Şimdi Ara

pıoneer ev sistemi hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pıoneer DCS 232 ev sinema sistemi almayı düşünüyorum. 499 YTL. Ama bu konularda hiçbir bilgim yok.Bu 5+1 i önerirmisiniz.Teknosada buldum. Yada 500 - 750 ytl arası ne alabilirim. Komple 5+1 setmi iyidir. Yoksa amfi alıp kolon ve sub u ayrı ayrı alıp kurmak daha iyidir. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• selam korkutdede...onkyolarla ve yamaha ile ilgili yazarken pioneer sorunu unutmuştum ona da burdan deneyimimi yazayım.
    herşeyden evvel tümleşik ev sistemlerinden yana değilimdir...bazı insanlar hepsi bir arada olsun isterler ...yani dvd,amfi , radyo bir arada...ama ben bunların ayrık olmasından yanayımdır..zaten bu olaya bir dalarsan bir süre sonra aldığın cihaz seni kesmeyecek ve daha başka arayışlara gireceksin...o yüzden en azından başlarken biraz derli toplu ayrı komponentlerden oluşan cihazlarla yola çıkarsan en azından 3-5 sene kendini frenlersin
    Sebepler...ayrık receıverlarda pekçok giriş çıkışlar olduğundan pekçok cihazı (şu anda mevcudunda olan veya ileride alacağın) bu amfi/receıver a bağlayabilirsin.
    tümleşik cihazlarda bir arıza olduğunda komple paket servise gider..bunlarda ise receıverın arızalı ise onu , dvd arızalı ise onu,yani kısacası hangisinde problem varsa onu sistemden ayırırsın ,olur biter.
    Tümleşik sistemlerin hoparlörleri paketle gelirken, sen sisteminin hoparlörlerini ayrı ayrı seçip alabilirsin...
    Bu avantajları varken , bu tarz bir sistem oluşturmanın dezavantajı da ,fiyatının diğer bir hepsibirarada sisteme göre daha fazla olma riskidir.
    Gelelim pioneer a...komple sistemini bilmiyorum ama receıver olarak işyerinde 3 sene evvel alıp kullandık....şahsi fikrim onkyo ve yamaha daha iyiler.(tabii bana göre)

• quote:

Orjinalden alıntı: korkutdede

Pıoneer DCS 232 ev sinema sistemi almayı düşünüyorum. 499 YTL. Ama bu konularda hiçbir bilgim yok.Bu 5+1 i önerirmisiniz.Teknosada buldum. Yada 500 - 750 ytl arası ne alabilirim. Komple 5+1 setmi iyidir. Yoksa amfi alıp kolon ve sub u ayrı ayrı alıp kurmak daha iyidir. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

dediğin fiyat çok iyi bir rakam...

genelde 800-900 ytl den aşağı görmedim ben ...

ama yinede ben olsam tavsiye etmezdim sana,çünkü yetersiz kalır ve zamanla pişmanlığın giderek artar...

A/V receiver & front hoparlör & center & surround ve subwoofer almak çok daha iyi , kaliteli ve güzel olacaktır diye düşünüyorum...
  • Yardımlarınız için tekrar teşekkürler. Bende ayrı ayrı almaya karar verdim. İnanın sorulan sorulara yapılan yardım ve cevaplar insanlarda bir fikir oluşmasına neden oluyor. Takdir edersiniz ki bilmemek değil öğrenmemek ayıp!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.