Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.082
Cevap
90
Favori
474.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Polyanna gibi bakış açısı dedik ama sistemimizi küçük gör demedik! :-)
    Şaka tabi. Öyle bir takıntım yoktur. Eldekinin kıymetini bilmek her zaman iyidir. Bu teknoloji merakı bir müddet sonra gıdıklayarak mevcut olanı kötü göstermeye başlıyor!
  • Koy lafi sonra siatemimi küçük goruyorsun de :)) arkadas en kibar haliyle cvp vermis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laf koymadım ama öyle anlaşılmış! :-) Güzel bir bakış açısı demek istedim... Hepimiz öyle bakabilsek zaten kimse burada yeni arayışlara girmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 3 Mart 2016; 10:39:38 >
  • merhabalar..elimde Pioneer vsx420k var..onu ofise alıp,daha başarılı bir avr almak istiyorum..bu yurtdışı sitelerde 350 Euro civarında ssastılan ürünlerden alsak ürünün teslimi,gümrük vergisi vs nasıloluyor?kolay mı sizce?
    Bir de bu bütçelere öneriniz nedir?sinema ve müzik eşit kullanıyorum..tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuhaser

Kilosuna bakarak yorum yapılması doğru değil mi :) .Şimdi iyi bir processor 10-20 kilo demekki bu cihazın pro katı hemde power katı zayıf. Kaldı ki stereo yada sinema amp larda kıstas güçdür. Sonra ses rengidir yada hoplarınla yaratacağı match dir. Ben aslında amp ın yapacağı görüntüyü stream etme yada nekadar iyi aktarma konusunda özwllik aramam ama bu aranmamalı anlamına gelmez. Sizin isteklerinize yanıt vermeyebilir onada hem fikirim ama konu güç kilo olunca ya benim buzamana kadar öğrendiklerim ve dinlediklerim yanlış yada sizde bir yanlışlık var. Yanlış anlaşılmasın ben satıyorum diye bunları söylemiyorum. Yerine alacağım sistem de güç üzerine olacak. Mesela ben z11 de dinledim gerçekten çok güçlü ama ses rengi bana uymadı. 9000es kullandım sattım ama pişmanım bulabilsem gene alırım hatta satan varsa benle hemen iletişime geçebilir. Görüntü aktarmıyomuş hd ses multi den çözerim. Benim ampı satmam tamamen keyfe keder yani.

SONY 9000 ES gerçekten özel ve güzel cihaz 2004-2005 üretimi,sene 2016 ama O'na rağmen hala alınabilecek bir ürün.Şahsen bende çok beğenirim hatta diyebilirimki şuanki amplim olan SONY 7100 ü almamda 8 sene önce idi 9.000 ES'in sesinden etkilenmemin etkiside vardır.
    9000 ES'te S-master pro 24 bit iken SONY7.100 de daha sonra 2-3 sene sonra üretildi ve S-Master pro 32 bit kanal başına daha çok çözünürlük versede SONY 9.000 bambaşka bir cihaz.28-29 kg net ağırlığı ve kanal başına 200'e 220 watt..7.100 ise 23-24 kg kanal başına 180 e 200 watt 4-8 ohm durumuna göre..Teknoloji ilerlese de ağırlık takıntısı olanlardan biriside benim daha çok güven veriyor bana saçma gelebilir size

Ayrıca Susano ile SONY 9.000 es arasında önce Susano'yu tercih ederim. Yamaha DSP Z11 de boş cihaz değildir ses renkleri sıralamayı değiştirebilir kişinin zevkine göre.Ben SONY?nin sinemada sesini her zaman beğenen birisiyim üst seviye ürünlerinde.
    Ne diyelim Susano'yu da umarım değerini bilen birisi alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

d.smart uydu cihazını direk tv bağlayın tv ninde optical kablo ile anfiye bağlayın bu sayede anfinizi d.smart ve digitürk uydu cihazından oluşan arızalardan kurtarmış olursunuz

Hocam merhaba,

Ben Dsmart cihazımı direk hdmi ile bağladım görüntü ve sesi hdmi dan alıyorum optik kablo dts ve dolby iletmediği için bu yolu seçtim. Uydu alıcısı ne gibi bir zarar verebilir ki avr cihaza orayı anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

quote:

d.smart uydu cihazını direk tv bağlayın tv ninde optical kablo ile anfiye bağlayın bu sayede anfinizi d.smart ve digitürk uydu cihazından oluşan arızalardan kurtarmış olursunuz

Hocam merhaba,

Ben Dsmart cihazımı direk hdmi ile bağladım görüntü ve sesi hdmi dan alıyorum optik kablo dts ve dolby iletmediği için bu yolu seçtim. Uydu alıcısı ne gibi bir zarar verebilir ki avr cihaza orayı anlayamadım.

Hepsin de kaçak var bir dünya Avr nin girişi bi yaktılar şahidiz

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidzic

merhabalar..elimde Pioneer vsx420k var..onu ofise alıp,daha başarılı bir avr almak istiyorum..bu yurtdışı sitelerde 350 Euro civarında ssastılan ürünlerden alsak ürünün teslimi,gümrük vergisi vs nasıloluyor?kolay mı sizce?
    Bir de bu bütçelere öneriniz nedir?sinema ve müzik eşit kullanıyorum..tşkler

Hocam ben Amazon İngiiltere sitesinden 1 hafta önce verdiğim sipariş dün akşam elime ulaştı. Amazondan alışveriş yapma esnasında ürün bedeli+kargo+Gümrük vergisi sizden peşin çekiliyor. O yüzden herhangi bir şeyle uğraşmıyorsunuz. Sadece ürün gümrüğe girdiğinde UPS den sizi telefonla arayıp sizden mail adresi istiyorlar. Oraya bir belge yolluyorlar siz doldurup geri gönderiyorsuz (Yetki belgesi) . Yani gayet kolay oluyor. Ben VSX-930K yı 430 Sterline mal ettim yani 1800 lira civarı.

• quote:

quote:

Hocam merhaba,

Böyle bir sehir efsanesi var dsmart kullanmiyorum yillardir digiturk ve atlanta yada zaman zaman baska marka uydu alicisi hepsi avr bagli 5-6 avr degistirdim hicbirinde ariza olmadi. Belkide dogru dur ama bana denk gelmedi. Valla bjk macini soyle gumbur gumbur sistemden izleyip dinlemedikten sonra neyleyim o avr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 4 Mart 2016; 10:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Horoz Nuri

quote:

quote:

Hocam merhaba,

Böyle bir sehir efsanesi var dsmart kullanmiyorum yillardir digiturk ve atlanta yada zaman zaman baska marka uydu alicisi hepsi avr bagli 5-6 avr degistirdim hicbirinde ariza olmadi. Belkide dogru dur ama bana denk gelmedi. Valla bjk macini soyle gumbur gumbur sistemden izleyip dinlemedikten sonra neyleyim o avr

Volkan usta efsane falan degil forumdan bir çok arkadaşım yasadı bunu ben de şahit oldum apt lar da santral var ve hepsi kaçak elektrik var

Birde mac izlemek icin optik kullanılır sorun yok yanı Dsmart Yada digiturk teki sesler hic bir Zaman dts HD ma olmayacak bu sebeple optik Yada coax her daim yetecek HD'mi lik bir ses yok

• merhaba hocam avr senin istediğin gibi kullanabilirsin biz sadece nacizane bir tavsiye verdik dicigom ve onkyo servisi hdmı bord değişiminden bıktı madem böyle bir şehir efsanesi var niye hep cbl/sat hdmi girişi yanıyor optical kablo dts ve dolby iletebiliyor sadece hd sesleri iletmiyor
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Şans eseri basima gelmedi, o zaman önlem almakta fayda var. optikle baglayalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 4 Mart 2016; 11:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horoz Nuri

Şans eseri basima gelmedi, o zaman önlem almakta fayda var. optikle baglayalim.

Tedbirde yarar var abi tabi tercih meselesi sunu söyleyende var. HD'mi ı TV ye taksak TV ye zarar verse dahami iyi diyerek Avr ye takan var buda bi mantık bir sey diyemem

• Öncelikle ilginiz için teşekkürler,

Bendeki cihaz vsx-390k modeli. Şimdi tecrübelerinizden faydalanarak ben dsmartın hdmi çıkışını direk avr ye giriyorum yine dsmartın optik çıkışından avr ye giriyorum. Avr dende sesi digital olarak seçtiğim zaman önlemi almış oluyoruz bir nevi değilmi?

Birde Philips aea 2000 bluetooth cihaz almıştım, şimdi onun iki çıkışı var birisi analog bağlantı şeklinde diğeri optik şekilde elimde bir adet optik kablo var onuda dsmartta kullanacağım. Bluetooth cihazını analog olarak bağlasam optik kabloyla arasında ses kalite farkı çok olurmu bilmediğim için soruyorum eğer olursa anfinin arkasındaki optik çıkışı çoğaltmak için optik switch alacağım.
  • Hocam ben dsmartı hdmi ile tvye bağlıyorum. Tvnin optic ses çıkışınıda pio 529 a giriyorum. Böylelikle dsmarttaki sesi optik ile avrye aktarmış oluyorum. Tv yayını zaten stereo olduğundan sıkıntı olmuyor. Laptopumu, direk 529 a hdmi ile bağlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

Hocam ben dsmartı hdmi ile tvye bağlıyorum. Tvnin optic ses çıkışınıda pio 529 a giriyorum. Böylelikle dsmarttaki sesi optik ile avrye aktarmış oluyorum. Tv yayını zaten stereo olduğundan sıkıntı olmuyor. Laptopumu, direk 529 a hdmi ile bağlıyorum.

Peki dsmartta nat geoograpy kanalımıydı tam hatırlamıyorum ama bazı kanalları dolby digital mesela onlarda ses kalitesi nasıl ?
  • quote:

quote:

Hocam ben dsmartı hdmi ile tvye bağlıyorum. Tvnin optic ses çıkışınıda pio 529 a giriyorum. Böylelikle dsmarttaki sesi optik ile avrye aktarmış oluyorum. Tv yayını zaten stereo olduğundan sıkıntı olmuyor. Laptopumu, direk 529 a hdmi ile bağlıyorum.

Peki dsmartta nat geoograpy kanalımıydı tam hatırlamıyorum ama bazı kanalları dolby digital mesela onlarda ses kalitesi nasıl ?

Ben olsam d smart tan çıkan HD'mi ı TV ye
    Dsmattan çıkan optik ı Avr ye takarım

Tabi dediğim gibi tercih meselesi

• Arınç kullanıcısına yanıt
    Dsmartta bir kaç belgesel kanalı ve trt hd'de dolby digital yayın var.En iyi dd trt hd'de o da reklam ve tanıtım jeneriklerinde :) zaten bu kanallar belgesel kanalı olduğu için ses efekti kullanılacak pek fazla bir şey olmuyor. Film kanallarında ise maalesef yok.

Bir diğer konu da hdmi mı, optik mi, tv'ye mi, avr'ye mi? bence bu tamamen uydu cihazlarının dandikliğinden kaynaklı. Cihazdaki en ufak kaçak direk olarak hdmi ile avr'ye yada tv'ye gidiyor. Nispeten daha hassas cihazlarında hdmi girişleri yanıyor. Forumda onkyo avr kullanan bir kaç arkadaşın cbl/sat girişleri yanmıştı. Artık burda da avr 10k, tv 2-3k ise tv'ye bağlamakta fayda var. Yada tam tersi tv daha değerli ise avr'ye bağlanır. Ben de 5 yıldır dsmart kullanıyorum daha önce sony avr vardı şimdi denon var. Kaçaktan yana sorun yaşamadım ama dsmartın hdmi soketi en ufak dokuşta ses gittiği için, görüntüyü hdmi ile sesi de optik ile avr'ye bağlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

quote:

Ben olsam d smart tan çıkan HD'mi ı TV ye
    Dsmattan çıkan optik ı Avr ye takarım

Tabi dediğim gibi tercih meselesi

Tamamdır şimdi oldu Eray Bey. Bu işin tek dezavantajı tv izlemek istediğimde sürekli tvden kaynak değiştirmek olucak o kadarda olur artık.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: denizak84

Dsmartta bir kaç belgesel kanalı ve trt hd'de dolby digital yayın var.En iyi dd trt hd'de o da reklam ve tanıtım jeneriklerinde :) zaten bu kanallar belgesel kanalı olduğu için ses efekti kullanılacak pek fazla bir şey olmuyor. Film kanallarında ise maalesef yok.

Bir diğer konu da hdmi mı, optik mi, tv'ye mi, avr'ye mi? bence bu tamamen uydu cihazlarının dandikliğinden kaynaklı. Cihazdaki en ufak kaçak direk olarak hdmi ile avr'ye yada tv'ye gidiyor. Nispeten daha hassas cihazlarında hdmi girişleri yanıyor. Forumda onkyo avr kullanan bir kaç arkadaşın cbl/sat girişleri yanmıştı. Artık burda da avr 10k, tv 2-3k ise tv'ye bağlamakta fayda var. Yada tam tersi tv daha değerli ise avr'ye bağlanır. Ben de 5 yıldır dsmart kullanıyorum daha önce sony avr vardı şimdi denon var. Kaçaktan yana sorun yaşamadım ama dsmartın hdmi soketi en ufak dokuşta ses gittiği için, görüntüyü hdmi ile sesi de optik ile avr'ye bağlıyorum.

Tv 50" plazma zaten direk tv ye bağlarım o zaman Dsmarttan çıkan hdmi yi tv nin hdmi' na takıcam. Dsmarttan çıkan optikide direk avr ye giricem. Bu durumda avrde hangi mod seçili olursa olsun digital kaynağı seçtiğimde dsmarttan ses tvden görüntü almış olacağım.

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.