Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilgin için tekrar teşekkür ederim combo2009 .. kapanma olayını abim götürüp yaptırmış araç ondaydı bi kaç gündür .. inşallah herseferinde cihazın resetlenmesi gibi bişey olmaz.. telefon rehberinin silinmesi , radyolar , kayıtlı şeyler vs gibi .. elektiriğin kesilmesinden dolayı yani .. ama kapatmayı sağladık nihayetinde .. yol bilgisayarı ve fonksiyonel direksiyona da ilerleyen günlerde ben bakacağım söylediğin linkten.. tekrar teşekkürler
  • Mikrofon olarak 5tllik piranha mikrofonu ucunu 2.5a cevirerek bagladim ben ve kesinlikle pioneerin orjinalinden daha iyi oluyor.
  • piranha yı denicem kesinlikle .. sonuçta 7/24 arabada konuşmuyoruz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfy

ilgin için tekrar teşekkür ederim combo2009 .. kapanma olayını abim götürüp yaptırmış araç ondaydı bi kaç gündür .. inşallah herseferinde cihazın resetlenmesi gibi bişey olmaz.. telefon rehberinin silinmesi , radyolar , kayıtlı şeyler vs gibi .. elektiriğin kesilmesinden dolayı yani .. ama kapatmayı sağladık nihayetinde .. yol bilgisayarı ve fonksiyonel direksiyona da ilerleyen günlerde ben bakacağım söylediğin linkten.. tekrar teşekkürler

Önemli değil yardımım olduysa ne mutlu bana
    Eğer söylediğim gibi bağlattı iseniz kesinlikle hafıza silinmesi olmaz merak etmeyin nihayetinde ben bu cihazı uzun zamandır kullanıyorum ve bir sürü araca kendim taktım.
  • Iyi gunle combo gardas
    1-wince update yapmadim (wince update derken wince image kast ediyorsun)
    2-test mode ile cihaza giris yaptim mavi ekrandan format attim
    3-daha sonra 3.03 dosyasini yuklemek istedim ama yukaridaki bolumlere kilk yapamiyorum ne ileri gidiyor ne geri gidiyor
    4- Total commader ile yukleme yaptim my flas disk icine o zaman oldu,ama geri kapatip actigimda ekran geliyor ama hic bir sey calismiyor bos

istersen zamanin olursa msn den goruselim hemde tanismis oluruz cetintasoguz@hotmail.com

saygilar
  • Sanırım Mavi ekranda yaptım dediğin Win ce update Ama test moddan nasıl olupta o kısma girdin anlayamadım o bölüm service menü ile çalışır
    Win ce image nedir anlatabilirmisin.
    3.03 dosyası dediğiniz nedir nereden buldunuz ve içeriğinde neler var bu dosyanın detaylı anlatırmısınız lütfen
    Test modda kopyala yapıştır yapacakken yukarıdaki bölümlerin aktif olmaması bazı şeylerin yanlış olduğunu yani yaptım dediğiniz win ce update in yanlış versiyon ile yapıldığının belirtisidir.
    Total comander ile yaptığınız kopyala yapıştır zaten yanlış olan sisteme içeriği ve uygunluğu belli olmayan bir datanın kopyalanmasıdır bu çekilde çalışması mümkün değil
    Bu durumda pioneer in sitesinden 3.020200 firmware update i indirin rar lı dosyayı rardan çıkarın LPUE080 adlı bir klasör olacak bunu sd kartı formatlayıp içine atın cihazınızı resetleyip sd kartı takın olmazsa tekrar resetleyin yine olmazsa testmode klasörünüde sd karta atıp STORAGE CARD içerisindeki LPUE080 klasörünün içerisindeki APL klasörünün içerisindeki Update exe dosyasını üzerine çift tıklayarak çalıştırın
    bu işlemi yapabilirseniz tekrar test mode girip menü aktif olmuşmu bakın (ileri geri butonları yani) sonra bana bilgi verin gerisine bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 26 Mart 2011; 11:04:15 >

• Resimde bazı bölümler kesik kenardaki görüntü yani sağ üst kenar görüntüsü görünmüyor biraz daha detaylı ve büyük resim yollarmısınız
    Ayrıca CNSD 100FM ve 200FM sadece bir kişiliktir internetten alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 26 Mart 2011; 20:17:35 >
  • selam ali kardes dedigin uzere orjinal software indirip yaptim,fotografta gordugun gibi.(APL:3.020100--3.020200,DATA:2.000100,Map:02.000.300,CEIMAGE:6.1.7.5--6.2.2.8) [simage][/simage]WINDOWS PHOTO VIEWER zoom yaparsan gorursun. incorrect software dior,icindeki software total commander yoluyla yuklemistim acaba ondan dolayimi olmuyor,3.30 mapini avic411 forumdan indirmistim,ne yapacagim tekrara format mi atayim,atsamdam bildigin uzere ileri geri tuslari yukaridaki file,view tuslari v.s calismiyor,icinde 1.09 software vardi ben format atmadan once daha sonra format atip 3.02 yuklemek istedim iste ondan sonra olmadi,acaba ilk onceki softwaremi geri yukleyecegiz,ole ise nerden bulacagiz,sende 2010 software varmi cnsd 200 fm varsa bize nasil ulastirabilirsin,saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

Resimde bazı bölümler kesik kenardaki görüntü yani sağ üst kenar görüntüsü görünmüyor biraz daha detaylı ve büyük resim yollarmısınız
    Ayrıca CNSD 100FM ve 200FM sadece bir kişiliktir internetten alabilirsiniz.

mesajı okumadınız galiba birde resmi tekrar buradan gönderin lütfen.
  • buyrun fotograf,yukaridaki mesajimda var ekranin sag ust kosesindeki yazilari okuyamazsaniz,simdi siz bana nasil yardimci olabilirsiniz ne yapmaliyim

• Size iki türlü yardım edebilirim
    1. Cihazı bana göndermeniz gerekir
    2.CNSD 100 veya 200fm edinip güncelleme yapabilirsiniz
    Çünki yaptığınız update yanlış olmuş cihaza service modda girip CEIMAGE 6.2.2.8 atılması sonrasında benim hazırladığım IGO 8.3 update yapılması gerekiyor.
  • slm combo kardes
    1-size gonderme imkanim yok ben yurt disnda yasiyorum
    2-icindeki software zaten cnsd 100 fm elimde var su an zaten,200 fm nerde bulacagim varsa bize versen olmazmi
    3-cihaza service modda girip CEIMAGE 6.2.2.8 atılması sonrasında benim hazırladığım IGO 8.3 update yapılması gerekiyor demissin,bunu internet yoluyla download edip yuklesem kendim yapsam vede nasil yapilacagi anlatsan yardimci olurmusun olacagina inaniyormusun?
    saygilar
  • Eğer olacağına inanmazsanız size yardımcı olamam Kaç gündür sadece size yazıyorum ama bir adım ileri gidemedik hala başladığımız yerdeyiz böyle hiçbir gelişme sağlayamayız
    Söylediğim gibi size yardımcı olurum ama cihazı bana ulaştırırsanız başka türlü size bu saatten sonra yardımım dokunamaz
    İyi günler kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 28 Mart 2011; 20:39:26 >
  • Merhaba ;

Avic f910bt kullanıcısıyım ancak cihazımın içindeki mevcut harita sürümü zannediyorum ki biraz eski.Resim ekledim rica etsem kontrol edebilirmisiniz?Bu konuda yardımcı olabilicek var mı ?

(Pioneer Navigation software 2009)

Harita sürümü : 02.000200

Sürüm : 3.000400

Herkeze teşekkür ederim

• Evet biraz eski yardımcı oluruz meraklanmayın ama önce forumu bir okuyun sonra bakalım.
  • Açıkçası gerçekten okumaya çalıştım ancak , konular çok iç içe girdiği için tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım.(Bu durumda okumakta çok zor geldi satır satır hepsini okumaya fırsatım olmadı :) )
    Eğer önerebileceğiniz bir çözüm varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum.
  • Eğer okumazsanız size söyleyeceklerimi nasıl anlayacaksınız biraz bilgi sahibi olmazsanız size cihazı bana getirin demekten başka çarem kalmıyor.
  • Cihazı size getirmek isterdim ancak İstanbul'da yaşıyorum.En azından hangi sayfayı yada hangi kısmı okumam gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum.Çünki bir çok soru ve bir çok farklı cevap var.Hangi uygulamayı yapabileceğimi anlayamadım yani.Yinede ilginize teşekkür ederim Ali Bey.
  • Siz bilirsiniz ister okuyun ister okumayın toplam 15 sayfa dökümanı okumaktan kaçınırsanız ben size yardımcı olmak için sizin yerinizemi okuyayım
  • slm arkadaslar bana yardimci olacak birileri varsa sevinirim cihazi bana gonder demeyinde aman,fotolardada yazilanlari goruyorsunuz eger bu isten gercekten anlayan varsa yardim ederse cok memnun olurum ,

1-) Software sadece totaal commander yoluyla atiliyor ama ekran siyah gelior hic bir sey calismiyor

2-) 2.009 pioneer guncelleme dosyasi lpue80 2.009 apl icindeki wince img ve cks den yukleme yapiliyor ama 3.002 den olmuyor writting image kismi yuzde 98 de kaliyor tamamlamiyor bu yuzden acilmiyor,problem nerede ? bu iki wince arasinda fqark varmi yoksa aynimi? 2.009 ve 3.002 winceler.

3-)bundan onceki surumu 1.09 idi gayet guzel calisiyordu format attiktan sonra bu hale geldi

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.