı filan yok..ama galiba en iyi secenek o...yarın cevahirdeki digicom a bakıp karar vericem..
  • insallah gonlundekini alirsin
    dedigim gibi, 7. nesil bir evvelkinden cok fazla yenilik icermiyor
    ama ellerindeki 6. nesil stoklari eritmeye calisanlarin beylik pazarlamalarina da itibar etme

6. nesilin satisi artik Bati'da kalmadi, cunku deveri tamamlandi
    ellerindeki stoklar bitsin, bak o zaman 436 satiyorlar mi

kolay gelsin

quote:

bende beyza da sordum.436 sattıkarını zira....427 nin pioneerin yeni satın aldığı "nec" panel fabrikasından gelen panellerden yapıldığını yani 436 kalitesinde 0lmadığını söyledi...güldük geçtik..teknosadaki 4270xa yani biraz farklı pc bağlantısı filan yok..ama galiba en iyi secenek o...yarın cevahirdeki digicom a bakıp karar vericem..

• quote:

bende beyza da sordum.436 sattıkarını zira....427 nin pioneerin yeni satın aldığı "nec" panel fabrikasından gelen panellerden yapıldığını yani 436 kalitesinde 0lmadığını söyledi...

gerçekten komik. banada aynı hikayeyi anlattılar. hatta bana i-clear drive ın eski nesilde (6. nesil) olduğunu, bunun bir ekran koruyucu olduğunu ve burnin problemini engellediğini söylediler ve i-clear drive ın yeni nesil plazmalarda yer almadığını söylediler. bunu da ispat için birinin üzerinde i-clear stikeri var, bakın bunda yok diye izah etmeye çalıştılar.

heralde arkadaşın dediği gibi eski 436ları satmak için uğraşıyorlar.
  • merhaba

aslinda bu xa modelleri fiyat olarak cazibeyi hedefliyor bu dogru
    ama ayni 7. nesilde Pioneer'in
    kalite icin yuksek fiyati umursamayanlari dusunerek cikardigi full HD olan
    PDP-5000EX Pure Vision black modeli var 1920x 1080

Turkiye'de meselawww.teknolojimagazasi.com 'da gordum,
    pesin 17 500 lira fiyatla satiliyor

Turkiye'ye gelmeyen galiba pro bilmemne diye bir baska model daha var.
    Acikcasi imkani ve sevdasi olanlar icin cazip seyler bunlar.

Ote yandan insallah bir sene kadar sonra bunlar da belli bir ucuzluk gorurler
    cunku hep oyle oldu
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: weder2005

quote:

bende beyza da sordum.436 sattıkarını zira....427 nin pioneerin yeni satın aldığı "nec" panel fabrikasından gelen panellerden yapıldığını yani 436 kalitesinde 0lmadığını söyledi...

gerçekten komik. banada aynı hikayeyi anlattılar. hatta bana i-clear drive ın eski nesilde (6. nesil) olduğunu, bunun bir ekran koruyucu olduğunu ve burnin problemini engellediğini söylediler ve i-clear drive ın yeni nesil plazmalarda yer almadığını söylediler. bunu da ispat için birinin üzerinde i-clear stikeri var, bakın bunda yok diye izah etmeye çalıştılar.

heralde arkadaşın dediği gibi eski 436ları satmak için uğraşıyorlar.

• İyi bayramlar arkadaşlar,

Yabancı forumları karıştırırken 427XA ile ilgili enteresan birşey buldum. Sanırım hepiniz televizyonunuzun kaç saat kullanılmış olduğunu bilmek istersiniz. Size gelen ürünün gerçekten sıfır olup olmadığını merak edersiniz. Bunu öğrenmenin bir yolu var. SERVİS MENÜSÜ. Bu menüyle ilgili kullanım kılavuzunda hiç bir şey yazmıyor. Sanırım servislerin kullanması için sistem hakkında bilgi vermek amaçlı yapılmış bir menü. Aşağıda bu menüye nasıl girildiğini yazıyorum:

1-Bir kanal numarasına (örneğin 2) basarak antenli bağlantı için kullanılan normal bir TV kanalına geçin (anten bağlı olması gerekmiyor).
    2-Televizyonu stanby'a alın (kumandadan kapatın)
    3- Klik sesi gelmeden hemen 9 tuşunun altındaki info tuşuna basıp bırakın.
    4- Klik sesi geldikten sonra 3 saniye bekleyin
    5- Sırasıyla SOL, YUKARI, SOL, SAĞ ve power on tuşuna basın.

Servis menüsü karşınıza geliyor. Bir sürü bilgi geliyor. Örneğin televizyonun çalıştığı sıcaklık. Bir menüde de tvnin kaç saat ve dakika çalıştığı bilgisi var. Örneğin 00570H35M yani 570 saat 35 dakika gibi bilgi veriyor.

Bu arada örnek verdiğim süre benim tvnin süresi. 2 haftadır kullanıyorum. Bütün gün kızım için açık. Ortalama 10 saat diyebiliriz. Bu durumda 140-150 saat olması gerekiyordu. Demek ki benden önce bir 400 saat daha kullanılmış. Muhtemelen teşhir edilmiş. Bunu öğrenmiş oldum. Biraz moralim bozuldu. Sıfır olmasını tercih ederdim. Ve baştan bunu bilseydim kontrol edip iadesini ve değiştirilmesini temin ederdim. Ama şu an uğraşmak istemiyorum. 400 saat kayda değer bir süre değil. Hem rodajını da aşmış böylelikle..:) Yani burn in falan olmamış ve kontrastı falan da artık dilediğim gibi ayarlayabilirim.

Yeni alan arkadaşlar da bu süreyi kontrol edip en azından teşhir ürünü olup olmadığından emin olabilirler ve gerekiyorsa değiştirme talep edebilirler.

Aklıma gelmişken söyleyeyim.

Bu menüde sakın ama sakın bir şeyleri değiştirmeyin. Emin değilim ama renklere de müdahale edilebiliyor ve tvyi bozabilirsiniz. Sadece yukarı aşağı okları ile çalışma süresini bulun görün ve çıkın.

Sevgi ve saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akseaus -- 30 Aralık 2006; 22:13:02 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.